Роздуми про одяг:
От просинаєтеся ви вранці. Одягаєте спортивні штани, футболку, вступаєте в тапці й йдете чистити зуби, умиватися і т. д.
Ваша дружина встає одночасно з вами, умивається, одягає халат й готує вам сніданок.
Далі ви одягаєтесь у повсякденний одяг й їдете на роботу. Там ви переодягаєтеся у робочий комбінезон.
Якщо ж вас покликали у дорогий ресторан, на побачення, на якесь торжество то ви, ясна річ, одягаєтеся так щоб відповідати статусу. Себто, як то кажуть, не впасти лицем в грязюку.
Якщо ж вас покличуть на прийом до англійської королеви то вам краще взяти напрокат смокінг, ніж прийти у одягу бомжа. :gigi:
Це я про ядяг до кожного моменту вашого життя. :smilie1:
Якщо ж станеться так, що вас покликали у товариство достойних людей то одягніться відповідно. Себто "по протоколу". Затямте на все життя: В дорогий ресторан вас у одязі бомжа охорона не пропустить.
Ви можете спекотного ходити вулицями у шортах а от у держустанову вас не пустять - дрес-код є.
Про що це я?
Та я розумію: війна отож на нашому керманичу одяг "мілітері". (військовий)
Усе то воно так але... але є етикет. Це дома ви можете перед дружиною ходити в тапцях та спортивних штанах...
Політика - це справа тоньша за... Бачили як комар пісяє. Так отож...
Я би на місці керманича України би так не зганьбився. Немає грошей - так взяв би напрокат пристойний костюм.
І слідкував би за кожним свої словом. рухом, поглядом тощо...
А то є у мене у "Збережені" фото Брежнева у США коли він кинув погляд на декольте тамтешньої "світської левиці". Папараці цей момент вловили й американці напевно довго іронізували над сексуально стурбованим Генсеком.
Дипломатія справа дуже тонка - тоньша за товщину комариної струї. Бачили як комар пісяє?