Адиннарот...
Адиннарот...
"Серед закладів освіти Києва проведуть міські військово-спортивні змагання із вогневої підготовки «Снайпер столиці – 2018»."
Это до дня Революции Гидности...
и некоторые еще с россиян стебутся...
и некоторые еще с россиян стебутся...
Re: Адиннарот...
Ляшко сахар раздает...
А при чому тут росіяни? Це підготовка до наступного, повноцінного Майдану. Спробуйте уявити, що на Майдан вийшли підготовлені люди, з пристріляними гвинтівками. Мені, у мемуарах, попадалися скарги командира роти, що у нього трьох кулеметників було вбито через прицільний отвір у щитку "Максима".
Участь в голосуванні - є формою колаборації
------------------
а нельзя без праздников и отмечаний ? без руководящей и направляющей (нечистой) руки чиновничьей братии...???
И снайперов не в эти дни готовят и не в этом месте. И не все хотят ими быть..
19-23 листопада проведуть єдиний для всіх структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації та районних в місті Києві державних адміністрацій День інформування населення, трудових колективів, підприємств, установ та організацій, присвячений Дню Гідності та Свободи.
этот блядский совок когда нибудь исчезнет из моей жизни ?
не поняв. це кожний день буде з 19 по 23
а шо будуть розказувати?
это сильно«Снайпер столиці – 2018»."
- Telecaster
забий!
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
а де вони стіко лєкторів найдуть?
-
xobserverx
Это называется еврейский цирк для гоев.
Если кто-то думает, что это сделано "случайно" или по глупости, то он глубоко ошибается.
Особливості зовнішньої баллістики в плані осінньо - зимнього сезону, досвіду п'яти років постМайдану. Основні цілі, станом на сьогодні. Вплив статусу і недоторканності на швидкість і СТВ.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
А хіба це совок? Це те ж православіє! Хресний хід, що потім плавно перетік у первомай й іншу фігню, по ходу п'єси. Ваша мама ж ходила до церкви "просто так"? От і тут народ попрецця, не сидіти ж і нудьгувати.Мавка писав: ↑------------------
а нельзя без праздников и отмечаний ? без руководящей и направляющей (нечистой) руки чиновничьей братии...???
19-23 листопада проведуть єдиний для всіх структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації та районних в місті Києві державних адміністрацій День інформування населення, трудових колективів, підприємств, установ та організацій, присвячений Дню Гідності та Свободи.![]()
![]()
А на снайпера вчитися доводицця. Бо інакше доведецця вчитися швидко бігати. Й далеко...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну, я не проти щоб моїх онучок та онуків навчили снайпінгу. Бо кожна людина має вміти захистити свою честь та гідність, життя своє та близьких та своє майно. Старша онучка вже непогано стріляє з пневматики та має досвід стрільби з автомата та кулемета Калашникова. Молодші онучки та онуки підростуть - теж вчитиму як влучно стріляти та чистити зброю.
Пляж пистец... При чём здесь моя мама ?Sintez писав: ↑А хіба це совок? Це те ж православіє! Хресний хід, що потім плавно перетік у первомай й іншу фігню, по ходу п'єси. Ваша мама ж ходила до церкви "просто так"? От і тут народ попрецця, не сидіти ж і нудьгувати.Мавка писав: ↑ ------------------
19-23 листопада проведуть єдиний для всіх структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації та районних в місті Києві державних адміністрацій День інформування населення, трудових колективів, підприємств, установ та організацій, присвячений Дню Гідності та Свободи.![]()
![]()
А на снайпера вчитися доводицця. Бо інакше доведецця вчитися швидко бігати. Й далеко...
Вы вообще понимаете о чем речь?
Ваша мама при тому, що Ви розповідали як вона ходила до церкви. Тіпа, "понарошку", або "як всі". От я і кажу, що й на ці заходи купа народу прийде так же. Надіюся, нічого образливого тут немає, якщо Ви вважаєте інакше, прошу вибачення й більше про це згадувати не буду.Мавка писав: ↑Пляж пистец... При чём здесь моя мама ?Sintez писав: ↑ А хіба це совок? Це те ж православіє! Хресний хід, що потім плавно перетік у первомай й іншу фігню, по ходу п'єси. Ваша мама ж ходила до церкви "просто так"? От і тут народ попрецця, не сидіти ж і нудьгувати.
Вы вообще понимаете о чем речь?
Якщо я чогось не розумію, то поясніть, будьте ласкаві.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
я проти шо перше було слово