Смерть нардепа Полякова

Фрося

Смерть нардепа Полякова

Повідомлення Фрося » 08 жовтня 2021, 15:35

Полиция Киева сообщила, что депутату стало плохо по дороге в такси, его пытались реанимировать врачи "скорой", но констатировали смерть. Сейчас на месте происшествия полицейские проводят все необходимые первоочередные следственные действия для установления обстоятельств смерти народного депутата. Будет проведена судебно-медицинская экспертиза тела надепа, которая должна установить причину смерти.

По данному факту начато уголовное производство по ч. 1 ст. 115 (умышленное убийство) Уголовного кодекса Украины с пометкой "естественная смерть".
Больше читайте тут: https://gordonua.com/news/politics/nard ... gn=desktop
Сергей Александров
@Aleksandrov1S
#Поляков
Перед смертью Поляков встречался с криминальным авторитетом, который находится под санкциями СНБО Русланом Джамбулатовым. Его называют королем конфиската. Он шел самовыдвиженцем на выборах в 2019 году по 58 округу.
Полиция задержала его.
YURII
@forura80

19 мин
Контакты Полякова с помощником Скороход, криминальным авторитетом Джамбулатовым будут дополнительно расследованы в деле о его гибели.
:pop:помощник Скороход?может поєтому сегодня как узнала в ВР,она упала в обморок..
Прибрежный(Rezerv)
@Rezerv8
· 1 ч
Хм... как все запущено. А Скороход точно из-за Полякова потеряла сознание? А не из-за того что задержан ее помічник?
Зображення
Зображення

Фрося

Re: Смерть нардепа Полякова

Повідомлення Фрося » 08 жовтня 2021, 15:38

​​Журналист Громадського Алексей Братущак публикует неизвестные ранее подробности обстоятельств вокруг смерти депутата Антона Полякова. Накануне он выпивал с уголовным авторитетом, ресторан которого ранее становился местом преступлений.

Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 08 жовтня 2021, 15:39

Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 08 жовтня 2021, 15:45

Запросили, не затримали: у поліції відреагували на інформацію щодо затримання у справі про смерть Полякова
КИЇВ. 8 жовтня. УНН. У справі загибелі народного депутата Антона Полякова не затримували, а запросили до правоохоронних органів одного громадянина. Напередодні той перебував разом з нардепом Антоном Поляковим, який помер у ніч на 8 жовтня. Про це на брифінгу заявив начальник поліції Києва Іван Вигівський, передає кореспондент УНН.

Цитата:
СпойлерРозкрити
“Руслана Джебулатова не затримали, його запросили. Це була ця людина (з якою нардеп Антон Поляков перебував у ніч на п’ятницю — ред.)”, — сказав начальник поліції столиці.

Цей коментар було надано після появи у мережі інформації про нібито затримання помічника колеги нардепа Полякова.

Додамо, серед помічників нардепа Анни Скороход за громадських засадах числиться Джамбулатов Руслан Адамович, про що повідомляється на сайті ВР.

Зауважимо, ЗМІ також раніше повідомляли, що Руслана Джамбулатова включили в санкційні списки Ради з національної безпеки і оборони України в травні 2021 року.

"Це особа з таким же прізвищем, але він не перебуває у санкційних списках. Це – не він, він – громадянин України", - пояснив Вигівський.

Додамо

Станом на 14 годину 8 жовтня у прокуратурі повідомили, що правоохоронці встановлюють свідків у справі загибелі народного депутата Антона Полякова, проте станом на 14:00 жодну особу не було затримано.

Контекст

Народний депутат Антон Поляков помер у ніч на 8 жовтня, відкрито провадження за статтею Кримінального кодексу про умисне вбивство з приміткою “природна смерть”. За повідомленнями колег-нардепів, смерть депутата Антона Полякова констатували о 2:45.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі “швидкої”, але констатували смерть. За словами водія таксі, пасажир сів в його машину біля зупинки громадського транспорту у Дніпровському районі Києва, після чого останньому стало зле та в нього почалася нудота.

