Убит співробітник Адміністрації президента
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Re: Убит співробітник Адміністрації президента
Я його раніше Володькою називала. Ось після цього...
Припустимо.
Залишаються дрібнички, "антисеміти", які "чморять Володьку".
Це при тому, що в країні - кругова шопа, п'ять останніх років будується "рузкій мір", громадяни тікають по мілліону на рік, пенси мруть з голоду, війна не закінчується, у комунальних платіжках все більше нулів, судячи з цін на продовольство, особливо тих, що завжди прив'язані до курсу валюти, реальний курс гривні вже давно близько 40грн. за доллар, і т.д.
І, от, Володька, по суті, пропонує з усього цього весело посміятися, бо що робити - не знає, і не вміє. А коли хтось на це вказує - то значить, що він "Володьку чморить". Чудово, Ящєтаю. Надзвичайно показово. Мої поздоровлення !!!
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Тобто, єслі шо, потерпіти ще п"ять років, тіпа?! ОФігєть. Я не МакЛауд. Зайвої п"ятирічки для сміливого експерименту я не маю.Віра писав: ↑ Він писав що за Юлю.
Але ж все може статися, і вона не пройде (її не пройдуть) в другий тур. Це буде дуже прикро, і дай, боже, щоб цього не сталося. Але життя таке несправедливе...
тому я взагалі не розумію, чому наші антисеміти в унісон з порохоботами так чморять Володьку, можу лише здогадуватись

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Якщо цю логєку трохи розвинути, то до фіналу мають обов'язково пройти Пєцік і Вовік. Хто проти - онтєсєміти !!!
А вже Пєцік і Вовік домовляться між собою, як їм руководити онтєсємітами, наступні п'ять років !!!
Ще візьмуть у компанію Гройсцмандта, Яйценюка, щоб точно не було жодного онтєсіміта.

А вже Пєцік і Вовік домовляться між собою, як їм руководити онтєсємітами, наступні п'ять років !!!
Ще візьмуть у компанію Гройсцмандта, Яйценюка, щоб точно не було жодного онтєсіміта.
- Віра
Ви справді такий дурний? Вибачте на слові.Vollmer писав: ↑ Якщо цю логєку трохи розвинути, то до фіналу мають обов'язково пройти Пєцік і Вовік. Хто проти - онтєсєміти !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще візьмуть у компанію Гройсцмандта, Яйценюка, щоб точно не було жодного онтєсіміта.![]()
![]()
![]()
З яких це Зе буде домовлятись з порохом?
А щодо домовлятись хоч із чортом про закінчення війни - я згодна з Зе. Учора ще один загинув, а другий важкопоранений... І так майже щодня, щомісяця, щороку. Це треба припиняти!!!! Або домовлятись і йти на компроміс, або визволяти! А не займатись цією тягомотиною!
До речі - Юля також буде домовлятися, а не соплі жувати.
Віра писав: ↑ .........................................................................................................
А щодо домовлятись хоч із чортом про закінчення війни - я згодна з Зе. Учора ще один загинув, а другий важкопоранений... І так майже щодня, щомісяця, щороку. Це треба припиняти!!!! Або домовлятись і йти на компроміс, або визволяти! А не займатись цією тягомотиною!
До речі - Юля також буде домовлятися, а не соплі жувати.
Пасаж про "дурного" пропускаємо, як такий, що не має нічого спільного з предметом.
Віра, Ви, коли-небудь, билися? В школі, на вулиці, на танцях?
Ви розумієте сенс, який стоїть за пропозицією "домовитися" з агресором ???
Як думаєте, чому Фінляндія не стала "домовлятися", а воювала?
Чому В'єтнам не став "домовлятися"?
Чому Афганістан ніколи не "домовлявся"?
Ви, справді, не розумієте, що Пєцік "домовився" вже ??? І далі нікуди ???
Тільки країна не хоче пєцікову домовленість виконувати, от така справа.
А Вовочка - кращій за Пєціка? Він краще "домовиться"?
Хто буде виконувати Вовікови "домовленості" ??? Якийсь, інший, новий народ, 40.000.000. "нових літс" ???
Чи будуть нові гранати під Верховною Радою ???
Заради чого буде ця "домовленість" ??? Задля яких святих цілей ??? Кацапського панування над Україною ???
Мало в нас було халеп, із Пєціком включно?
У нас, насправді, немає вибору, іншого, як протистояти кацапам. Хто обіцяє "домовитися" - бреше.
Бо кацапська верхівка хоче загарбати Україну, це питання їхнього виживання, як імперії. Ніхто, нічим не зможе їм цей приз компенсувати, ні на яких умовах. І танці Зелінського на пузі - також нікому не цікаві.
Я думаю, що Вам просто хочеться чути приємну брехню, бо вона Вас втішає, і дуже подобається.
Але це не має жодного стосунку до реальних обставин нашої війни з Кацапстаном.
- Віра
Vollmer, я не буду з вами сперечатися, давайте просто чекати, бо від нас зараз нічого не залежить.
- Амосенко Олег
Згоден з Вірою, маховик уже розкручено. 2 тижні залишилось. Краще поберегти нерви, бо вони ще знадобляться.
Думаю уже більшість вирішила за кого буде голосувати.
І переконувати немає сенсу.
Тільки чекати.
Тільки чекати.
А з яких не буде? Хоча б з таких, що у Пороха є гроші.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а в результаті буде чергові 5 років бантустанства брехні казнокрадства і імітації )))Амосенко Олег писав: ↑ Згоден з Вірою, маховик уже розкручено. 2 тижні залишилось. Краще поберегти нерви, бо вони ще знадобляться.
Тільки чекати.
цепрекрасно
Хто це Вам сказав ??? Вовік, в одному зі своїх фірмових жартів ???
А від кого залежить? Від рептилоїдів з Бета Кассіопеї?
Зелінський - стереотипне, виправлене і пакращене видання Пєціка.
Точно так лізе нагору, аби поруководити, нічого не розуміючи, крім комерції
Точно так збирається домовлятися, як Пєцік два рази у Мінську.
Вже зараз заявляє, що нічого не збирається міняти в орієнтирах. Тобто, вважає, що все - чудово !!!
Перебити Зєлінським проценти Юльки, собі натягти адмінресурсом і махінаціями, і вийти із Зєлінським у другий тур - от мєчта Пєціка. Це ж очевидно.
Вся пропаганда щодо відставання Юльки і її третього місця - націлена саме на це. На перенаправлення Зєлінському голосів потенційних "глоріхантерів", як це називається в колах понтерів і фанів.
Про актуальний стан виборчого процесу. Стосунки кандидатів. Порохоботи на загальному тлі.
Для чого це сюди поставив - щоб проілюструвати необхідність постійної активності, і неминучість такого налаштування. Все надзвичайно плинне, динамічне, незрозуміле.
Обоє, і Бортник, і Джангіров - не з Юліної команди, і трохи синякуваті. Тому їхній погляд ще цікавіший.