Какой коллектив? Твоими стараниями нету уже никого... тебе же пришлось вон карусели устраивать даже в вотуме... Пффф, смешно

Какой коллектив? Твоими стараниями нету уже никого... тебе же пришлось вон карусели устраивать даже в вотуме... Пффф, смешно
Olga писав: ↑Яка Вам різниця, що людина хоче. Ви запитуєте про довіру, а маєте у відповідь протестний крик. Заглушити цей крик Вам вдається мовчазним голосуванням безперечної більшості, значна частка якої - то привиди. Вимагається мізер - щоб ці привиди набули тілесної оболонки. Інакше - це ку-клукс-клан
І де мої 17 лєт?!Pestilence писав: ↑Становишься в позу?Sintez писав: ↑ Легітимність вотуму підтверджена. Фросею. Але я бачу, що діє логіка абсурду, і звичайні доводи здорового глузду оголошуюцця "демагогією".
У чому питання? Заходиш у панель адміністратора, і льогким двіженієм руки змінюєш нас із модерів на простих юзерів. І всьо. А модерство даєш тому, кому скаже Віра. Чи Фрося. Чи хто там у вас старший кризис-менеджер. Я у ці брудні іграшки гратися не збираюся, і не надаватиму вашій афері видимість "законності", не надійся. Хочеш повторити "подвиг" Шрайка і кинути черз ... колектив - дій.
Поговорили.
Я пытаюсь решить все по-человечески, о чем и намекаю уже больше месяца, сначала совсем тонко, но мне в ответ дурные смайлики и демагогия. А почему мне вообще не удалить сайт с хостинга? Я что, имею с этого какую-то прибыль? Нет. Но нахер он мне нужен будет, если мне будет противно и незачем на него заходить? Шрайк преследовал политические цели, не надо меня с ним сравнивать.
Где баланс?...и где уже коллектив, который был...коллектив на фб и других форумах. Я ушел спать.
Фрося, Ви вірите Богові?!Фрося писав: ↑Нет.Еще 5 потеряшек.А раз есть один повод усомнится,значит и остальное не действительно.
Еще раз.
Голосовать надо было по каждому модератору.
Так видно?
И да.Праздничных выходных дома.![]()
Предлагаю продолжить этот разговор в понедельник.
Святые праздники все-таки. "Возлюби ближнего своего"..ну и т.д.![]()
А старец войной уже грозит и прочими карами небесными? Развалиццо все без него... беда-беда)))Sintez писав: ↑І де мої 17 лєт?!Pestilence писав: ↑ Становишься в позу?
Я пытаюсь решить все по-человечески, о чем и намекаю уже больше месяца, сначала совсем тонко, но мне в ответ дурные смайлики и демагогия. А почему мне вообще не удалить сайт с хостинга? Я что, имею с этого какую-то прибыль? Нет. Но нахер он мне нужен будет, если мне будет противно и незачем на него заходить? Шрайк преследовал политические цели, не надо меня с ним сравнивать.
Где баланс?...и где уже коллектив, который был...коллектив на фб и других форумах. Я ушел спать.
Ще раз. Якщо ти готовий брати на себе форумну політику - бери. Але це порушення договору, тобто - війна. Вважаєш, що ціль виправдовує засоби? Можливо. Удачі. Але я надавати легітимності цьому позорові звичайно ж не буду. Бо знаю чим закінчицця.
Ніяких фальсифікацій, як і запрошених козачків, не було й бути не могло, звичайно. Моя совість чиста. І ти, і Фрося, і Віра, і Бабаша це чудово знаєте. Але дуже хочецця, я розумію. Ну ризикни.
Приезжай! Вместе запишем, я гарантирую это
Ні, не висить. Бо останнім часом, з переляку від коронавірусу, штудіюю сотні повідомлень щодня у фейсбуці, твіттері, ЗМІ, дублюючи те, що здалося мені вагомим, на форум. Так що мені, на жаль, далеко до всезнайства і спокою Таміли. Але я на своїй шкурі зрозуміла, що саме і чому робить Фрося.Vollmer писав: ↑ Olga, кстаті, як-небудь, в часи досуга, позбирай всі ті звинувачення, що вже встигла тутечки понакидати, докупи.
І прикинь, чого вся та купа варта, разом із "наругою".
І чому над тобою висить тінь Таміли.
І подумай, як так виходить, що ти вручну визначаєш, хто тут - "ККК".
Фішечка ж, у тому, що тобі ніяка сила не завадить заявити ще новіші вимоги, задля "ККК", правда ???
У такому важливому питанні, як оцінка атмосфери на форумі, мають складати думку ті, хто нею дихає.
Olga писав: ↑ ................................................................................................................................................................................
. Але я на своїй шкурі зрозуміла, що саме і чому робить Фрося.
................................................................................................................................................................................
Авторитетна порядна людина не вдаватиметься до таких засобів. Це взагалі нічого не говорить про Зеленського, це лише говорить про Вас. Ніхто не вимагає від Вас бути святіше Папи Римського, але ж саме Ви тут рядитеся в його тогу. Щодо Віри і Фросі особливо.Vollmer писав: ↑Olga писав: ↑ ...............................................................................................................................................................
То ж точно так само колись лили бруд на Тимошенко. Страшно згадати всі ті "наркоманка" і "жаби" у певний час. Здається, син Чорновола утвердив то тоді через ЗМІ. Так що Віра права як божий день - вас можна сміло привітати з приземленням на боці "нульків", "ю-щенків", "порохоботів" і таке інше.
Можна довго перебирати, що саме було "налито".
Цікаво, чому Ви взялися перебирати саме "бруд". Подобаються аромати ???![]()
![]()
![]()
Що було реально зроблено тим, чи іншим політиком - не так цікаво, правда ???![]()
![]()
![]()
Як його дії співвідносилися, з попередньо даними обіцянками, програмою, передвиборчим іміджем, як він тримав удар обставин, як пояснював свої вчинки ???
От жеж неприємність, да?
Що, правда? Тобто Фрося - ніхто?
А може, у його туніку?
Видно що так. І, мабуть, в першу чергу - Волмер, раз вона просить, щоб його кандидатуру розглянули окремо, серйозно і вдумливо.
Olga писав: ↑ .................................................................................................................................................................
Авторитетна порядна людина не вдаватиметься до таких засобів. Це взагалі нічого не говорить про Зеленського, це лише говорить про Вас. Ніхто не вимагає від Вас бути святіше Папи Римського, але ж саме Ви тут рядитеся в його тогу. Щодо Віри і Фросі особливо.
Olga писав: ↑ .................................................................................................................................................................
Минулого разу я, наприклад, її запевнила, що Волмер тимчасово зривав на ній гнів, бо має дуже сильні причини на нього (страшенне роздратування діями Зеленського, і тому категоричне несприйняття будь-чого, що хоча б на секунду стверджувало позицію і дії такого президента). Але ясно, що будь-яка нормальна людина хоче залишатися собою, робити свої власні висновки, користатися різноманітними джерелами, а не бути під гнітом гнівливого модератора.
..................................................................................................................................................................