Когда быдло не получает отпора

Амосенко Олег

Re: Когда быдло не получает отпора

Повідомлення Амосенко Олег » 09 квітня 2019, 19:16

Мавка писав: Реально не понимаю родителей, которые на научили своих детей давать отпор быдлу..
Отец моего сына ( мсмк и тренер по дзю-до) с пяти лет обучал мелкого элементарным приемам самозахысту... тренировал лично и отдал в параллельную группу по смешанным единоборствам. спортсмена из него мы не делали. Единственная цель - сын должен уметь защитить себя в любой критической ситуации.
Жизнь показала - что я сто раз права.
По крайней мере будь у представителя зеленского такая мама как я - он бы не скулил жалобно а просто этой быдлоте обломал рога. ну ей богу.. противно смотреть
Знаєте не хочу образити...

Напишу, може допоможе вашому синові у майбутньому.

Самооборона у підлітковому віці, особливо у школі - це добре.
Та і сприяє фізичному розвитку, впевненості і т.д.

АЛЕ

Після 18 років:

Найперша зброя це ваш розум та досвід. І уміння не потрапляти у складні ситуації.

Випадки бувають різні.

Якщо мова йде про захист вашого здоров'я чи життя, чи ваших рідних - то потрібно застосовувати всі можливі методти і зброю.
Але при цьому розуміти що у 99% ви потім будете за це сидіти. Але краще відсидіти ніж бути мертвим чи інвалідом.

Якщо це громадське місце - то про з'ясування стосунків і думки про те що ви ж дзюдоїст, ви зараз поставите бидло на місце - забудьте. Тому що ви ніколи не знаєте з ким маєте справу, і скільки у бидла друзів підійде. А може витягне пістолет чи ніж. А може тут поряд його друг стоїть який вам голову проломить.

Щодо депутатів - нічого ви проти них не зробите. НІЧОГО.
Згадайте історію з Пашинським. Кого в результаті винним оголосили.

У даному випадку - життю і здововью представнику Зе загрози не було. Якби він відповів - потім би ЗМІ таке б роздули. І він тим самим підставив би Зе.
Тому він у даній(!) ситуації зробив все правильно. Неправильно по понятіях з 90-х, але правильно у 2019 році.

П.с.:
І ще - поясніть сину от що - якщо йде по вулиці і бачить як мужик колотить жінку(якщо тільки це не його мати, дружина, кохана), а та оре "Допоможіть!!!!".
Нехай йде далі, заходить за будинок і тільки тоді бере телефон і викликає поліцію. І все. І більше нічого.
І НІЯК інакше.
Якщо йому буде 18+ і йде і до нього підбігає якась мутна дитина і щось просить - йде далі і не звертає уваги. (а краще йти швидко як скажений куди очі бачать)
Бо просто потім не відгребеться від проблем.

Так це жорстоко, так це не морально, але на жаль так у 2019 правильно...
Востаннє редагувалось 09 квітня 2019, 19:20 користувачем Амосенко Олег, всього редагувалось 2 разів.

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 09 квітня 2019, 19:19

До речі:

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 09 квітня 2019, 19:29

І там згадується як борються проти ножа в Ізраїлі

Без прийомів.

Нечай

Повідомлення Нечай » 09 квітня 2019, 19:46

M_M писав:
Нечай писав: Во время ялтинской конференции был такой случай. Господин Черчилль по старой джентльменской привычке ущипнул официантку за задницу, за что тут же получил от неё по морде.
На поведінку Черчіля абсолютно не схоже.
Далі можна не читати. :lol:

Нечай

Повідомлення Нечай » 09 квітня 2019, 19:53

Амосенко Олег писав: І там згадується як борються проти ножа в Ізраїлі

Без прийомів.
Подонки.

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 09 квітня 2019, 21:00

Фрося писав: Из-за гавна в тюрьму?Ребята до сих пор судятся,когда яйцом в барну кинули.
Так что это не слабость,а самосохранение.
Верно, лучше *холодная месть*.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 09 квітня 2019, 21:45

Фрося писав: Ты не учитываешь,что парень простой,а барна-неприкосновенный депутат.
Из-за гавна в тюрьму?Ребята до сих пор судятся,когда яйцом в барну кинули.
Так что это не слабость,а самосохранение. :gs:бывший солдат не смог бы отметелить ?не поверю.. :pop:
Тобто якщо "неприкосновєнний", то має право безкарно когось пресувати?!! Офігєть!, кричали гості...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 09 квітня 2019, 21:50

Щодо депутатів - нічого ви проти них не зробите. НІЧОГО.
Ну дик ви ж проти "сталінізму", то огрібайте по іпальнику від різних 3,14дарасів. "Правильно"
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 09 квітня 2019, 22:03

Sintez писав: Ну дик ви ж проти "сталінізму", то огрібайте
Ну дик ви ж за сталінізм, але все одно огрібаєте. :pardon:

главспец

Повідомлення главспец » 10 квітня 2019, 05:28

Амосенко Олег писав: Щодо депутатів - нічого ви проти них не зробите. НІЧОГО.
не, граждане, так вы совсем оскотинились?!
Депутату нельзя сунуть в рыло? А только подставить своё.
Так вот, в бытовой драке нет никакой «неприкосновенности». Проверено. До суда не дошло.

главспец

Повідомлення главспец » 10 квітня 2019, 05:33

Амосенко Олег писав: Якщо це громадське місце - то про з'ясування стосунків і думки про те що ви ж дзюдоїст, ви зараз поставите бидло на місце - забудьте. Тому що ви ніколи не знаєте з ким маєте справу, і скільки у бидла друзів підійде. А може витягне пістолет чи ніж. А може тут поряд його друг стоїть який вам голову проломить.
т.е., если некто подойдёт и скажет: снимай штаны, надо снимать? А то может быть хуже?
Не, ну вариант - ходить без штанов...

