Я розрізняю два аспекти: біологічний вид (хомо сапієнс) і тип устрою психіки, котрий переважає у даної людини у якийсь момент часу. Ти цього знати не хочеш, в принципі, хоча я пояснював і не раз. Водночас "шиєш" мені "антигуманізм" й інший бред. Твоє діло. Однак я намагаюся зрозуміти твою точку зору. З моєї точки зору "мауглі" - це хомо сапієнс, люди, котрі внаслідок певних подій не змогли зреалізувати генетичний потенціал, не змогли "загрузити" собі "операційну систему" людську, а натомість "загрузили" звірячу, людині невластиву, тому застрягли на тваринному типові психіки.
Оскільки ти цього знати не хочеш, тобі задаю просте як віник питання: по-твоєму, по-науковому, чи ще по-якому - люди вони чи ні? Так/ні? 1/0? Ти зливаєшся. Теж твоє право. Але принаймні не намагайся звалити на мене. Хоча звичайно можна цього й не робити, про що я, справді... Он з карєфаном знайдете спільну мову, він тебе зрозуміє. Тим більше виховання ви з ним близького, напримєр обоє мабуть не чули, що непристойно говорити "він", "вона" про того, хто присутній тут же.
Хоча, про що я...