Ягода малина нас к себе манила..

главспец

Re: Ягода малина нас к себе манила..

Повідомлення главспец » 01 травня 2020, 14:11

Sintez писав:
главспец писав: я не понимаю этих словоплетений. Любой человек должен иметь право жить и работать там, где хочет, если нет возражений у принимающей стороны. И регулироваться это должно только правом въезда. А не запретом выезда.
Блін, шо ж такоє? Я ж наче не китайською пишу... Ти підхопив місцевий форумний "вірус" нерозуміння текстів?

А хто така "принімающая сторона"?

А кому "воно" "должно"? Он Пестиленс теж писав недавно, що "должні" бути "правила", критично, аж капєц... А зараз начебто вони вже й не "должні"... Поясни, чому щось "должно", а щось ніяк "не должно", звідки ти це береш?

І взагалі, шо ж такоє? Сталінізм відійшов у далеке минуле (чи майбутнє?). Совок здох 30 років тому. Ну хуйло там рипаєцця, але то таке, кривляння. Чому ж у "ліберальній", "ринковій" Україні намалювалися й активно працюють новітні работоргівці?
ну, например, я хочу завтра выехать работать в Польшу, Польша меня принимает. Может ли Украина ограничить меня в выезде, как это было в СССР?!
И вернуться имею право, когда захочу. Чего не так?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 травня 2020, 14:40

главспец писав:
Sintez писав: Блін, шо ж такоє? Я ж наче не китайською пишу... Ти підхопив місцевий форумний "вірус" нерозуміння текстів?

А хто така "принімающая сторона"?

А кому "воно" "должно"? Он Пестиленс теж писав недавно, що "должні" бути "правила", критично, аж капєц... А зараз начебто вони вже й не "должні"... Поясни, чому щось "должно", а щось ніяк "не должно", звідки ти це береш?

І взагалі, шо ж такоє? Сталінізм відійшов у далеке минуле (чи майбутнє?). Совок здох 30 років тому. Ну хуйло там рипаєцця, але то таке, кривляння. Чому ж у "ліберальній", "ринковій" Україні намалювалися й активно працюють новітні работоргівці?
ну, например, я хочу завтра выехать работать в Польшу, Польша меня принимает. Может ли Украина ограничить меня в выезде, как это было в СССР?!
И вернуться имею право, когда захочу. Чего не так?
"Не так" те, що НЕ ІСНУЄ таких персон, як "Україна" й "Польща". Отож мову ми можемо вести про окремих людей, і їхні дії. А також про їхнє групування навколо певних спільних інтересів. І навпаки, про конфлікти між іншими персонами або групами, інтереси котрих антагонистичні, тобто протилежні.
Тоді можна про щось говорити. А "Україна не випускає" - бред.
Я не дуже складно пишу?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 01 травня 2020, 14:48

Sintez писав: Тоді можна про щось говорити. А "Україна не випускає" - бред.
Я не дуже складно пишу?
так совок, как раз, и не выпускал! Не могли граждане по своему желанию, даже туристом, не?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 травня 2020, 14:56

главспец писав:
Sintez писав: Тоді можна про щось говорити. А "Україна не випускає" - бред.
Я не дуже складно пишу?
так совок, как раз, и не выпускал! Не могли граждане по своему желанию, даже туристом, не?
Ні, не випускали цілком конкретні персони й групи, і ти їх знаєш.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 01 травня 2020, 14:57

Sintez писав:
главспец писав: так совок, как раз, и не выпускал! Не могли граждане по своему желанию, даже туристом, не?
как так, в частном порядке, или «исполняя власть»?!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 травня 2020, 16:48

главспец писав:
Sintez писав:

как так, в частном порядке, или «исполняя власть»?!
Я не розумію слова "власть". Тим більше, як її "ісполняють". Була мраксисська троцкісська мафія, котра вишвирнула з управління рос. імперією вироджену царську "еліту", й сама почала пасти стадо рабів, котре раніше пасла православна церква. З часом троцкісська мафія закостеніла в "номенклатуру", і точно так же виродилася Те, що у 90-х звільнилася торгівля й з'явилася можливість виїзду - наслідок саме неспроможності номенклатури зберігати свою диктатуру. Але це не значить, що "нова" номенклатура не захоче відновити загон для рабів. Тим паче, якщо раби самі мріють про пастуха. Чому б і ні?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 01 травня 2020, 16:52

Sintez писав: Але це не значить, що "нова" номенклатура не захоче відновити загон для рабів. Тим паче, якщо раби самі мріють про пастуха. Чому б і ні?
Уже:
Фрося писав: Уряд готовий до перемовин з європейськими країнами щодо заробітчан - Шмигаль
https://ukrinform.ua/rubric-polytics/30 ... migal.html

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 травня 2020, 17:09

главспец писав: Уже:
Ну а я про шо. Раби не хочуть звільнення, це ж доведецця самим добувати прокорм, що незвично і страшно. Мріють же про фантастичного пастуха, який би годував, не запрягав, не доїв і не різав, і відпускав із загону погулять..
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 01 травня 2020, 21:26

