Його пращури зараз на верхiвцi влади - гройсмани та вальцмани
чому медіанний українець балякає або на суржику або на гекаючій шокаючій кацапській?))
- Pestilence
- Чефхелфер
Re: чому медіанний українець балякає або на суржику або на гекаючій шокаючій кацапській?))
Жидьонок, то в голові твоїй нічого немає.Aelit писав: ↑тобто цих дощечків немає))) і це лиш щойно вигадана тобою легенда. я на "повірмені" не ведусь)) вірити=обманюватисьvkhavr2 писав: ↑
+========================================================================+
Шукай сам. Я ці дощечки 6-9 сторіч тримав у руках. І було це в квітні 1968-го в приватному музеї видатного українського
скульптора Івана Гончара. Він нам, тоді ще школярам випускного класу розповідав, що на такі дощечки з резами полювали
усі христианські та жидівські служителі культу. Саме для того, щоб потім брехати українцям що лише жиди та греки принесли
на землі України "культуру". І бачу я, що ти також з цього кагалу брехунів!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: чому медіанний українець балякає або на суржику або на гекаючій шокаючій кацапській?))
Пиши вже "ми", чого там...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Нє, за ними не втовпишся.Нечай писав: ↑Не ту профессию я выбрал! Надо было идти в предсказатели, бабло б лопатой грёб!Я про это ещё шесть лет назад писал.
https://durdom.in.ua/uk/main/article/ar ... 7237.phtml

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Жид - не "національність", а ідеологія.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Які такі "ми", ще раз питаю?Aelit писав: ↑))))))))))))Vollmer писав: ↑ ===============================================================
===============================================================
Нє, він трохи не про це. Скоріше, відголоски відомої кошерної теорії, за якою, тут - землі Хозарського каганату, тому будь - який кошерний пацан має на них всі історичні права, а зовсім не якісь українці. Оце вони нам хотять втовкмачити і довести. Землю в Палестині вони хапнули саме так, за "історичним правом". Тепер їм дуже хочеться використати "прецедент". І саме на це вони, безперервно, і дуже нервово, натякають, але бояться сказати відкрито. Бо здогадуються, що буде далі.
як тут було в сиву давнину - ми не знаємо бо писемності не мали))) і держави теж. особисто мені насрать на всі ці фейкісторичні теорії. ідеї як вилікувати українців від цієї сранеої немочі брехливості жопорукості і продажності маю. - але без бажання вилікуватись - одужання неможливе))))

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
+========================================================+
Це типовий приклад жидокацапа, пропагандона меншовартості.
Дай посилання на свою інфу.
Бо напевно там так, та трошечки не так.
Пора мабуть цей фонтан правди заткнути так на тиждень хоча б.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
или просто игнорить...
Ігнорить диряву каналізаційну трубу? Пардон. Ану подивимося чи будуть посилання.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Треба, для початку, закликати Аеліта до припинення провокаційної практики
розпалювання міжнаціональної вражди, суперечок, онтєсіметизьму

Участь в голосуванні - є формою колаборації
==============================================================
Найбільше мене вражає, наскільки він нездатний до простої вдячності. Його терплять, дають добрі поради, виправляють помилки, т.п. Але воно продовжує колупати підлогу, гризти пліт і підривати двері, як несамовите. То я вже починаю думати, чи вуно, таки, не порося?
Ну іноді випускаю, щоб імунитет не атрофувався. Ігнор нічого не дасть. Лише бан животворящій грає позитивну роль у підготовці пацієнта до кремації.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А де Ви бачили вдячного жида? З його точки зору ввічливість - дурість, поступливість - слабкість і так далі. А от отримавши проміж баньок він одразу розпускає соплі й починає нити про "права".Vollmer писав: ↑==============================================================
Найбільше мене вражає, наскільки він нездатний до простої вдячності. Його терплять, дають добрі поради, виправляють помилки, т.п. Але воно продовжує колупати підлогу, гризти пліт і підривати двері, як несамовите. То я вже починаю думати, чи вуно, таки, не порося?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
================================================================
================================================================
Ігнор не завадить смітити на форумі. Як виховальний захід - без сенсу, вже видно. А організаційно це штука значно складніша, і широка практика ігнорів, НМСД, одразу додасть в атмосферу інтриганства, що в даних умовах є зайве.
та ладна, дразнить можно(есть смысл) того, кто реагирует.
А допустим, никто не реагирует на эту муйню? Ну, он тихо, сам с собою...
А допустим, никто не реагирует на эту муйню? Ну, он тихо, сам с собою...