Богдан отставка-не отставка-отставка..
Re: Богдан отставка-не отставка-отставка..
ага. родина смотрит на тебя.. можно разнообразить. или присылать их как султан шелковый шнурок - мол, сам понимаешь - так надо, товарищ. 

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Історія з заявою лише поверхнево здається ідіотською. Якщо гарно подумати, то це якийсь крок, хід. І він вже дав результат.
Цікаво, хто, коли і де зазнімкував заяву Богдана та виклав в інтернет. В цьому сенс, НМСД
Цікаво, хто, коли і де зазнімкував заяву Богдана та виклав в інтернет. В цьому сенс, НМСД
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
Який результат?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Вираховують сексотів. Як мінімум.
А взагалі, в Україні йде страшна і потужна внутрішня війна. І це не жарти. Зе прекрасно розуміє, у яку гидку і страшну багнюку він вступив. Сподіваюсь, йому дістане сил очистити ці авгієві конюшні. І я на його боці. А ви?
А ми - за природою не схильні чекати прынця на білому коні.
Наші принципи - незмінні.
А прынці з'являються і зникають в нікуди, рекламовані тими самими медіями, за ті самі грошики.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Осталось понять, когда очиститель конюшен перестанет сам туда накладывать багнюку.
Я поки що не бачу реальних позитивних дій. Кучма - переговориник. Нотаріусам зняли обмеження на тарифи за "послуги". Зустріч із Пінчуком. Пінчуківські іканамізди вчать ЗЕлених депутатів. Нам весь час пропонують чогось зачекати. Поки що лише гучні слова. Сподіватися мені за три десятиліття набридло.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не вірити нанайським мальчикам і вчитися реально дивитися на світ.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
та це ми вміємо.

ми вже опісля юща і пороха не віримо нікому.
Бінарний підхід, не працює в таких складних речах, як політика, економіка, т.д.
Але, зверніть увагу, - це єдине, що нам залишили.
І то, тільки тому, що не змогли забрати.
Поки що.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Слухаючи Зе, дивлячись розміщені відео його спілкування з людьми та чиновниками різного рівня - я повністю його підтримую. І головне - вірю, що він справді хоче стати другим Лі куан Ю або накрайняк Михайлом Саакашвілі.
Але майже впевнена, що у нього мало що вийде. Оті радники, що йому радять та нашіптують, швидше не радники, а зрадники. принаймні деякі з них. І вони можуть знецінити всі його намагання.
Мені не подобається його кадрова політика. Одним з основних завдань у олігархічних маріонеток в команді СН є категоричний недопуск ЮВТ, виведення її з обойми інтересів Зе, і вони з цим успішно майже справились. Ні, вони не налаштовують Зе конкретно проти Юлі, головний їх посил - це не брати у владу старих політиків. Навіть можуть не згадувати і не акцентувати увагу на Ю, не говорити нічого негативного в її бік, а просто: "потрібні нові обличчя", і справу зроблено.
Хто цей "вундеркінд" Гончарук і хто його рекомендує? Може хто мені розкаже? Які у нього практичні досягнення. https://www.uaportal.com/ukr/news/oleks ... j-foto.htm таке я прочитала
Віра писав: ↑ ........................................................................................................................
головний їх посил - це не брати у владу старих політиків.
........................................................................................................................
Але це не заважає їм співпрацювати з Богданом, та іншими, правда?
А також - із зовсім не новими Пінчуком, Ахметовим, та іншими.
Досить вибіркове застосування принципів, чи не так?
шпакойно. судя по всему - Зеленый - это просто еще недозрелый юлек.Віра писав: ↑Слухаючи Зе, дивлячись розміщені відео його спілкування з людьми та чиновниками різного рівня - я повністю його підтримую. І головне - вірю, що він справді хоче стати другим Лі куан Ю або накрайняк Михайлом Саакашвілі.
Але майже впевнена, що у нього мало що вийде. Оті радники, що йому радять та нашіптують, швидше не радники, а зрадники. принаймні деякі з них. І вони можуть знецінити всі його намагання.
Мені не подобається його кадрова політика. Одним з основних завдань у олігархічних маріонеток в команді СН є категоричний недопуск ЮВТ, виведення її з обойми інтересів Зе, і вони з цим успішно майже справились. Ні, вони не налаштовують Зе конкретно проти Юлі, головний їх посил - це не брати у владу старих політиків. Навіть можуть не згадувати і не акцентувати увагу на Ю, не говорити нічого негативного в її бік, а просто: "потрібні нові обличчя", і справу зроблено.
Хто цей "вундеркінд" Гончарук і хто його рекомендує? Може хто мені розкаже? Які у нього практичні досягнення. https://www.uaportal.com/ukr/news/oleks ... j-foto.htm таке я прочитала

оботрется, оглядится. шось мне кажется, шо голосования в новой Раде будут не менее увлекательными, чем в старой. это сейчас все дупутаты кагбе для приличия делают вид шо они там буду честными и неподкупными.
а приняв присягу начнут быренько сбрасывать маскхалаты и будет видно - кто кем керует. тогда и будем делать выводы какой НАСТОЯЩИЙ расклад в Раде.
но судя по тому, шо вова со своих берет загодя заявы, доверять им он слишком не разгоняется.

Сразу он этого не сделает даже если хочет - надо сначала подвести избирателя к мысли о необходимости такого шага.

- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
ну это подсказывает логика - до начала заседаний Рады Зеленый ничего не будет озвучивать. их уже научило педрино пистобольство. да и плохая примета. все должно быть неожиданно.