ну давай давай. давайпруфи що наші предки мали писемність на той час а не були двоногою рухомою худобою - якою перестали бути лиш в 70 роки позаминулого століття))))
юльки. перестаньте гнати халтуру в пропаганді
Re: юльки. перестаньте гнати халтуру в пропаганді
выгравируй себе на лбу, идиот:
Востаннє редагувалось 24 травня 2018, 18:37 користувачем costashu, всього редагувалось 1 раз.
ХЖВСУ
Он воно чьо! А все я думав, звідки вітер віє у твоїй голові...Aelit писав: ↑24 травня 2018, 17:38зи. давня запис на івриті знайдена на території києва ставить під питанням - хто тут є автохтонніший - євреї які тоді були панівним писемним класом віно виконуючи провідну у керуючу - ну як в принципі і веь час, чи місцеве неписьменне населення не памятяючі свого родства і вірячи всьому що їм насруть в голови))

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Як мінімум, я "вияснив", що ти кацапомовний жид або принаймні жидопоклонник.Aelit писав: ↑)))
Древнегре́ческий язы́к (самоназв. ἡ Ἑλληνικὴ γλῶσσα) — язык индоевропейской семьи, предок греческого языка, распространённый на территории греческой ойкумены в эпоху с начала II тысячелетия до н. э. до IV века нашей эры.
ідіоти. що ви вияснили? іврит аккадська - етс - то є семітські мови які давніші ніж санскрит - а давсньогерцьк а- це форк санскриту . то як може бути форк молодшої мови бути давнішим за старішу мову. ))))) не дивно що кого б ви не обрали - стовідсотково некомпетентний тотально корумпований гнід. обирають і визнають за владу - адже - лиш собі подібних)))

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Він, власне, виклав те, що закладають у голови кошерним дітям у "культурних центрах", у спеціальних школах, під час організованого літнього відпочинку, тощо. Це - спеціально зконструйовані тези для індоктринації. Підготовка майбутнього прошарку менеджерів, хазяїв, наглядачів, безпощадних, безоглядних, переконаних у власній расовій і культурній вищості, своєму повному праві діяти стосовно українців - як заманеться. Зверніть увагу, : національні школи годуються з Бюджету, але ні уряд, ні ВР не цікавляться змістом програм навчання, напрямками викладання історії, культури, т.д. Це просто ахуєть, панове !!! Ми за кілька років отримаємо тисячі Вальцманів і Гнойсцмандів, які люто ненавидять все українське, і діють організовано, в складі етнічної групи.Sintez писав: ↑Он воно чьо! А все я думав, звідки вітер віє у твоїй голові...Aelit писав: ↑24 травня 2018, 17:38зи. давня запис на івриті знайдена на території києва ставить під питанням - хто тут є автохтонніший - євреї які тоді були панівним писемним класом віно виконуючи провідну у керуючу - ну як в принципі і веь час, чи місцеве неписьменне населення не памятяючі свого родства і вірячи всьому що їм насруть в голови))
Наскільки я орієнтуюся в тематиці, маємо аналог індоктринації SS. Причому, не Waffen-SS, а Allgemeine. З цих позицій зрозуміліше воплі про "онтєсімєтізьм", т.д. - звичайна тактика упереджуючого нападу в якості превентивної оборони, "хапайте злодія!".
Отже, alles, я більше не вірю в заблудшого, помилившогося, і т.д. Аеліта.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Telecaster
оце наломали
цікаво а як вони там на атлантиді писали...
цікаво а як вони там на атлантиді писали...
Востаннє редагувалось 24 травня 2018, 21:04 користувачем Telecaster, всього редагувалось 1 раз.
