юльки. перестаньте гнати халтуру в пропаганді
Re: юльки. перестаньте гнати халтуру в пропаганді
я є в друзях есмоді - цинічний бандера . чекаю
ЦИтату, де я таке пишу.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Накуй ти мені впав. Брянський вовк тобі друзяка.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Порожня тріскотня, Карл. Пустийє хлопоти, як казала одна знайома ворожка. І ми обоє знаємо, для якого вірування подібна поведінка характерна і предписана.Aelit писав: ↑ .....................................................................................................................................
ще раз в що ти віриш не віриш - впливає тільки на реальінсть анвколо тебе. мене твої вірування не стосуються. ти можеш вірити в ісуса в перуна а яхве чи в леніна чи в порошенку чи в тімашенку - твої вірування роблять реальність тобі а не мені.
і не очікував такого лускоту пуканів на очевидний факт що найдревніший найденим письмом н атериторії києва - іврит. а про до глаголічне письмо українців взагалі нічого ен відомо. ну це факт. і нікого в тому винуватити не тре
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Це формальність. Нічого я йому доводити не збираюся.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ну хто з вам не всреться постукати цинічному бандері - другу есмоді - на пейсбук. велкам. ми ж нащадки козаків !
Не міряй всіх по собі.
Де цитата?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Прошу паньства, але стосовно давніх письмових артефактів вживається слово "напис", і уточнюється - на чому, яким способом, т.д.Sintez писав: ↑Так. Оце писав кацап, перекладаючи свої кацапські думки українською:
Тому що українською "запис" - ВІН, а російською "запись" - ВОНА.зи. давня запис на івриті знайдена на території києва
Я це одразу помічаю, й нічого такого б не написав, якби ти не бив себе копитом у груди який ти віпєнний українець і яке гавно всі інші.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
пишуши той прикметник жін роду я мав на увазі табличка чи дощечка. а потім перескочив на те що написав не вважаючи за необхідне виправляти . але не переконуватиму вас)))) всі ви сретесь поговорити аудіо щоб показати хто з нас краще володіє українською)))
по ділам судіть. особисто ти мене банив за те що я критикував корупційність як українську рису що породжує наші негаразди. ти називав це ееее образа України чи щоь таке
ну . то хто з вас сміливий вийти в пейсбуці на аудіозвязок. )))