Убит співробітник Адміністрації президента
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Re: Убит співробітник Адміністрації президента
Vollmer, ви мене дивуєте.
Питання: якщо в другому турі будуть Зе та порох, то за кого ви проголосуєте? Якщо не за жодного, то більше до вас питань у мене не буде.
Питання: якщо в другому турі будуть Зе та порох, то за кого ви проголосуєте? Якщо не за жодного, то більше до вас питань у мене не буде.
Тобто, я маю вибирати з двох жидів кращого ???
Це - перше.
Друге, вихід такої пари до другого туру - вже означає цілком певний результат, з моєю участю, чи без.
Тому, при такому розкладі, я зіпсую бюлетень. Хочу мати чисте сумління, спати спокійно.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Если во втором туре будут означенные особы то проекту Украина останется года два от силы как государства. Тогда нет смысла вообще голосовать. Распад с такими личностями гарантирования короткие сроки.
Віро, цей жидівський фуфєл називаєцця "дилема в"язня". Яка нафік різниця? Зєля - той же баксьор, але із добре підвішеним язиком. Молодий, красівий, жінкам подобаєцця. Саме те, що треба.
Сьогодні випадково поглянув телевізор у родичів - і одразу в очі впала СХЕМА - у вигляді бігущого рядка:
Отже
1. У другий тур проходять Пєтя І Зєля.
2. Тому ті, хто не проходять, (сиріч Юлька), намагатимуцця влаштувати КРИВАВІ ТЕРАКТИ, щоб зірвати "чесні вибори".
3. Само собою, всі окрім Пороха - вигідні кремлю.
Отож,стає цілком зрозуміло, звідки стирчать ноги національних корпусів і чому вони так возбудилися.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Востаннє редагувалось 16 березня 2019, 22:35 користувачем Archer, всього редагувалось 1 раз.
- Амосенко Олег
Я оце вже давно помітив. Як тільки в коментарях пишуть #зрада (саме з хеш тегом) - значить порохоботи 100%.Vollmer писав: ↑ 6) Була проведена спеціальна кампанія з шельмування невдоволених, критиків режиму, запровадження новоязу, із "зрадойобами" і т.п., спеціально санкціонованою хвилею брудних образ щодо них, по всьому інтернету, знецінення самого терміну "зрада", до такого ступеня, що він став викликати в манюпаса нервове хіхікання, став повністю нефункціональним. Якщо хтось звернув увагу, вже зараз, на телешоу, з приводу Свинарчуків - їм інкримінують "государствєнную ізмєну", або "ізмєну Родінє", саме так, російською мовою, і нікому не смішно, і нема що заперечити. Тобто, метою відповідних заходів було скалічення повноцінної суспільної комунікації, і не менше. Це - один із способів заткнути рота цілому народу. І ефективно сказати про зраду українською мовою - вже неможливо. Питання, чому саме "зрада" стало цільовим словом, і чому за нього взялися найперше, і що ці падлюки знали, чим займалися при цьому в реалі - можна розглядати окремо.
Один з розповсюджувачів цього поняття Барабошко(https://uk.wikipedia.org/wiki/Барабошко ... ксандрович) уже поплатився.
Цікаво те що інтернет все пам'ятає і прийде час ще дослідити з погляду історії.
- Амосенко Олег
Який другий тур ПеПе?
Ви про що?
Реальні шанси на 2-й тур тільки у Юлі та Зеленського.
Петя уже програв.
За ним тільки адмінресурс та бюджетники(і то не всі - притомних чимало і серед них).
Багато за Пепе серед військових та силовиків всіляких, та і то на словах - а реально хто їх знає.
Ви про що?
Реальні шанси на 2-й тур тільки у Юлі та Зеленського.
Петя уже програв.
За ним тільки адмінресурс та бюджетники(і то не всі - притомних чимало і серед них).
Багато за Пепе серед військових та силовиків всіляких, та і то на словах - а реально хто їх знає.
Амосенко Олег писав: ↑ ...........................................................................................
