Порошенко поручит провести в каждое село Украины широкополосный интернет
Президент Украины Петр Порошенко заявил, что даст поручение провести в каждое село страны широкополосный интернет.
Об этом он заявил на совещании по вопросам децентрализации и регионального развития в Виннице.
«Я подчеркиваю, что у нас должен быть широкополосный интернет в каждом селе, и это будет мое поручение и соответствующему регулятору услуг связи, операторам мобильной связи, местным советам, чтобы в каждом сельском совете, в каждой сельской школе и в каждом пункте сельской медицины был высококачественный интернет. Мы наладили эффективное взаимодействие, чтобы человек, который пришел, на 70% своих проблем получил быстрый диагноз через систему телемедицины», – заявил он.
Президент подчеркнул, что сейчас стоит задача обеспечить доступ сельского населения к качественным медицинским услугам через телемедицину.
«Качество жизни в каждом селе со временем должно стать не ниже, чем та высокая планка, которая есть в областных центрах», – добавил Порошенко.
Порошенко поручит провести в каждое село Украины широкополосный интернет
Президент Украины Петр Порошенко заявил, что даст поручение провести в каждое село страны широкополосный интернет.
Об этом он заявил на совещании по вопросам децентрализации и регионального развития в Виннице.
«Я подчеркиваю, что у нас должен быть широкополосный интернет в каждом селе, и это будет мое поручение и соответствующему регулятору услуг связи, операторам мобильной связи, местным советам, чтобы в каждом сельском совете, в каждой сельской школе и в каждом пункте сельской медицины был высококачественный интернет. Мы наладили эффективное взаимодействие, чтобы человек, который пришел, на 70% своих проблем получил быстрый диагноз через систему телемедицины», – заявил он.
Президент подчеркнул, что сейчас стоит задача обеспечить доступ сельского населения к качественным медицинским услугам через телемедицину.
«Качество жизни в каждом селе со временем должно стать не ниже, чем та высокая планка, которая есть в областных центрах», – добавил Порошенко.
сукабля а він тонкий троляка)))) якість життя в Україні що в обласних центрах що в столиці - якщо ти не є членом чи мандою опг укрдиржавка - однакова - лайняна. ну яка ще може бути якысть життя манюпаса в країні четвертого світу)))))
ну що ж - шановні другофранцузи)))) передвиборча кампанія пидрілки почалась.
чекайте - скоро кожному селу буде обіцяно , як минулого разу житомиру - такий же фантан як у вінниці)))
все . після праски беру фрілендера на щирій блясі - пошию костюм с атлівом - і з сімєю поїдемо дивитись на житомирський фантан. поїхав би і зараз - так моя пузотьорка - пох що повнопривідна - не доїде))))
Я знаю, де він це взяв, і що буде далі. Інтернет буде, можливо, і широкополосним, але вузькотематичним, передвиборчим. Пріводной рємєнь от партії к массам.
)))) зараз у віддалених селах закриваються школи - ще не вимерші кидають гарні хати на окраїнах і перебираються в пустки ближче до центру щоб спілкувтаись одне зодним -а воно блеать пиздить що в кожне село проведе оптіку.
і що характерно - щеневмерлі українці і на цей раз повірять))) цілком заслужена загальнонародна премія дарвіна
)))) зараз у віддалених селах закриваються школи - ще не вимерші кидають гарні хати на окраїнах і перебираються в пустки ближче до центру щоб спілкувтаись одне зодним -а воно блеать пиздить що в кожне село проведе оптіку.
і що характерно - щеневмерлі українці і на цей раз повірять))) цілком заслужена загальнонародна премія дарвіна
оптику никто не обещал. голове сильрады выдадут смартфон и скажут шо уже.
оптику никто не обещал. голове сильрады выдадут смартфон и скажут шо уже.
ачьо. ось уже лікуватись по тілівізору почнемо ( продовження старої доброї традиції анатолдія кашпіровського)))) ) - а скоро і їсти і грітись почнемо по тілівізору))) нам без шірокополосного тиренту ніззя. вимерзнем і виздихнем . та яякщо не слухатимемо парашенків і апостолів його алешків - звідки ми знатимем що ми фантастичні і всі нам заздрять і прагнуть підтримати. ( тут мала б бути єхидн аремарка про північний потік )) )
не переживайте. как всегда не будет нихрена. петины слова - это просто колебания воздуха. никакой смысловой нагрузки не несут.
тут ти не прав. петя своїми словами досягає мети яку ставить коли пиздить - люди - через дебільність і стадність - за нього голосують - а більше йому й н е треба - локальні невдоволення погасяться сотнями тисяч прикормлених дебілів-дуболомів - от і уся гра.
есмоді - признайся - ти на мене ще злишся що я противсіх-анархіст?
і в цьому ключі абсолютно пох що там пиздить петя - про житомирський фонтан долар по десять чи ато години - він твердо знає - що народ не має памяті і когнітивних здатностей - продажний і стадний - і обере будь яку сраку яку постійно показуватимуть по всіх телеканалах .
все . після праски беру фрілендера на щирій блясі - пошию костюм с атлівом - і з сімєю поїдемо дивитись на житомирський фантан. поїхав би і зараз - так моя пузотьорка - пох що повнопривідна - не доїде))))
ти читати вмієш?
обіцяє інтернет, а, не дороги чи, щось інше...
ти читати вмієш?
обіцяє інтернет, а, не дороги чи, щось інше...
не переживайте. как всегда не будет нихрена. петины слова - это просто колебания воздуха. никакой смысловой нагрузки не несут.
тут ти не прав. петя своїми словами досягає мети яку ставить коли пиздить - люди - через дебільність і стадність - за нього голосують - а більше йому й н е треба - локальні невдоволення погасяться сотнями тисяч прикормлених дебілів-дуболомів - от і уся гра.
есмоді - признайся - ти на мене ще злишся що я противсіх-анархіст?
не. ничего я на тебя не злюсь. не воспринимай мои посты слишком лично или буквально. у меня просто такой характер .
злюсь я только на педротов.