Про наркоту й нарків. Відокремлено від "Афганистан-"Талибан"
Про наркоту й нарків. Відокремлено від "Афганистан-"Талибан"
Початок =тут viewtopic.php?f=4&t=3243&start=160#p161463
Всіх цих клоунів цікавить лише одне - гроші.
Всіх цих клоунів цікавить лише одне - гроші.
Востаннє редагувалось 01 вересня 2021, 23:49 користувачем Sintez, всього редагувалось 2 разів.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Афганистан-"Талибан".
Я заробляю гроші, приносячи людям користь, а не біду.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А, тобто напримєр і кілер - теж нормальний заробіток?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А яку "радість" приносить драгділер!
Нє, я не проти, я проти, коли хтось на термінальній стадії "радості" починає грабувати/різати, щоб роздобути бабла на чергову дозу. А ти за?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не знаю, але пишу? Теж варіант.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Вас вбивати немає сенсу, ви гарантовано вб'єте себе самі, саме тим способом, яким вам скажуть.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
передёргиваешь?
Речь идёт о том, что мои удовольствия не должны быть проблемой для других.
Только и всего.
Та ну?! А де і як ти визначаєш межі "проблем"? Напримєр, твій майбутній (як у всіх бухарів) цироз печінки - це проблема для "другіх", зокрема твоїх родичів, чи ні? Ну або, теж напримєр, вкрадений бухлом час, котрий ти міг би присвятити спілкуванню із внуками, як і положено нормальному дідові?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти, як і інших випадках, й сам чудово знаєш правду.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
опять передёргиваешь? А твоя смерть (все смертны) в полном здравии, "це проблема для "другіх", зокрема твоїх родичів,"(с), хоронить надо, поминки и пр., не?Sintez писав: ↑ Та ну?! А де і як ти визначаєш межі "проблем"? Напримєр, твій майбутній (як у всіх бухарів) цироз печінки - це проблема для "другіх", зокрема твоїх родичів, чи ні? Ну або, теж напримєр, вкрадений бухлом час, котрий ти міг би присвятити спілкуванню із внуками, як і положено нормальному дідові?
Поэтому повторяю, своей печенью и прочими потрохами я вправе распорядиться сам, выбирая шашлык с водкой или овсянку с кефиром.
Вполне понимая возможные и вероятные последствия.
Как по мне - даже несколько лишних лет жизни за отказ от удовольствий, того не стоят...
а с чего такой идиотский вопрос, именно мне? Вы стреляли? Может кто из родственников или друзей увлекается? Довелось быть мишенью?!
повторяю:
Тобто живі мішені - це проблема для інших, заборонене задоволення, не можна. Наркоман коли вживає взагалі нікому не заважає. Проблеми починаються пізніше. То де межа заборони на задоволення?
Нагадаю, було написано
Как по мне - даже несколько лишних лет жизни за отказ от удовольствий, того не стоят...
межа там, где начинаются проблемы окружающих! Чего тут непонятного?
Кста, кримнальная отв. для нариков вроде как не предусмотрена? Торговать. изготавливать, хранить - нельзя. Употреблять - наздоровье. Личное дело каждого. Пусть работает естественный отбор.
а тут чего непонятного? Отказаться от вкусного ради полезного, в надежде на пару лет дополнительно прожить?
А вдруг ДТП? И, выходит, зря воздерживался!
Опять же, это моё личное мнение, каждый должен сам выбирать, не?