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Vollmer писав: ↑Він, власне, виклав те, що закладають у голови кошерним дітям у "культурних центрах", у спеціальних школах, під час організованого літнього відпочинку, тощо. Це - спеціально зконструйовані тези для індоктринації. Підготовка майбутнього прошарку менеджерів, хазяїв, наглядачів, безпощадних, безоглядних, переконаних у власній расовій і культурній вищості, своєму повному праві діяти стосовно українців - як заманеться. Зверніть увагу, : національні школи годуються з Бюджету, але ні уряд, ні ВР не цікавляться змістом програм навчання, напрямками викладання історії, культури, т.д. Це просто ахуєть, панове !!! Ми за кілька років отримаємо тисячі Вальцманів і Гнойсцмандів, які люто ненавидять все українське, і діють організовано, в складі етнічної групи.
Наскільки я орієнтуюся в тематиці, маємо аналог індоктринації SS. Причому, не Waffen-SS, а Allgemeine. З цих позицій зрозуміліше воплі про "онтєсімєтізьм", т.д. - звичайна тактика упереджуючого нападу в якості превентивної оборони, "хапайте злодія!".
Ну в заблудших і помиляющихся у нас в основному вірять Тетяна й Овен. Я не вірю, але сам феномен вивчити цікаво. До перечисленого Вами можу додати ще одну можливість - просто жінка - іудейка. Інститут єврейських жінок не афішуєцця, але є широко розповсюдженим, В принципі, у "Катехізисі" все досить ясно розписано.
І не "отримаємо", а вже маємо багато століть, як мінімум з часів "хрещення", тисячі біороботів на керівних посадах, чия Батьківшина - ніяк не Україна, хоча зараз прізвища у всіх на "-ко" й днюють ночують у вишиванках...
А воплі - бо не дурнІ й розуміють, що закінчицця все погромами, і нічого не вдієш уже, Інтернет знищив тисячолітню жидівську монополію на контроль над обігом інформації, а заливання толпи наркотиками теж не безмежне, народжуєцця покоління яке матиме імунітет...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Telecaster
це канешно да
але вони сша захопили і сильно... там саме потужне лобі у них.. aipac
але вони сша захопили і сильно... там саме потужне лобі у них.. aipac
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
і навіть трохи більше
діти - євреї, хоча би наполовину
для некосмополітіа це збагнути (твоя рідна дитина фактично іншої раси) можна лише потрапивши в аналогічне становище
цілком можливо, що вивчення євриту - це прагнення скоротити цю уявну відстань від них
навіть попри те, що самі діти зроду того євриту не знають
аааа. ну по перше аеліт зразка 2006-2010 року був найбільший антисемітом укрнету))) за що меен відпаврили в перший вічний бан на фупі 2010 року десь.Тетяна_Д писав: ↑і навіть трохи більше
діти - євреї, хоча би наполовину
для некосмополітіа це збагнути (твоя рідна дитина фактично іншої раси) можна лише потрапивши в аналогічне становище
цілком можливо, що вивчення євриту - це прагнення скоротити цю уявну відстань від них
навіть попри те, що самі діти зроду того євриту не знають
по друге. в нашій родині на наявність єврейської крові ніяк не акцентується - моя дружина темнорусява, діти ж всі в мене блакитноокі світловолосі. з. моя прабабуся по маминій ліній сік - теж єврейка . але всі ми позиціонуємо себе як українці - моя мама патріотка і український філолог - у неї величезна бібліотека української літератури і власноруч вишиті портрети франка лесі тараса. той факт що колись хтось з наших мав незвичне фіо - ні на що не впливає.
також я вивчив німецьку мову - що не значить інчого іншого крім того що вона мені подобається. ну в мене широке коло інтересів. а ви вже тут такого нафантазували. іноді банан це просто банан)))
ще раз в що ти віриш не віриш - впливає тільки на реальінсть анвколо тебе. мене твої вірування не стосуються. ти можеш вірити в ісуса в перуна а яхве чи в леніна чи в порошенку чи в тімашенку - твої вірування роблять реальність тобі а не мені.Vollmer писав: ↑Він, власне, виклав те, що закладають у голови кошерним дітям у "культурних центрах", у спеціальних школах, під час організованого літнього відпочинку, тощо. Це - спеціально зконструйовані тези для індоктринації. Підготовка майбутнього прошарку менеджерів, хазяїв, наглядачів, безпощадних, безоглядних, переконаних у власній расовій і культурній вищості, своєму повному праві діяти стосовно українців - як заманеться. Зверніть увагу, : національні школи годуються з Бюджету, але ні уряд, ні ВР не цікавляться змістом програм навчання, напрямками викладання історії, культури, т.д. Це просто ахуєть, панове !!! Ми за кілька років отримаємо тисячі Вальцманів і Гнойсцмандів, які люто ненавидять все українське, і діють організовано, в складі етнічної групи.