При потерпілому, за даними прокуратури, виявлено та вилучено цінні речі, документи, мобільний телефон та грошові кошти. Автомобіль оглянуто та вилучено, водія допитували слідчі.

За результатами розтину, смерть Полякова настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця.

Джерело: УНН

Фрося

Повідомлення Фрося » 08 жовтня 2021, 15:46

Фрося

Повідомлення Фрося » 09 жовтня 2021, 18:11

У крові Полякова виявили метадон та алкоголь, – Янченко про результат токсикології
9 жовтня 2021, 17:26

Нардепка Галина Янченко заявила, що її колега Антон Поляков помер у результаті реакції алкоголю та метадону. Ці речовини токсикологи начебто знайшли в крові у політика.
Джерело:
фейсбук Галини Янченко
Янченко оприлюднила цю інформацію 9 жовтня. Зауважимо, напередодні у поліції заявляли, що токсикологічну експертизу очікують найближчими днями.
Смерть Антона Полякова наступила в результаті реакції алкоголю і метадону. За моєю інформацією, це показала токсикологія,
– написала Янченко.

Що таке метадон?
Це наркотичний лікарський засіб, що заборонений у всіх країнах світу. Речовина викликає інтоксикацію та залежність. Тому основною загрозою від прийому метадону є звикання й передозування.
https://24tv.ua/krovi-polyakova-viyavil ... _campaign=

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 жовтня 2021, 09:02

Фрося писав: с пометкой "естественная смерть".
Ну єстєствєнно! Саме підходящий вік єстєствєнно ласти зклеїти!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 жовтня 2021, 09:07

Вся ця хрєнь мені глибоко до лампочьки. Одне-єдине питання - що вся ця шелупонь робить у "Верховній раді"? Це, тіпа, "обранці"?! Котрі пишуть "закони", по яким я маю жити? Та ну нах!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 10 жовтня 2021, 09:16

Sintez писав: Вся ця хрєнь мені глибоко до лампочьки. Одне-єдине питання - що вся ця шелупонь робить у "Верховній раді"? Це, тіпа, "обранці"?! Котрі пишуть "закони", по яким я маю жити? Та ну нах!
т.е., ты считаешь, что собачий парикмахер и свадебный фотограф не могут прочитать законопроект и понять как им голосовать?!
Так для етого есть Президент, который через главу фракции и спикера обеспечит правильное решение...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 жовтня 2021, 09:37

главспец писав:
Sintez писав: Вся ця хрєнь мені глибоко до лампочьки. Одне-єдине питання - що вся ця шелупонь робить у "Верховній раді"? Це, тіпа, "обранці"?! Котрі пишуть "закони", по яким я маю жити? Та ну нах!
т.е., ты считаешь, что собачий парикмахер и свадебный фотограф не могут прочитать законопроект и понять как им голосовать?!
Так для етого есть Президент, который через главу фракции и спикера обеспечит правильное решение...
Так я тут яким боком? Хай пишуть, читають, сплять на одному ліжку в Трускавці - я якого хріна маю взаємодіяти із цією бандою клоунів і оплачувати клоунаду?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 10 жовтня 2021, 09:42

Sintez писав:
главспец писав: т.е., ты считаешь, что собачий парикмахер и свадебный фотограф не могут прочитать законопроект и понять как им голосовать?!
Так я тут яким боком? Хай пишуть, читають, сплять на одному ліжку в Трускавці - я якого хріна маю взаємодіяти із цією бандою клоунів і оплачувати клоунаду?
а у тебя есть выбор? Ну объяви свои 6 соток независимой державой!

