Богдан отставка-не отставка-отставка..

asmodey
кот, просто кот

Re: Богдан отставка-не отставка-отставка..

Повідомлення asmodey » 03 серпня 2019, 21:24

ага. родина смотрит на тебя.. можно разнообразить. или присылать их как султан шелковый шнурок - мол, сам понимаешь - так надо, товарищ. :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 серпня 2019, 22:03

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

oven
щира українка

Повідомлення oven » 04 серпня 2019, 00:21

Історія з заявою лише поверхнево здається ідіотською. Якщо гарно подумати, то це якийсь крок, хід. І він вже дав результат.
Цікаво, хто, коли і де зазнімкував заяву Богдана та виклав в інтернет. В цьому сенс, НМСД
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 серпня 2019, 04:59

oven писав: Історія з заявою лише поверхнево здається ідіотською. Якщо гарно подумати, то це якийсь крок, хід. І він вже дав результат.
Цікаво, хто, коли і де зазнімкував заяву Богдана та виклав в інтернет. В цьому сенс, НМСД
Який результат?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

oven
щира українка

Повідомлення oven » 04 серпня 2019, 09:50

Sintez писав:
oven писав: Історія з заявою лише поверхнево здається ідіотською. Якщо гарно подумати, то це якийсь крок, хід. І він вже дав результат.
Який результат?
Вираховують сексотів. Як мінімум.
А взагалі, в Україні йде страшна і потужна внутрішня війна. І це не жарти. Зе прекрасно розуміє, у яку гидку і страшну багнюку він вступив. Сподіваюсь, йому дістане сил очистити ці авгієві конюшні. І я на його боці. А ви?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 04 серпня 2019, 09:59

oven писав: ............................................................................................................
А ви?

А ми - за природою не схильні чекати прынця на білому коні.
Наші принципи - незмінні.
А прынці з'являються і зникають в нікуди, рекламовані тими самими медіями, за ті самі грошики.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Archer

Повідомлення Archer » 04 серпня 2019, 10:03

oven писав:
Sintez писав: Який результат?
А взагалі, в Україні йде страшна і потужна внутрішня війна. І це не жарти. Зе прекрасно розуміє, у яку гидку і страшну багнюку він вступив. Сподіваюсь, йому дістане сил очистити ці авгієві конюшні. І я на його боці. А ви?
Осталось понять, когда очиститель конюшен перестанет сам туда накладывать багнюку.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 серпня 2019, 10:04

oven писав:
Sintez писав:

Який результат?
Я поки що не бачу реальних позитивних дій. Кучма - переговориник. Нотаріусам зняли обмеження на тарифи за "послуги". Зустріч із Пінчуком. Пінчуківські іканамізди вчать ЗЕлених депутатів. Нам весь час пропонують чогось зачекати. Поки що лише гучні слова. Сподіватися мені за три десятиліття набридло.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

oven
щира українка

Повідомлення oven » 04 серпня 2019, 10:10

Sintez писав: Поки що лише гучні слова. Сподіватися мені за три десятиліття набридло.
Ваші пропозиції?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 серпня 2019, 10:19

oven писав:
Sintez писав: Поки що лише гучні слова. Сподіватися мені за три десятиліття набридло.
Ваші пропозиції?
Не вірити нанайським мальчикам і вчитися реально дивитися на світ.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

oven
щира українка

Повідомлення oven » 04 серпня 2019, 10:25

Sintez писав:
oven писав: Ваші пропозиції?
Не вірити нанайським мальчикам і вчитися реально дивитися на світ.
та це ми вміємо. :lol:
ми вже опісля юща і пороха не віримо нікому.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 04 серпня 2019, 11:04

oven писав: ..............................................................................................................
ми вже опісля юща і пороха не віримо нікому.

Бінарний підхід, не працює в таких складних речах, як політика, економіка, т.д.
Але, зверніть увагу, - це єдине, що нам залишили.
І то, тільки тому, що не змогли забрати.
Поки що.

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 04 серпня 2019, 13:12

oven писав:
Слухаючи Зе, дивлячись розміщені відео його спілкування з людьми та чиновниками різного рівня - я повністю його підтримую. І головне - вірю, що він справді хоче стати другим Лі куан Ю або накрайняк Михайлом Саакашвілі.
Але майже впевнена, що у нього мало що вийде. Оті радники, що йому радять та нашіптують, швидше не радники, а зрадники. принаймні деякі з них. І вони можуть знецінити всі його намагання.
Мені не подобається його кадрова політика. Одним з основних завдань у олігархічних маріонеток в команді СН є категоричний недопуск ЮВТ, виведення її з обойми інтересів Зе, і вони з цим успішно майже справились. Ні, вони не налаштовують Зе конкретно проти Юлі, головний їх посил - це не брати у владу старих політиків. Навіть можуть не згадувати і не акцентувати увагу на Ю, не говорити нічого негативного в її бік, а просто: "потрібні нові обличчя", і справу зроблено.

