Sintez писав: ↑
Нечай писав: ↑
Хоча все це в КОБ є, як ви її читали-я хз.
Надзвичайно цікаво мені, як Ви "читали КОБ". Дасте сцилку на текст чи цитати?
У Вашому тексті я так і не знайшов відповідей на мої питання, про "зхрещування". Дивно також, звідки висновок про "вершину ланцюжка". Нечай, не морочте мені голову. При чому Ваш дарвінізм до КОБ і ДОТУ, якщо Ви осевидно не бачите навіть різниці між СВоБоДою і вседозволеністю? Якби Ви реально хоч трошки знайомі були із КОБ, то як могли забути ІНВУ?
Ви мені нагадуєте Пєтьку з відомого анекдоту, якого Чапаєв послав вчитись на електрика. Той все вивчив-як підключати. як заземляти, де "нуль", де "фаза", тільки одного не зміг второпати-як вони по тим проводам керосин пускають? Ви навіть не знаєте. що таке дарвінізм, який мені приписуєте. Бо те, про що я пишу, то скоріше антидарвінізм. Ви не зрозуміли самої суті КОБ. тому для вас вона тіпа ікони, а для мене-посібник на тему "Що робити?" В мене були такі студенти, як оце ви, які прекрасно знали матчастину, але практична робота їм погано давалась, бо вони не розуміли СУТІ того, що знали. Суть КОБ-це розуміти ПРАВИЛЬНО те, що відбувається, і вміти визначити спосіб, як це змінити в потрібному вам напрямку. Згадайте знамените Петрова "масло подорожало." А ви цього не розумієте. Тому й пишете про якусь "свободу", як і жиди, які теж призивають українців за неї боротись. Тому й голосуєте, як за "менше зло". за Моніку, хоча, знаючи КОБ, ви б повинні були агітувати народ не йти на вибори, не приймати участь у лохотроні, а створювати альтернативні органи влади на місцях, як це почали робити більшовики ще в 1905-му році. Як би ви прочитали б хоч ту роботу Леніна, про яку я вам казав, то не писали б, що в 1917-му році владу в Росії взяла "марксистька мафія", і розуміли б, що Сталін, дійсно, просто продовжив те, що запланував Ленін і що вони вдвох обговорювали в Горках. Ваші знання "мертві"-от в чому проблема.