Мавка
Ей рано нравились романы...

Повідомлення Мавка » 10 квітня 2019, 13:11

Амосенко Олег писав: Знаєте не хочу образити...
----------------------------
Вы невнимательно прочитали мой пост....

мы не готовили из сына ни бэтмена, ни человека-паука..

Сын подготовлен обезопасить себя в случае таких барн..

Окажись он на месте того хлопчика - в лучшем случае барна сейчас бы лежал в феофании с охрипшим голосом и свернутой челюстью.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 10 квітня 2019, 14:21

Та, слизька тема. Мого, якось, тренер вчив тихо знімати часових. А потім у школі двоє з задньої парти почали штрикати в спину, ручкою і олівцем. А математичка фтикала в журнал. Коли вона підняла очі, то один вже тихо лежав на підлозі, а другий вкладувався. Більше всього цю дуру налякало, що все відбулося в абсолютній тиші. Вона істерично талдичила це, півтора десятки разів. Мені було досить важко переконати її, що всі проблеми - від недостатньої виховної роботи. Я їй нагадав, що поки хлопець не давав здачі, і приходив додому з синцями і саднами - її все влаштовувало, нічого не турбувало, Взагалі, у неї не виникало проблем. Був нагороджений спопеляючим поглядом. Якби могла - порвала би на шматочки. З педагогами щось треба робити, взагалі. Це - піраньї. Цілий піранійський прошарок у суспільстві.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Мавка

Повідомлення Мавка » 10 квітня 2019, 14:56

Абсолютно не слизька..

Меня этому учил папа и тренер.

И никто никогда не обидел Мавочку.

Вернее каждый мог обидеть, но не каждый убежать..)))

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 10 квітня 2019, 15:23

Може, раніше, коли я була розумна ;) , але ще не мудра :lol: то погодилася би з Мавкою.

Як я писала раніше, хлопець представляв в цій ситуації не себе, а кандидата в президенти. Зроби він адекватну відповідь, то з огляду на гівно, яке його зачепило, відбулася би велика бійка. Вона дійсно могла би зашкодити Зе, тому хлопець стримався. Залишився увесь в г., але шефа не підвів. Хоча швидше за усе то була організована провокація, яка провалилась.

До речі, з боку команди Зе була якась заява з цього приводу? Щоб мокнути носом того любителя бійок. Якщо ні, то грош ціна тому президенту, який не зміг захистити свого представника, так само не зможе захистити країну.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 квітня 2019, 17:31

M_M писав:
09 квітня 2019, 22:03
Sintez писав: Ну дик ви ж проти "сталінізму", то огрібайте
Ну дик ви ж за сталінізм, але все одно огрібаєте. :pardon:
Я огрібаю? З чого такий дивний висновок? Ні, ну живу посеред оцієї ідіоцької жопи - то да, поки що, намагаюся сам ідіотизму позбавитися й іншим коли зхочуть допомогти... Але щоб із мене так оті барани збиткувалися - такого немає... Мені на них досить поглянути.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 квітня 2019, 17:33

Віра писав: Може, раніше, коли я була розумна ;) , але ще не мудра :lol: то погодилася би з Мавкою.

Як я писала раніше, хлопець представляв в цій ситуації не себе, а кандидата в президенти. Зроби він адекватну відповідь, то з огляду на гівно, яке його зачепило, відбулася би велика бійка. Вона дійсно могла би зашкодити Зе, тому хлопець стримався. Залишився увесь в г., але шефа не підвів. Хоча швидше за усе то була організована провокація, яка провалилась.

До речі, з боку команди Зе була якась заява з цього приводу? Щоб мокнути носом того любителя бійок. Якщо ні, то грош ціна тому президенту, який не зміг захистити свого представника, так само не зможе захистити країну.
А хто Вам сказав, що Зєля збираєцця "захищати країну"?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Мавка

Повідомлення Мавка » 10 квітня 2019, 17:46

Віра писав: Може, раніше, коли я була розумна , але ще не мудра то погодилася би з Мавкою.
----------------------
Вира, прочитала вас и вспомнила своё детство..

первой жертвой был пацанчик ( даже помню такой блондинчик с узкими глазками)из соседнего дома- мне тогда было лет 7 и ему столько же.

чето я там со своим великом возилась а он от скуки начал бросать в меня куски стекла... где он их взял - хз. Вот всю свою детскую злость я вложила в него. Когда свое он получил, вернулась к своему велику, потом вижу он со своей маманькой идет. направляются ко мне. я велик оставила и домой. залезла под кровать. Папа что то там возился, я только успела ему сказать - молчи! Зашла эта тетка и спрашивает где ваша дочь - папа не отрываясь от своих дел спокойно так ей говорит - да где то крутилась и убежала. Тетка начала орать.. а я лежу и вижу эти как мне тогда казалось огромные толстые ноги в тапках и рядом маленькие. и так ущипнуть хотелось за лодыжку.. но нельзя..). Поорала и ушла. А потом мы с папой по деталям разбирали этот бой..)

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 10 квітня 2019, 17:48

Sintez писав:
Віра писав: Може, раніше, коли я була розумна ;) , але ще не мудра :lol: то погодилася би з Мавкою.

А хто Вам сказав, що Зєля збираєцця "захищати країну"?
сама собі
цього достатньо?
якщо би не збирався як президент, то чому він робив це як просто громадянин? він допомагав захищати, постачаючи на фронт необхідне за свій кошт

Відповісти