Noex

Повідомлення Noex » 10 жовтня 2021, 10:26

главспец писав: т.е., ты считаешь, что собачий парикмахер и свадебный фотограф не могут прочитать законопроект и понять как им голосовать?!
Не кожна кухарка може навчитися керувати державою!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 жовтня 2021, 17:51

главспец писав:
Sintez писав: Так я тут яким боком? Хай пишуть, читають, сплять на одному ліжку в Трускавці - я якого хріна маю взаємодіяти із цією бандою клоунів і оплачувати клоунаду?
а у тебя есть выбор? Ну объяви свои 6 соток независимой державой!
Нафіга мені "6 соток" оголошувати "державою"? У мене є Україна, у якій просто пора навести лад.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 10 жовтня 2021, 17:57

Sintez писав:
главспец писав: а у тебя есть выбор? Ну объяви свои 6 соток независимой державой!
Нафіга мені "6 соток" оголошувати "державою"? У мене є Україна, у якій просто пора навести лад.
и у тебя есть план?!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 жовтня 2021, 18:08

главспец писав:
Sintez писав: Нафіга мені "6 соток" оголошувати "державою"? У мене є Україна, у якій просто пора навести лад.
и у тебя есть план?!
Не зовсім у мене, і ще не зовсім "план", але справа йде своїм чередом. Загалом, попервах просто слід УВАЖНО прочитати Конситуцію, Всесвітню Декларацію Прав Людини, й реалізувати їх на практиці.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 10 жовтня 2021, 18:10

Sintez писав:
главспец писав: и у тебя есть план?!
Не зовсім у мене, і ще не зовсім "план", але справа йде своїм чередом. Загалом, попервах просто слід УВАЖНО прочитати Конситуцію, Всесвітню Декларацію Прав Людини, й реалізувати їх на практиці.

я - за! Вот только кто это сделает?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 жовтня 2021, 18:50

главспец писав:
Sintez писав: Не зовсім у мене, і ще не зовсім "план", але справа йде своїм чередом. Загалом, попервах просто слід УВАЖНО прочитати Конситуцію, Всесвітню Декларацію Прав Людини, й реалізувати їх на практиці.

Це УЖЕ роблять. Звичайно, бандицькі "змі" про це не трубитимуть, але зупинити не зможуть. При чому процес глобальний й інтернаціональний.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 10 жовтня 2021, 20:10

Sintez писав:
главспец писав:

Це УЖЕ роблять. Звичайно, бандицькі "змі" про це не трубитимуть, але зупинити не зможуть. При чому процес глобальний й інтернаціональний.
загадочно... А характерные признаки есть? Ну, по которым тебе это заметно.

Фрося

Повідомлення Фрося » 11 жовтня 2021, 13:10

Співголова групи «Партія «За майбутнє» Тарас Батенко закликає правоохоронні органи провести незалежне, чесне, професійне розслідування загибелі народного депутата України Антона Полякова та відреагувати на маніпуляції навколо трагедії. Про це йдеться в депутатському запиті Тараса Батенка до міністра МВС, генпрокурора, голови СБУ.
📄Як зазначається в запиті, декілька днів по смерті Антона Полякова чути безліч коментарів, теорій, думок «експертів», які відверто «хайпують» на темі загибелі політика. Як підкреслює співголова групи «Партія «За майбутнє», близькі люди, які товаришували, працювали, спілкувалися з Антоном, шоковані, адже політик не був помічений у вживанні наркотичних засобів, а обставини його смерті виглядають дуже неоднозначно.
💬«З огляду на це, вважаю за необхідне допитати колег, які дозволяють собі гучні, компрометуючі заяви в ЗМІ, посилаючись на анонімні джерела інформації у правоохоронних органах. Виникає питання, у який спосіб такі особи оперують інформацією, про яку не повідомлені родичі, яка не підтверджена жодним правоохоронним органом? Це банальне бажання пропіаритись чи в правоохоронців є труднощі зі внутрішньою безпекою?
Ми закликаємо проявити максимальну неупередженість та прозорість у розслідуванні справи загибелі народного депутата України Антона Полякова. У протилежному випадку будемо вважати всі заяви людей, які не уповноважені правоохоронними органами, пробою пера для нав’язування суспільству думки, що політик сам винен у своїй смерті, спробою «зам’яти» реальну причину його загибелі», — зазначає Тарас Батенко.
#ЗАМАЙБУТНЄ #FORfuture
Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 11 жовтня 2021, 13:13

Лучше не смешивайте алкоголь и лекарства :pardon:
Зображення

Відповісти