Sintez писав:
главспец писав: Уже:
Ну а я про шо. Раби не хочуть звільнення, це ж доведецця самим добувати прокорм, що незвично і страшно. Мріють же про фантастичного пастуха, який би годував, не запрягав, не доїв і не різав, і відпускав із загону погулять..
М-да. Випадок невиліковний.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 травня 2020, 22:02

Нечай писав: М-да. Випадок невиліковний
Ну чому ж. Слово може творити чудеса.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 01 травня 2020, 22:17

Sintez писав:
Нечай писав: М-да. Випадок невиліковний
Ну чому ж. Слово може творити чудеса.
Я не про те. А про те, що ви скільки років вивчали КОБ і ДОТУ, і не зрозуміли в ній елементарних речей. Тому й пишете досі про "рабство" і "свободу" і надієтесь схрестити КОБ з націоналізмом, хоча легше було б схрестити лелеку з крокодилом.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 травня 2020, 22:22

Нечай писав:
Sintez писав: Ну чому ж. Слово може творити чудеса.
Я не про те. А про те, що ви скільки років вивчали КОБ і ДОТУ, і не зрозуміли в ній елементарних речей. Тому й пишете досі про "рабство" і "свободу" і надієтесь схрестити КОБ з націоналізмом, хоча легше було б схрестити лелеку з крокодилом.
І де ж у моїй писанині Ви знайшли зпробу такого "зхрещення", цікаво б знати? І яких "елементарних речей" я не зрозумів, дуже хотілося б знати, єссно.

А що не так із рабством? І зі свободою?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 02 травня 2020, 00:31

Sintez писав:
Нечай писав: Я не про те. А про те, що ви скільки років вивчали КОБ і ДОТУ, і не зрозуміли в ній елементарних речей. Тому й пишете досі про "рабство" і "свободу" і надієтесь схрестити КОБ з націоналізмом, хоча легше було б схрестити лелеку з крокодилом.
І де ж у моїй писанині Ви знайшли зпробу такого "зхрещення", цікаво б знати? І яких "елементарних речей" я не зрозумів, дуже хотілося б знати, єссно.

А що не так із рабством? І зі свободою?
Тому що всю свою історію людство тікало від тієї "свободи", про яку ви тут пишете. Якийсь дурень колись заявив а інші дурні досі повторюють, що людина-вершина харчового ланцюжка, Повна маячня! Бо в людини не було ні таких зубів та пазурів, як у більшості хижаків, не було їхньої сили. Тому вижити люди змогли тільки об'єднавшись спочатку в зграї, а потім в племена та народи. Тобто віддавши частку своїє свободи в обмін на виживання. Бо взагалі поняття "свобода"-то є фікція, ми всі від чогось залежні. І розумна людина це розуміє і вибирає для себе, від чого чи від кого вона хоче залежати і що вона хоче отримати за це. А дурнів розумні шахраї дурять цим терміном, використовуючи їх для своїх гешефтів, як з тим же Майданом. Ми вільні тільки в своїх думках і у виборі варіанта залежності. А оскільки ви цього не розумієте, то завжди вас будуть дурити, як з тим же Майданом чи виборами Моніки. Хоча все це в КОБ є, як ви її читали-я хз.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 травня 2020, 05:58

Нечай писав: Хоча все це в КОБ є, як ви її читали-я хз.
Надзвичайно цікаво мені, як Ви "читали КОБ". Дасте сцилку на текст чи цитати?

У Вашому тексті я так і не знайшов відповідей на мої питання, про "зхрещування". Дивно також, звідки висновок про "вершину ланцюжка". Нечай, не морочте мені голову. При чому Ваш дарвінізм до КОБ і ДОТУ, якщо Ви осевидно не бачите навіть різниці між СВоБоДою і вседозволеністю? Якби Ви реально хоч трошки знайомі були із КОБ, то як могли забути ІНВУ?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 02 травня 2020, 12:21

Sintez писав:
Нечай писав: Хоча все це в КОБ є, як ви її читали-я хз.
Надзвичайно цікаво мені, як Ви "читали КОБ". Дасте сцилку на текст чи цитати?

