Знаєте не хочу образити...Мавка писав: ↑ Реально не понимаю родителей, которые на научили своих детей давать отпор быдлу..
Отец моего сына ( мсмк и тренер по дзю-до) с пяти лет обучал мелкого элементарным приемам самозахысту... тренировал лично и отдал в параллельную группу по смешанным единоборствам. спортсмена из него мы не делали. Единственная цель - сын должен уметь защитить себя в любой критической ситуации.
Жизнь показала - что я сто раз права.
По крайней мере будь у представителя зеленского такая мама как я - он бы не скулил жалобно а просто этой быдлоте обломал рога. ну ей богу.. противно смотреть
Напишу, може допоможе вашому синові у майбутньому.
Самооборона у підлітковому віці, особливо у школі - це добре.
Та і сприяє фізичному розвитку, впевненості і т.д.
АЛЕ
Після 18 років:
Найперша зброя це ваш розум та досвід. І уміння не потрапляти у складні ситуації.
Випадки бувають різні.
Якщо мова йде про захист вашого здоров'я чи життя, чи ваших рідних - то потрібно застосовувати всі можливі методти і зброю.
Але при цьому розуміти що у 99% ви потім будете за це сидіти. Але краще відсидіти ніж бути мертвим чи інвалідом.
Якщо це громадське місце - то про з'ясування стосунків і думки про те що ви ж дзюдоїст, ви зараз поставите бидло на місце - забудьте. Тому що ви ніколи не знаєте з ким маєте справу, і скільки у бидла друзів підійде. А може витягне пістолет чи ніж. А може тут поряд його друг стоїть який вам голову проломить.
Щодо депутатів - нічого ви проти них не зробите. НІЧОГО.
Згадайте історію з Пашинським. Кого в результаті винним оголосили.
У даному випадку - життю і здововью представнику Зе загрози не було. Якби він відповів - потім би ЗМІ таке б роздули. І він тим самим підставив би Зе.
Тому він у даній(!) ситуації зробив все правильно. Неправильно по понятіях з 90-х, але правильно у 2019 році.
П.с.:
І ще - поясніть сину от що - якщо йде по вулиці і бачить як мужик колотить жінку(якщо тільки це не його мати, дружина, кохана), а та оре "Допоможіть!!!!".
Нехай йде далі, заходить за будинок і тільки тоді бере телефон і викликає поліцію. І все. І більше нічого.
І НІЯК інакше.
Якщо йому буде 18+ і йде і до нього підбігає якась мутна дитина і щось просить - йде далі і не звертає уваги. (а краще йти швидко як скажений куди очі бачать)
Бо просто потім не відгребеться від проблем.
Так це жорстоко, так це не морально, але на жаль так у 2019 правильно...