Зеленський - президент

Фрося

Re: Зеленський - президент

Повідомлення Фрося » 01 березня 2025, 15:02

Mack Mack писав: Все очікувано. Трамп не зміг зупинити Х...ла, то він, як завжди напав на більш слабкого. Але політика це мистецтво можливого. І комусь е вистачило майстерності.
ну "комусь" це не к Зеленському.Вісь цей спектакль був підготовлений раніше .
Вони провоціровали до цього фіналу, бо не збиралися давать нам гарантии і як сказав Оланд- " суфлер трампа- путин".Тому щоб не сказав або не робив Зеленський, фінал такий який потрібен путину.Тут іншого варіанту немає.
Вони його не зламали на капітуляцію як не старались.
Европи потрибно проснутись і вона повинна раді себе почать щось робити. :gs:

antik

Повідомлення antik » 01 березня 2025, 15:22

Як би я на місці керманмча поводив себе при зустрічі із лідерами держав від котрих залежить упіх України?
Що перед тим варто знати й що робити?
!) Вивчити протокол - що там можна а що ні.
2) Одяг відповідний: костюм, галстук, манери.
3) Варто довідмтися про етикет: як вітатися, чи можна обняти й що при цьому говорити. Кажуть, що при перемовинах у США не можна схрещувати руки на животі а в мусульманських державах закидати ногу на ногу. Там багато нюансів. В тому числі що і як пити-їсти коли запросять за стіл.
4) Коли ти прохач - не бикуй!
5) Перед поїздкою довідайся про текст угоди й порадься із радниками що в якому пункті можна виторгувати а де поступитись. Довідайся в якому пункті які можуть бути пастки, підводні камені й приготуйся їх обійти.
6) Посміхайся, роби компліменти, старайся справити враження джентльмена.
7) Будь делікатним: відчувай де промовчати а де натиснути.
8) Не чухай носа - подумають, що ти для хоробрості нюхнув "коксу".
9) Якщо ти знаєш, що угоду неможливо буде підписати - не їдь зовсім. Краще не приїхати ніж приїхати й бути осоромленим.
Це все-одно, що прибути із батьками та друзями в РАГС і, поглянувши на наречену та шлюбний контракт... поскандалити із батьками молодої й забратися геть. (Такі випадки бувають.) ;)
П.С. Обирайте Керманичем України мене - не пожалкуєте. (Жарт) :smoke:
Зеленський робить усе, щоб на публіці склалося враження, що він неупепенно прагне миру та от кляті недоброзичливці йому не дають. Насправді він робить все, щоб війна продовжувалася - там такі гроші присвоюються... Настане мир, перемир"я, заморозка - будуть оголошені вибори, котрі він програє. А далі суд "розбір польотів". От і поводить себе так як поводить. :secret:

Olga

Повідомлення Olga » 01 березня 2025, 18:36

Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 01 березня 2025, 19:11

antik писав: Як би я на місці керманмча поводив себе при зустрічі із лідерами держав від котрих залежить упіх України?
Що перед тим варто знати й що робити?
!) Вивчити протокол - що там можна а що ні.
2) Одяг відповідний: костюм, галстук, манери.
3) Варто довідмтися про етикет: як вітатися, чи можна обняти й що при цьому говорити. Кажуть, що при перемовинах у США не можна схрещувати руки на животі а в мусульманських державах закидати ногу на ногу. Там багато нюансів. В тому числі що і як пити-їсти коли запросять за стіл.
4) Коли ти прохач - не бикуй!
5) Перед поїздкою довідайся про текст угоди й порадься із радниками що в якому пункті можна виторгувати а де поступитись. Довідайся в якому пункті які можуть бути пастки, підводні камені й приготуйся їх обійти.
6) Посміхайся, роби компліменти, старайся справити враження джентльмена.
7) Будь делікатним: відчувай де промовчати а де натиснути.
8) Не чухай носа - подумають, що ти для хоробрості нюхнув "коксу".
9) Якщо ти знаєш, що угоду неможливо буде підписати - не їдь зовсім. Краще не приїхати ніж приїхати й бути осоромленим.
Це все-одно, що прибути із батьками та друзями в РАГС і, поглянувши на наречену та шлюбний контракт... поскандалити із батьками молодої й забратися геть. (Такі випадки бувають.) ;)
П.С. Обирайте Керманичем України мене - не пожалкуєте. (Жарт) :smoke:
Зеленський робить усе, щоб на публіці склалося враження, що він неупепенно прагне миру та от кляті недоброзичливці йому не дають. Насправді він робить все, щоб війна продовжувалася - там такі гроші присвоюються... Настане мир, перемир"я, заморозка - будуть оголошені вибори, котрі він програє. А далі суд "розбір польотів". От і поводить себе так як поводить. :secret:
методичку від жополиза бабченко отримав?
прямо слово в слово :pop:
https://x.com/sergonaumovich/status/1895864169897021731