Один з розповсюджувачів цього поняття Барабошко(https://uk.wikipedia.org/wiki/Барабошко ... ксандрович) уже поплатився.
Я би не витрачав зусилля на окремих придурочних посіпак. НМСД, треба знайти ідеологів - розробників, продюсерів цілої концепції. Починаючи з тих, хто запроваджував 2014 року у ЗМІ "правильну, толерантну" термінологію, і розсилав, циркулярно, віддруковані методички, як треба говорити про війну, сєпарів, і т.д.
Тут з Біблії/Тори доведецця починать. І з Талмуду.Vollmer писав: ↑Амосенко Олег писав: ↑ ...........................................................................................
Я би не витрачав зусилля на окремих придурочних посіпак. НМСД, треба знайти ідеологів - розробників, продюсерів цілої концепції. Починаючи з тих, хто запроваджував 2014 року у ЗМІ "правильну, толерантну" термінологію, і розсилав, циркулярно, віддруковані методички, як треба говорити про війну, сєпарів, і т.д.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Віра
Розумні люди, які проти тих обох, задумаються, дурнІ - ні. ПеПо вже був, ми його знаємо. А Зе - ні. То все-таки може щось зміниться? Придивіться до команди, яка погодилася з ним працювати на найвищих посадах, там серйозні люди.
п.с. я нікого на Зе не агітую, просто я категорично проти ПеПо.
Я тільки за Ю.
п.с. я нікого на Зе не агітую, просто я категорично проти ПеПо.
Я тільки за Ю.
Зе ширма для Коломойского. Дальше не стоит продолжать. Серьёзные люди будут красть серьёзно. Вы всерьёз думаете что учителя будут получать по 4000 баксов зарплаты ? 
Ещё раз. У людей в голове телевизор. Там картинка Зеленского. Это узнаваемость хари. Картинка. Бутылка кока колы. Он как политфигура стеб человек вообще не в дупляет что он говорит. Как его не натаскивай
Ну и вторая сторона медали - запуганные люди не способные думать. Как говорил ВИ Ленин - полезные идиоты.
Ну и вторая сторона медали - запуганные люди не способные думать. Как говорил ВИ Ленин - полезные идиоты.
Ні. Більше того, я дуже слабо вірю, що зміницця щось з приходом Юльки. Із Зєлєю - точно ні. Баксьор-2.То все-таки може щось зміниться?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Та, ну...............
Можна з Ісаака Бабєля. Там у кожному оповіданні всіма подіями, силами земними і небесними - неодмінно керує "молодий єврей".
Бо не можна ж залишати процеси без руководительства.............
"Ювелірний завод «Золотий вік»".Archer писав: ↑ Ещё раз. У людей в голове телевизор. Там картинка Зеленского. Это узнаваемость хари. Картинка. Бутылка кока колы. Он как политфигура стеб человек вообще не в дупляет что он говорит. Как его не натаскивай![]()

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Шкода, що вибори не трошки раніше, Сердючку призабули вже.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Амосенко Олег
Archer, то які ваші пропозиції за кого голосувати?
- Віра
Він писав що за Юлю.
Але ж все може статися, і вона не пройде (її не пройдуть) в другий тур. Це буде дуже прикро, і дай, боже, щоб цього не сталося. Але життя таке несправедливе...
тому я взагалі не розумію, чому наші антисеміти в унісон з порохоботами так чморять Володьку, можу лише здогадуватись
Але ж все може статися, і вона не пройде (її не пройдуть) в другий тур. Це буде дуже прикро, і дай, боже, щоб цього не сталося. Але життя таке несправедливе...
тому я взагалі не розумію, чому наші антисеміти в унісон з порохоботами так чморять Володьку, можу лише здогадуватись
Віра писав: ↑ Він писав що за Юлю.
Віра, was ist das tschmorjatt` ???
Хто такі "nashei antisyemitty" ???
Звідки такий апетит до узагальнень ???
N.B. А Зєлінський - уже "Володька" ???