Не розквітла. Не наказали. І що? Особисто мені дуже шкода бачити те., що коїться. Але це не підстава для потреби у рожевих окулярах.DSMechanic писав: ↑ Аж розквітла держава без Тимошенко, наказали. тільки кого?
ДБР.
Re: ДБР.Труба.
- DSMechanic
Кращий це хто? Рошен?
- DSMechanic
DSMechanic писав: ↑Юля краща за Яника, але вибрали Яника, потім Мародера і потім Зелю, бо Юля недостатньо "правильна". От навіть зараз - вирішили об'єднатись для захисту землі, але купа реєстрових націоналістів підняла вой - тількинеюля.
Реєстрові, нажаль, давно, і дуже плотно інфіковані конторою.
З усіма наслідками.
Злам почався лише з 2014 року, розпад і автоліз усталеного "націоналістичного середовища", професійних українців у цивільному.
Схоже, що у наступних виборах братимуть участь вже націоналісти інтуітивні, аматори, тобто - справжні.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Ну вона ж не Бог, щоб вдихнути ідіотам у голови розум.M_M писав: ↑ Проблема у тому що Юля-2005 та Юля-2019 - це дуже різні особи. У 2005 за неї багато хто б життя віддав. Єдиний прем'єр в історії Україні, на підтримку якого виходили на стихійні демонстрації. Її головна помилка - спроба сітуативного союзу з регіоналами (ширка). Зараз відбувається те саме, тільки з рошеном. А підтримки в неї значно поменшало за 10 років. Ризикує втратити решту.
...і що нікому не можна буде ні купувати, ні продавати, крім того, хто має це начертання, або ім’я звіра, або число імені його.
Откровення Іоанна Богослова, 13.17
Главспєц проти Юлі скоріш всього просто тому що формула "3,14зда всєм(с)" стосуватимецця і його якимсь боком.DSMechanic писав: ↑https://fakty.ua/26550-za-dva-mesyaca-r ... hlogo-godaБолее того, стали реальностью невероятные, на первый взгляд, инициативы новой власти — выплаты вкладов Сбербанка СССР, значительное повышение помощи при рождении ребенка. Выполнение столь амбициозных планов требует достаточного количества денежных средств в госбюджете. Кабмин решает эту проблему в том числе и за счет вывода из теневого оборота миллиардов гривен. Так, на днях глава Государственной таможенной службы Украины Валерий Хорошковский заявил, что только за два месяца работы возобновленной программы «Контрабанде — СТОП!» в бюджет поступило в два раза больше средств, чем за аналогичный период прошлого года. Таковы первые результаты работы Гостаможслужбы в направлении уничтожения коррупции и контрабанды на границе.
...і що нікому не можна буде ні купувати, ні продавати, крім того, хто має це начертання, або ім’я звіра, або число імені його.
Ідіотизм, індуцирований телевізором, льогко перетворює у свідомості ідіота благо на "зло".
Звичайно.
Klymenko Time
@KlymenkoTime
59 сек.60 секунд назад
Роман Труба сообщил, что Зеленский подписал закон о реформировании Госбюро расследований. Это значит, что теперь Труба покидает пост главы ГБР.
Судя по риторике в его адрес - прогнозируем, что его не оставят даже в статусе и.о. до назначения нового директора.

@KlymenkoTime
59 сек.60 секунд назад
Роман Труба сообщил, что Зеленский подписал закон о реформировании Госбюро расследований. Это значит, что теперь Труба покидает пост главы ГБР.
Судя по риторике в его адрес - прогнозируем, что его не оставят даже в статусе и.о. до назначения нового директора.

Re: ДБР.
Труба
Подав позов до Верховного Суду про визнання незаконним Указу Президента України про дострокове припинення повноважень директора Державного бюро розслідувань. Зняття з посади було політичним рішенням, яке з’явилося внаслідок реалізації сценаріїв різних груп. Оцінити його ефективність можна буде з плином часу.
Проте має бути правове рішення.
Наразі ДБР стало вершиною моєї професійної кар’єри, тому вважаю дострокове припинення повноважень на посаді директора має отримати, окрім політичної, правову оцінку.

А що тебе дивує? Можна подумать що решта юриздів не шарлатани.
юрист должен быть точен в терминах и определениях, хотя бы элементарных!
Связно и внятно излагать свои мысли, если он владеет предметом.
И таких немало.
Розумний шарлатан - ще більша біда.
Первоначально шарлата́н — бродячий торговец целебными средствами.
Затем слово приобрело негативный оттенок. В настоящее время шарлатанство — вид обмана, в частности:
использование в своей деятельности невежества и суеверия людей;[1]
представление себя специалистом в каком-то деле, не будучи таковым;[1]
намеренное использование в практике псевдонаучных методов;
опора на отвергнутые наукой методы вследствие отсутствия достаточной компетентности.
Как у тебя лично с точностью определений?