OldBoy писав: ↑
це можна було б сприймати серйозно, якби хоч по одному пункту претензій Порошенко виглядав краще.
Липецька фабрика краще ніж сидіння поруч із Фрідманом на джазовому фестивалі
мерство у Львові гірше ніж робота міністром в уряді Азарова
Семенченко і Соболєв гірше ніж Ахметов і Кононенко
ну і міцна команда Порошенка як завершальний аргумент
це все говорить лише про одне: немає взагалі ніяких аргументів, є просто пошук виправдань рішенню, яке прийнято поза будь-якими логічними аргументами. Рішення уже є, а потім під нього штучно підтягуються "аргументи".
Аргумент є. Один і найважливіший.
Я знаю, що Педро за 4 роки не тільки не здав Україну кацапам, як би зрадойоби тут не верещали, а й посилив армію, не допустив обвалу економіки, не допустив безладу та хаосу в країні і провів величезну роботу на міжнародній арені.
Корупцію я якось переживу, олігархів, відсутність реформ і т.д. - це все другорядні речі.
А от ХНР можу не пережити. І сім'я моя може не пережити. Відчуваєте різницю?
А знаю, що Липецька фабрика не завадила війні з кацапнею, а от чи не завадить джаз, не знаю.
Робота міністром в уряді Азарова не завадила втримати Україну від дефолту, а от чи мерство у Львові теж дасть такий результат - не знаю.
Команда у Порошенка має РЕАЛЬНУ владу. Якими методами вони досягають своєї мети, то вже інша справа, але я бачу, що країна не зірвалася у прірву хаоса і анархії, не здалася і не розвалилася під тиском кацапні. Чи має такий потенціал Садовий? Чи має він необхідний досвід? Не знаю.
І зараз експериментувати чомусь не маю бажання.