Хто цей "вундеркінд" Гончарук і хто його рекомендує? Може хто мені розкаже? Які у нього практичні досягнення. https://www.uaportal.com/ukr/news/oleks ... j-foto.htm таке я прочитала

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 04 серпня 2019, 13:38

Віра писав: ........................................................................................................................
головний їх посил - це не брати у владу старих політиків.
........................................................................................................................

Але це не заважає їм співпрацювати з Богданом, та іншими, правда?
А також - із зовсім не новими Пінчуком, Ахметовим, та іншими.
Досить вибіркове застосування принципів, чи не так?

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 04 серпня 2019, 13:48

Віра писав:
oven писав:
Слухаючи Зе, дивлячись розміщені відео його спілкування з людьми та чиновниками різного рівня - я повністю його підтримую. І головне - вірю, що він справді хоче стати другим Лі куан Ю або накрайняк Михайлом Саакашвілі.
Але майже впевнена, що у нього мало що вийде. Оті радники, що йому радять та нашіптують, швидше не радники, а зрадники. принаймні деякі з них. І вони можуть знецінити всі його намагання.
Мені не подобається його кадрова політика. Одним з основних завдань у олігархічних маріонеток в команді СН є категоричний недопуск ЮВТ, виведення її з обойми інтересів Зе, і вони з цим успішно майже справились. Ні, вони не налаштовують Зе конкретно проти Юлі, головний їх посил - це не брати у владу старих політиків. Навіть можуть не згадувати і не акцентувати увагу на Ю, не говорити нічого негативного в її бік, а просто: "потрібні нові обличчя", і справу зроблено.

Хто цей "вундеркінд" Гончарук і хто його рекомендує? Може хто мені розкаже? Які у нього практичні досягнення. https://www.uaportal.com/ukr/news/oleks ... j-foto.htm таке я прочитала
шпакойно. судя по всему - Зеленый - это просто еще недозрелый юлек. :lol: :lol:
оботрется, оглядится. шось мне кажется, шо голосования в новой Раде будут не менее увлекательными, чем в старой. это сейчас все дупутаты кагбе для приличия делают вид шо они там буду честными и неподкупными.
а приняв присягу начнут быренько сбрасывать маскхалаты и будет видно - кто кем керует. тогда и будем делать выводы какой НАСТОЯЩИЙ расклад в Раде.
но судя по тому, шо вова со своих берет загодя заявы, доверять им он слишком не разгоняется. :drag:

Віра

Повідомлення Віра » 04 серпня 2019, 15:48

asmodey писав: шось мне кажется
а мене переслідує така крамольна думка, і навіть інколи я починаю в це вірити, що Зе для проформи начебто перебирає цілий список кандидатів в прем'єри, а потім запропонує це місце... ну самі знаєте кому. :blush2:

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 04 серпня 2019, 16:35

Віра писав:
asmodey писав: шось мне кажется
а мене переслідує така крамольна думка, і навіть інколи я починаю в це вірити, що Зе для проформи начебто перебирає цілий список кандидатів в прем'єри, а потім запропонує це місце... ну самі знаєте кому. :blush2:
Сразу он этого не сделает даже если хочет - надо сначала подвести избирателя к мысли о необходимости такого шага. :lol:

главспец

Повідомлення главспец » 04 серпня 2019, 17:01

Віра писав: І головне - вірю, що він справді хоче стати другим Лі куан Ю або накрайняк Михайлом Саакашвілі.
а почему не наоборот, первым михо?
Віра писав: перебирає цілий список кандидатів в прем'єри, а потім запропонує це місце... ну самі знаєте кому. :blush2:
не, ну он идиот?!

Віра

Повідомлення Віра » 04 серпня 2019, 17:49

asmodey писав:
Віра писав: а мене переслідує така крамольна думка, і навіть інколи я починаю в це вірити, що Зе для проформи начебто перебирає цілий список кандидатів в прем'єри, а потім запропонує це місце... ну самі знаєте кому. :blush2:
Сразу он этого не сделает даже если хочет - надо сначала подвести избирателя к мысли о необходимости такого шага. :lol:
в тебе також була така думка?

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 04 серпня 2019, 20:03

Віра писав:
asmodey писав: Сразу он этого не сделает даже если хочет - надо сначала подвести избирателя к мысли о необходимости такого шага. :lol:
в тебе також була така думка?
ну это подсказывает логика - до начала заседаний Рады Зеленый ничего не будет озвучивать. их уже научило педрино пистобольство. да и плохая примета. все должно быть неожиданно. :lol:

Відповісти