Фрося

Повідомлення Фрося » 01 березня 2025, 19:34

Olga писав: Зображення
:good: :gs: :ukraine2:

Фрося

Повідомлення Фрося » 02 березня 2025, 14:21

@latiniano
американский Институт изучения войны ISW поддержал позицию Президента Зеленского и опроверг ложь захвативших белый дом гангстеров венса и трампа с подпевавшими им шакалами
------
Зеленский выступил блестяще и его поведение и позиция на этом дешёвом и позорным шоу, устроенном путинской агентурой, посаженной международным террористом №1 на самые высокие должности в сша

той самой путинской агентурой, которая любит читать демократическим странам и политикам лекции о демократии, выборах и свободе, но попавшей во власть в результате преступного и массового вмешательства в электоральный процесс вражеских (русских) спецслужб и сделавшей всё для того, чтобы это её преступление (измена стране и нации) не было расследовано

поэтому лайк одному из демократических лидеров мира Зеленскому и фак американским авторитарным гангстерам в белом доме!
Цитата
Institute for the Study of War
@TheStudyofWar
·
8 год
Putin, not Ukrainian President Volodymyr Zelensky, remains the main obstacle to a lasting peace agreement on Ukraine. Zelensky has continuously reiterated his commitment to obtaining a just and lasting peace in Ukraine through negotiations. Zelensky has indicated several times — x.com/TheStudyofWar/…
8:56 дп · 2 бер. 2025
·
⬆️ и зарубите себе на носу

трамп с зондеркомандой пришли к власти незаконно, с помощью вмешательства вражеских (русских) спецслужб и могут удерживать власть силой, но никогда не станут властью народно и легитимной с точки зрения закона

почему?

да потому, что америка должна

Европа прекрасно найдёт и больше

Запад вообще невероятно богат, не все оценивают, насколько богат, а на мирную жизнь придётся потратиться..

https://x.com/latiniano/status/1896092203933397427

antik

Повідомлення antik » 02 березня 2025, 21:23

Роздуми про одяг:
От просинаєтеся ви вранці. Одягаєте спортивні штани, футболку, вступаєте в тапці й йдете чистити зуби, умиватися і т. д.
Ваша дружина встає одночасно з вами, умивається, одягає халат й готує вам сніданок.
Далі ви одягаєтесь у повсякденний одяг й їдете на роботу. Там ви переодягаєтеся у робочий комбінезон.
Якщо ж вас покликали у дорогий ресторан, на побачення, на якесь торжество то ви, ясна річ, одягаєтеся так щоб відповідати статусу. Себто, як то кажуть, не впасти лицем в грязюку.
Якщо ж вас покличуть на прийом до англійської королеви то вам краще взяти напрокат смокінг, ніж прийти у одягу бомжа. :gigi:
Це я про ядяг до кожного моменту вашого життя. :smilie1:
Якщо ж станеться так, що вас покликали у товариство достойних людей то одягніться відповідно. Себто "по протоколу". Затямте на все життя: В дорогий ресторан вас у одязі бомжа охорона не пропустить.
Ви можете спекотного ходити вулицями у шортах а от у держустанову вас не пустять - дрес-код є.
Про що це я?
Та я розумію: війна отож на нашому керманичу одяг "мілітері". (військовий)
Усе то воно так але... але є етикет. Це дома ви можете перед дружиною ходити в тапцях та спортивних штанах...
Політика - це справа тоньша за... Бачили як комар пісяє. Так отож...
Я би на місці керманича України би так не зганьбився. Немає грошей - так взяв би напрокат пристойний костюм.
І слідкував би за кожним свої словом. рухом, поглядом тощо...
А то є у мене у "Збережені" фото Брежнева у США коли він кинув погляд на декольте тамтешньої "світської левиці". Папараці цей момент вловили й американці напевно довго іронізували над сексуально стурбованим Генсеком.
Дипломатія справа дуже тонка - тоньша за товщину комариної струї. Бачили як комар пісяє? :secret:

Фрося

Повідомлення Фрося » 02 березня 2025, 22:58

antik, яке ж ти мурло прохуйловское :facepalm2:
і не тильки прохуйловское а і срань порохоботская.
Як тебе українська земля носить, тебе ж Україна не потрибна, тебе московія треба, так їдь туда і не смерділо би тут.
Ти знаєш як пісяє скунс? сходи в туалет і подивись, може втопишся. :pop:

antik

Повідомлення antik » 02 березня 2025, 23:34

Фрося, ти то хоч мої мемуари читала?
https://libruk.com.ua/users/22/#google_vignette
Хоч знаєш коли, за що і як я 5 років в україно-сибірських таборах страждав? :secret:

Фрося

Повідомлення Фрося » 03 березня 2025, 00:04

antik писав: Фрося, ти то хоч мої мемуари читала?
https://libruk.com.ua/users/22/#google_vignette
Хоч знаєш коли, за що і як я 5 років в україно-сибірських таборах страждав? :secret:
я твою писанину не читала і читати не збираюсь.
5 років? а що так мало?стільки за крадіжки давали.Страждав?А потім ти 20 років їздів в московію сортири мить, патріот хренов.Смердишь московським дерьмом і не каешься. :pop:

Фрося

Повідомлення Фрося » 03 березня 2025, 00:07

@StaVlb
Макрон висловився проти вибачень Зеленського, проте готовий поговорити з ним, щоб той написав листа Трампу, у якому б висловив свої "сожалєнія" над тим, що трапилося та взяв на себе частину провини за провал переговорів. Трамп висловився не проти "подібної спроби".
10:51 пп · 2 бер. 2025

Фрося

Повідомлення Фрося » 03 березня 2025, 08:34

❗️«Меня можно обменять на НАТО. Я сказал, что обменяюсь на членство в НАТО, значит, я свою миссию выполнил», — Зеленский в ответ журналистам в аэропорту Лондона.
Президент подчеркнул, что его будет трудно заменить: «Недостаточно просто провести выборы. Надо бы не допустить меня
к участию. И это будет немного сложнее. Потому что надо еще договариваться со мной»
:good: :gs:

https://x.com/marturanum8/status/1896421142128115712

Фрося

Повідомлення Фрося » 03 березня 2025, 08:40

@UA__oleg
Реп: Сенатор Грем сказав, що вам варто подумати про відставку..
Зеленський: " Грем - дуже хороший хлопець...Я можу дати йому громадянство України. Він стане громадянином нашої країни, і тоді його голос набере ваги.. я його як громадянина України почую на тему, хто має бути през».
Цитата
Collin Rugg
@CollinRugg
·
8 год
JUST IN: President Zelensky says if Senator Lindsey Graham wants him to resign he can move to Ukraine and become a citizen so his voice holds "weight."

Reporter: "Senator Lindsey Graham said that perhaps you should consider resigning..."

Zelensky: "Lindsay Graham is a very good

12:53 дп · 3 бер. 2025
·https://x.com/UA__oleg/status/1896333041620152484

Фрося

Повідомлення Фрося » 03 березня 2025, 09:31

Ми не торгуємо ні територіями, ні нашими цінностями, ні нашою свободою. Ми дуже дорого платимо вже за те, що росія прийшла до нас з війною, — Зеленський
Ми сприймаємо справедливий склад перемовин для України, коли за столом будуть представники Європи, США та України. Зрозуміло,⬇️
9:05 дп · 3 бер. 2025
·https://x.com/LaraLar93023545/status/18 ... 4380647492

Фрося

Повідомлення Фрося » 03 березня 2025, 15:07

https://x.com/mikailme/status/1896464743642079456

Если соглашение о прекращении войны будет включать принуждение к разделу страны силой, это может привести к новым военным действиям между Украиной и Российской Федерацией через некоторое время, заявил Зеленский.

«Нет никаких шансов, что мы откажемся от чего-либо по собственной воле или юридически признаем это».
9:36 дп · 3 бер. 2025
·

Фрося

Повідомлення Фрося » 03 березня 2025, 18:23

Яка була допомога від сша :facepalm2:
https://x.com/UnrealRealFox/status/1896592604055339060
Правда вже лунає вже від Зеленського

Фрося

Повідомлення Фрося » 04 березня 2025, 18:31

Президент Зеленський відповів АП Трампа.

КОРОТКО:
— не вибачився, але шкодує, що так сталося (говорив і раніше)
— ніхто не хоче миру більше ніж Україна (говорив і раніше)
— готовий негайно відновити переговори з АП Трампа (говорив і раніше)
— подякував США за попередньо надану допомогу (говорив і раніше)
— подякував Трампу за Javelin (нове, даремно, бо Трамп нам їх продав, а не надав)
— готовий підписати угоду про копалини (говорив і раніше)
— запропонував негайне перемир'я в небі та на морі, якщо це виконає і РФ (нове, це вплив ВБ та Франції)
— готовий і на подальші кроки щодо справедливого миру і розробки фінальної мирної угоди (говорив і раніше).
Прокопишин

Фрося

Повідомлення Фрося » 04 березня 2025, 19:44

Фрося

Повідомлення Фрося » 05 березня 2025, 10:12

звернення Зеленського 4.03.25
https://x.com/1945Antonov/status/1897182665285230946

Фрося

Повідомлення Фрося » 10 березня 2025, 19:08

🇸🇦 Зеленський прибув до Саудівської Аравії

Пізніше 10 березня очікується зустріч глави української держави зі спадкоємним принцом Саудівської Аравії Мухаммедом бін Салманом.

Також у Саудівській Аравії відбудуться переговори української делегації з представниками США щодо можливих умов укладення мирної угоди з Росією.
https://x.com/LaraLar93023545/status/18 ... 6179638478

Відповісти