Оніщенко

oven
щира українка

Re: Оніщенко

Повідомлення oven » 14 квітня 2018, 21:20

Булава писав:
oven писав: А кому ви пропонуєте заглядати в рота?
Оніщенко втік від Порошенка, розуміючи, що його чекає допя Суса. Зараз в його інтересах говорити правду. А Порошенко як брехав, так і продовжує. Чому ж ви віддаєте перевагу цьому брехливому роту?
Овен, відкрийте вікіпедію і почитайте біографію Оніщенка. Де він і де правда.
Зашкварений олігарх, який втік з країни, який до того дерибанив цю країну і мовчав в тряпочку, різко став чесним і справедливим? :lol:
Овен, я розумію, що ви різним джерелам довіряєте, навіть Шарію, але я чомусь думав, ви ненавидите олігархів, які обкрадають український народ, а виявляється, що тільки одного :lol:
Нема відповіді на моє питання, вибачте. :brun:
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 14 квітня 2018, 21:20

Vollmer писав:
costashu писав: асми, передай олешке булавке, что моего игнора он не дождется
Ага! Диви, який у нього "ігнор", як підглядання одним оком! А натяками він хоче забезпечити собі комфорт шокопропу, щоб він вєщав про солодку пірімогу, а його би за це не скубли щохвилини, і він би виглядав тоді імпозантно і респектабельно.
раньше у него подписи служили оправданием избирательной реакции. он ими пытался анально огородиться. як мала дытына. то про древний рим, то про ассертивность. :lol:

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 14 квітня 2018, 21:22

costashu писав:
asmodey писав: когда почитаешь рассуждения квадратиша, понимаешь - предела бессовестности и цинизму нет
асми, передай олешке булавке, что моего игнора он не дождется
та я б передал, но он выше нас.. они витают там. где души свыней летят в страну счастливого корыта. корытиш, квадратиш, гам. :facepalm2:

costashu
князь

Повідомлення costashu » 14 квітня 2018, 21:59

asmodey писав: та я б передал, но он выше нас
уже передал, спасибо
ХЖВСУ

Булава

Повідомлення Булава » 14 квітня 2018, 23:03

OldBoy писав: це можна було б сприймати серйозно, якби хоч по одному пункту претензій Порошенко виглядав краще.

Липецька фабрика краще ніж сидіння поруч із Фрідманом на джазовому фестивалі
мерство у Львові гірше ніж робота міністром в уряді Азарова
Семенченко і Соболєв гірше ніж Ахметов і Кононенко
ну і міцна команда Порошенка як завершальний аргумент

це все говорить лише про одне: немає взагалі ніяких аргументів, є просто пошук виправдань рішенню, яке прийнято поза будь-якими логічними аргументами. Рішення уже є, а потім під нього штучно підтягуються "аргументи".
Аргумент є. Один і найважливіший.
Я знаю, що Педро за 4 роки не тільки не здав Україну кацапам, як би зрадойоби тут не верещали, а й посилив армію, не допустив обвалу економіки, не допустив безладу та хаосу в країні і провів величезну роботу на міжнародній арені.
Корупцію я якось переживу, олігархів, відсутність реформ і т.д. - це все другорядні речі.
А от ХНР можу не пережити. І сім'я моя може не пережити. Відчуваєте різницю?

А знаю, що Липецька фабрика не завадила війні з кацапнею, а от чи не завадить джаз, не знаю.
Робота міністром в уряді Азарова не завадила втримати Україну від дефолту, а от чи мерство у Львові теж дасть такий результат - не знаю.
Команда у Порошенка має РЕАЛЬНУ владу. Якими методами вони досягають своєї мети, то вже інша справа, але я бачу, що країна не зірвалася у прірву хаоса і анархії, не здалася і не розвалилася під тиском кацапні. Чи має такий потенціал Садовий? Чи має він необхідний досвід? Не знаю.
І зараз експериментувати чомусь не маю бажання.
Квадратіш, практіш, гут

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 14 квітня 2018, 23:07

та ты, воша, переживешь и атомную войну... украину вы уже доедаете, а ему все другорядни рэчи. главное шоб жрать свыни не мешали. :facepalm2:

Булава

Повідомлення Булава » 14 квітня 2018, 23:08

Vollmer писав: НМСД, Булава - не рядовий ботик. Йому дозволяється більше свободи, він розумніший, думаю, і платять йому більше. Чи залежить плата від кількості цитувань - питання. Припускаю, що - так. Це було би логічно. Булава, навіть, коли за вказівкою згори почав практикувати брудну лексику, стосовно мене, Фросі, т.д., то виглядало то трохи, як у дитячому анекдоті про "какашку".
:facepalm2:
Слухай, ви ж там знаєте всіх порохоботів. Знаєте хто там головний. Напишіть вже головному, щоб мені платили бабло!
А то я відчуваю себе обдуреним, коли всі вважають шо мені платять бабло, а насправді ні.
Нехай би вже платили, але за умови, що я й надалі буду писати те, що думаю. :lol:
Обіцяю половину чесно переказувати на АТО!
Квадратіш, практіш, гут