У Вашому тексті я так і не знайшов відповідей на мої питання, про "зхрещування". Дивно також, звідки висновок про "вершину ланцюжка". Нечай, не морочте мені голову. При чому Ваш дарвінізм до КОБ і ДОТУ, якщо Ви осевидно не бачите навіть різниці між СВоБоДою і вседозволеністю? Якби Ви реально хоч трошки знайомі були із КОБ, то як могли забути ІНВУ?
Ви мені нагадуєте Пєтьку з відомого анекдоту, якого Чапаєв послав вчитись на електрика. Той все вивчив-як підключати. як заземляти, де "нуль", де "фаза", тільки одного не зміг второпати-як вони по тим проводам керосин пускають? Ви навіть не знаєте. що таке дарвінізм, який мені приписуєте. Бо те, про що я пишу, то скоріше антидарвінізм. Ви не зрозуміли самої суті КОБ. тому для вас вона тіпа ікони, а для мене-посібник на тему "Що робити?" В мене були такі студенти, як оце ви, які прекрасно знали матчастину, але практична робота їм погано давалась, бо вони не розуміли СУТІ того, що знали. Суть КОБ-це розуміти ПРАВИЛЬНО те, що відбувається, і вміти визначити спосіб, як це змінити в потрібному вам напрямку. Згадайте знамените Петрова "масло подорожало." А ви цього не розумієте. Тому й пишете про якусь "свободу", як і жиди, які теж призивають українців за неї боротись. Тому й голосуєте, як за "менше зло". за Моніку, хоча, знаючи КОБ, ви б повинні були агітувати народ не йти на вибори, не приймати участь у лохотроні, а створювати альтернативні органи влади на місцях, як це почали робити більшовики ще в 1905-му році. Як би ви прочитали б хоч ту роботу Леніна, про яку я вам казав, то не писали б, що в 1917-му році владу в Росії взяла "марксистька мафія", і розуміли б, що Сталін, дійсно, просто продовжив те, що запланував Ленін і що вони вдвох обговорювали в Горках. Ваші знання "мертві"-от в чому проблема.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 травня 2020, 12:46

Нечай писав:
Sintez писав: Надзвичайно цікаво мені, як Ви "читали КОБ". Дасте сцилку на текст чи цитати?

Ви мені нагадуєте Пєтьку з відомого анекдоту, якого Чапаєв послав вчитись на електрика. Той все вивчив-як підключати. як заземляти, де "нуль", де "фаза", тільки одного не зміг второпати-як вони по тим проводам керосин пускають? Ви навіть не знаєте. що таке дарвінізм, який мені приписуєте. Бо те, про що я пишу, то скоріше антидарвінізм. Ви не зрозуміли самої суті КОБ. тому для вас вона тіпа ікони, а для мене-посібник на тему "Що робити?" В мене були такі студенти, як оце ви, які прекрасно знали матчастину, але практична робота їм погано давалась, бо вони не розуміли СУТІ того, що знали. Суть КОБ-це розуміти ПРАВИЛЬНО те, що відбувається, і вміти визначити спосіб, як це змінити в потрібному вам напрямку. Згадайте знамените Петрова "масло подорожало." А ви цього не розумієте. Тому й пишете про якусь "свободу", як і жиди, які теж призивають українців за неї боротись. Тому й голосуєте, як за "менше зло". за Моніку, хоча, знаючи КОБ, ви б повинні були агітувати народ не йти на вибори, не приймати участь у лохотроні, а створювати альтернативні органи влади на місцях, як це почали робити більшовики ще в 1905-му році. Як би ви прочитали б хоч ту роботу Леніна, про яку я вам казав, то не писали б, що в 1917-му році владу в Росії взяла "марксистька мафія", і розуміли б, що Сталін, дійсно, просто продовжив те, що запланував Ленін і що вони вдвох обговорювали в Горках. Ваші знання "мертві"-от в чому проблема.
Та які єсть. Я ніколи й не претендував на довершеність і досконалість. Вважаєте, що вмієте краще? То впірьод. Тут таких єсть, приєднуйтеся. А я, потихеньку, по-своєму вже якось.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 травня 2020, 12:47

Нечай писав: не приймати участь у лохотроні, а створювати альтернативні органи влади на місцях
З КИМ? З Вірою?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 02 травня 2020, 12:57

Sintez писав:
Нечай писав: не приймати участь у лохотроні, а створювати альтернативні органи влади на місцях
З КИМ? З Вірою?
А що, крім Віри, більш нікого немає? Той же Білецький справляє враження адекватної людини.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 травня 2020, 16:08

Нечай писав:
Sintez писав: З КИМ? З Вірою?
А що, крім Віри, більш нікого немає? Той же Білецький справляє враження адекватної людини.
Я його не знаю. А вірити "знайомим зі ЗМІ" якось не привчений.

Хоча сама ідея виходу нахєр із цієї системи й строення нової витає в повітрі, й деякі наробки у людей уже є. Але якщо ми навіть тут на форумі хто в ліс хто по дрова, то у реалі наслідки можуть бути катастрофічними. Я ж не такий ідіот, як Зєля, щоб братися за діло, яке не знаю як зробити.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 02 травня 2020, 16:21

Нечай писав: ......................................................................................................................................................

Бо ходить із правильним "Зігом", пересувається у тонованому бусику VW, і не з найманими охоронцями, а із старими соратниками по боротьбі, а організацію переформатував у цілий спектр формувань, "віяло", від людей із навичками коммандос, і до дівчинок - підлітків, що допомагають старикам. :lol: :lol: :lol:

Втім, важко заперечувати, що в наявних умовах сучукрдержави - якраз це і є зразок адекватності.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Відповісти