і не очікував такого лускоту пуканів на очевидний факт що найдревніший найденим письмом н атериторії києва - іврит. а про до глаголічне письмо українців взагалі нічого ен відомо. ну це факт. і нікого в тому винуватити не тре
то я вже кацапомовний))) і жидопоклонник)) і все через констатацію факту по найдавнішнє письмо на території києва. ну з жидопоклонством ще так сяк - хоча найбільшому антисеміту який за то страждав на фупі це обвинувачення - чиста хуцпа обвинувачувачі - але чоум кацапомовний ?))Sintez писав: ↑Як мінімум, я "вияснив", що ти кацапомовний жид або принаймні жидопоклонник.Aelit писав: ↑ )))
Древнегре́ческий язы́к (самоназв. ἡ Ἑλληνικὴ γλῶσσα) — язык индоевропейской семьи, предок греческого языка, распространённый на территории греческой ойкумены в эпоху с начала II тысячелетия до н. э. до IV века нашей эры.
ідіоти. що ви вияснили? іврит аккадська - етс - то є семітські мови які давніші ніж санскрит - а давсньогерцьк а- це форк санскриту . то як може бути форк молодшої мови бути давнішим за старішу мову. ))))) не дивно що кого б ви не обрали - стовідсотково некомпетентний тотально корумпований гнід. обирають і визнають за владу - адже - лиш собі подібних)))
До чого тут кров? Будь ти хоч негром похилого віку, так зневажати все українське ти можеш лише НЕ причисляючи себе до українців.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
я не зневажаю все українське - я кажу очевидне 2+2=4, хіба я винен в корумпованості українців ? навпаки - вказуючи на цю рсиу через якої ми всі потерпаєм - я прагну одного - щоб ми засудили корумпованість і стали вважати її найбільшою ганьбою , злочином і загрозої національінй безпеці. а не нормою доблестю і вмінням жить як це є зараз.
то хто з нас бажає добра українцям - я чи ти? що волієш замовчувати корумпованість і її наслоідки - визнаючи її нормою
Так. Оце писав кацап, перекладаючи свої кацапські думки українською:
Тому що українською "запис" - ВІН, а російською "запись" - ВОНА.зи. давня запис на івриті знайдена на території києва
Я це одразу помічаю, й нічого такого б не написав, якби ти не бив себе копитом у груди який ти віпєнний українець і яке гавно всі інші.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
)) друзяко - я просто швидко набираю не дивлячись ні на клаву ні на монік і не надто тим переймаючись)) моя перша мова українська, думаю я українською. конкретно по тій фразі - коли я то писав згадував що текст знайдений на якійсь табличці чи деревяшці - вобщем міксував. так що ще раз. іноді банан це просто банан. якщо є бажання можемо потриндіти по відеозвязку прям зараз на фейсбуці - мій нік там цинічний бандера ))
Знову неправильний переклад з російської фразивказуючи на цю рсиу через якої ми всі потерпаєм
"Указывая на эту черту, из-за которой мы все страдаем".
Не відпирайся, ти тільки більше заплутуєшся. Швидкість набирання тут ні до чого, ти ДУМАЄШ російською й перекладаєш на ходу. Неправильно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ааааааа. в тебе запущена форма параної. всерозвіється просто. срешся відеозвязку - на пейсбуці можна вийти на чисто аудіозвязок - ну і позиркаєм в кого з нас природніша українська ок? давай я вмикаю ноут бо на компі в мене немає мікрофона