Булава

Повідомлення Булава » 14 квітня 2018, 23:09

asmodey писав: та ты, воша, переживешь и атомную войну... украину вы уже доедаете, а ему все другорядни рэчи. главное шоб жрать свыни не мешали. :facepalm2:
Україна пишеться з великої літери, чурбан! :punish:
Квадратіш, практіш, гут

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 14 квітня 2018, 23:14

ты ба, голос прорезался, у бараниша. иди петушка на палочке употреби. озаботилось как пишется украина. ниче. скоро вам будут грамоту за сараем преподавать. вместе со всем остальным свинарником. :lol:

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 14 квітня 2018, 23:18

гыдота сраная. ему все равно какими методами грабят украинцев, ему все равно коррупция и развал. но свое корыто - то святэ. и как пишется украина. тварь лицемерная. вот в этом и есть вся ваша свыняча суть - казаться патриотами, оставаясь свынямы.
тьфу, блевотина. :bad:

Archer

Повідомлення Archer » 14 квітня 2018, 23:26

Та забантье уебана (с). Оно ж кроме как блевать и срать ничегошеньки не умеет.

costashu
князь

Повідомлення costashu » 14 квітня 2018, 23:41

Булава писав: Я знаю, що Педро за 4 роки не тільки не здав Україну кацапам, як би зрадойоби тут не верещали, а й посилив армію, не допустив обвалу економіки, не допустив безладу та хаосу в країні і провів величезну роботу на міжнародній арені.
за 4 года оккупированная территория только увеличилась
армия едва вооружена
экономика еле дышит
зарубежные партнеры уже открыто послали брехливого вора кондитера и не дают свои деньги
а в остальном, прекрасная маркиза...
ХЖВСУ

costashu
князь

Повідомлення costashu » 14 квітня 2018, 23:43

asmodey писав: вот в этом и есть вся ваша свыняча суть - казаться патриотами
хорошо, что патриотизм уже последнее прибежище негодяев. Дальше идет вынос тела
ХЖВСУ

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 14 квітня 2018, 23:47

та все. оно набросило и смылось.

OldBoy

Повідомлення OldBoy » 14 квітня 2018, 23:59

Булава писав: Аргумент є. Один і найважливіший.
Я знаю, що Педро за 4 роки не тільки не здав Україну кацапам, як би зрадойоби тут не верещали, а й посилив армію, не допустив обвалу економіки, не допустив безладу та хаосу в країні і провів величезну роботу на міжнародній арені.
Корупцію я якось переживу, олігархів, відсутність реформ і т.д. - це все другорядні речі.
А от ХНР можу не пережити. І сім'я моя може не пережити. Відчуваєте різницю?

А знаю, що Липецька фабрика не завадила війні з кацапнею, а от чи не завадить джаз, не знаю.
Робота міністром в уряді Азарова не завадила втримати Україну від дефолту, а от чи мерство у Львові теж дасть такий результат - не знаю.
Команда у Порошенка має РЕАЛЬНУ владу. Якими методами вони досягають своєї мети, то вже інша справа, але я бачу, що країна не зірвалася у прірву хаоса і анархії, не здалася і не розвалилася під тиском кацапні. Чи має такий потенціал Садовий? Чи має він необхідний досвід? Не знаю.
І зараз експериментувати чомусь не маю бажання.
Булава переживе, а Україна не переживе
тому що насправді і обвал економіки допустив
і хаос та безлад в країні допустив
і роботу на міжнародній арені просрав маючи супервигідні стартові умови

А якщо за досягнення видавати, що кацапські танки не в Києві і карточну систему не введено, то треба було Януковича як воша кожуха триматись.
І ХНР би не було, і олігархи були б. Усе як у Порошенка, тільки значно краще.

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 15 квітня 2018, 00:00

Булава писав: Я знаю, що Педро за 4 роки не тільки не здав Україну кацапам, як би зрадойоби тут не верещали, а й посилив армію, не допустив обвалу економіки, не допустив безладу та хаосу в країні і провів величезну роботу на міжнародній арені.
який витончений троллінг! :good:

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 15 квітня 2018, 00:05

OldBoy писав: А якщо за досягнення видавати, що кацапські танки не в Києві і карточну систему не введено, то треба було Януковича як воша кожуха триматись.
І ХНР би не було, і олігархи були б. Усе як у Порошенка, тільки значно краще.
.
и курс по 8. :lol:

OldBoy

Повідомлення OldBoy » 15 квітня 2018, 00:07

asmodey писав: и курс по 8.

і навіть Юлька в тюрмі :good:

парадайз просто

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 15 квітня 2018, 00:08

OldBoy писав:
asmodey писав: и курс по 8.

і навіть Юлька в тюрмі :good:

парадайз просто
это уже бонус всем дрыщам и булавкам. :blush2:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 15 квітня 2018, 00:18

Буду цінічєн. Як порося може виправдатися за депопуляцію? Втечу людей по закордонах? Чому його про це не питають, а сам він обходить цю тему мовчечки? Перепис населення не зроблено, бо Путін нападе? Підходи, як подоїти заробітчан робляться з тої ж причини? А всякі життєві потреби заробітчан вперто ігноруються, бо так просять європейські партнери?
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Відповісти