Поговорим?

Babasha
Штучний інтелект

Re: Поговорим?

Повідомлення Babasha » 18 квітня 2020, 00:01

Sintez писав: Хочеш повторити "подвиг" Шрайка і кинути черз ... колектив - дій.
Какой коллектив? Твоими стараниями нету уже никого... тебе же пришлось вон карусели устраивать даже в вотуме... Пффф, смешно :rofl:
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 18 квітня 2020, 00:06

Olga писав:
Vollmer писав: Тебе не влаштовує результат, тому ти хочеш змінити процедуру, так, щоби результат був прогнозований, і повністю тебе влаштовував ???
Яка Вам різниця, що людина хоче. Ви запитуєте про довіру, а маєте у відповідь протестний крик. Заглушити цей крик Вам вдається мовчазним голосуванням безперечної більшості, значна частка якої - то привиди. Вимагається мізер - щоб ці привиди набули тілесної оболонки. Інакше - це ку-клукс-клан

Olga, кстаті, як-небудь, в часи досуга, позбирай всі ті звинувачення, що вже встигла тутечки понакидати, докупи.
І прикинь, чого вся та купа варта, разом із "наругою".
І чому над тобою висить тінь Таміли.
І подумай, як так виходить, що ти вручну визначаєш, хто тут - "ККК".
Фішечка ж, у тому, що тобі ніяка сила не завадить заявити ще новіші вимоги, задля "ККК", правда ???
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 квітня 2020, 00:11

Pestilence писав:
Sintez писав: Легітимність вотуму підтверджена. Фросею. Але я бачу, що діє логіка абсурду, і звичайні доводи здорового глузду оголошуюцця "демагогією".
У чому питання? Заходиш у панель адміністратора, і льогким двіженієм руки змінюєш нас із модерів на простих юзерів. І всьо. А модерство даєш тому, кому скаже Віра. Чи Фрося. Чи хто там у вас старший кризис-менеджер. Я у ці брудні іграшки гратися не збираюся, і не надаватиму вашій афері видимість "законності", не надійся. Хочеш повторити "подвиг" Шрайка і кинути черз ... колектив - дій.

Поговорили.
Становишься в позу?
Я пытаюсь решить все по-человечески, о чем и намекаю уже больше месяца, сначала совсем тонко, но мне в ответ дурные смайлики и демагогия. А почему мне вообще не удалить сайт с хостинга? Я что, имею с этого какую-то прибыль? Нет. Но нахер он мне нужен будет, если мне будет противно и незачем на него заходить? Шрайк преследовал политические цели, не надо меня с ним сравнивать.

Где баланс?...и где уже коллектив, который был...коллектив на фб и других форумах. Я ушел спать.
І де мої 17 лєт?!

Ще раз. Якщо ти готовий брати на себе форумну політику - бери. Але це порушення договору, тобто - війна. Вважаєш, що ціль виправдовує засоби? Можливо. Удачі. Але я надавати легітимності цьому позорові звичайно ж не буду. Бо знаю чим закінчицця.
Ніяких фальсифікацій, як і запрошених козачків, не було й бути не могло, звичайно. Моя совість чиста. І ти, і Фрося, і Віра, і Бабаша це чудово знаєте. Але дуже хочецця, я розумію. Ну ризикни.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 квітня 2020, 00:13

Фрося писав:
Sintez писав: Легітимність вотуму підтверджена. Фросею
Нет.Еще 5 потеряшек. :gs: А раз есть один повод усомнится,значит и остальное не действительно.
Еще раз.
Голосовать надо было по каждому модератору.
Так видно?

И да.Праздничных выходных дома. :gs:
Предлагаю продолжить этот разговор в понедельник.
Святые праздники все-таки. "Возлюби ближнего своего"..ну и т.д. :)
Фрося, Ви вірите Богові?!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 18 квітня 2020, 00:15

Интересно, куда наши честь и совесть в лице двух ослов этих прибьюццо то? Будут бубочьку на притулятнике костерить или на квадратном?! Галамага, примешь контингент?! :rofl:

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 18 квітня 2020, 00:17

Sintez писав:
Pestilence писав: Становишься в позу?
Я пытаюсь решить все по-человечески, о чем и намекаю уже больше месяца, сначала совсем тонко, но мне в ответ дурные смайлики и демагогия. А почему мне вообще не удалить сайт с хостинга? Я что, имею с этого какую-то прибыль? Нет. Но нахер он мне нужен будет, если мне будет противно и незачем на него заходить? Шрайк преследовал политические цели, не надо меня с ним сравнивать.

Где баланс?...и где уже коллектив, который был...коллектив на фб и других форумах. Я ушел спать.
І де мої 17 лєт?!

Ще раз. Якщо ти готовий брати на себе форумну політику - бери. Але це порушення договору, тобто - війна. Вважаєш, що ціль виправдовує засоби? Можливо. Удачі. Але я надавати легітимності цьому позорові звичайно ж не буду. Бо знаю чим закінчицця.
Ніяких фальсифікацій, як і запрошених козачків, не було й бути не могло, звичайно. Моя совість чиста. І ти, і Фрося, і Віра, і Бабаша це чудово знаєте. Але дуже хочецця, я розумію. Ну ризикни.
А старец войной уже грозит и прочими карами небесными? Развалиццо все без него... беда-беда)))

stan700

Повідомлення stan700 » 18 квітня 2020, 00:21

Babasha писав: А старец войной уже грозит и прочими карами небесными? Развалиццо все без него... беда-беда)))
запиши видео с этими словами в макеевке днём

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 18 квітня 2020, 00:23

stan700 писав:
Babasha писав: А старец войной уже грозит и прочими карами небесными? Развалиццо все без него... беда-беда)))
запиши видео с этими словами в макеевке днём
Приезжай! Вместе запишем, я гарантирую это ;)

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 18 квітня 2020, 00:32

stan700, не купуйся. У підвалі - цементна долівка, холодна, шо ПЦ, а на обмін подадуть не тебе, а лівих наркетів і уркаганів.

Olga

Повідомлення Olga » 18 квітня 2020, 01:00

Vollmer писав: Olga, кстаті, як-небудь, в часи досуга, позбирай всі ті звинувачення, що вже встигла тутечки понакидати, докупи.
І прикинь, чого вся та купа варта, разом із "наругою".
І чому над тобою висить тінь Таміли.
І подумай, як так виходить, що ти вручну визначаєш, хто тут - "ККК".
Фішечка ж, у тому, що тобі ніяка сила не завадить заявити ще новіші вимоги, задля "ККК", правда ???
Ні, не висить. Бо останнім часом, з переляку від коронавірусу, штудіюю сотні повідомлень щодня у фейсбуці, твіттері, ЗМІ, дублюючи те, що здалося мені вагомим, на форум. Так що мені, на жаль, далеко до всезнайства і спокою Таміли. Але я на своїй шкурі зрозуміла, що саме і чому робить Фрося.
Я бачила бан Галамаги за його "бот" в сторону Фросі. Але цього мало. Бо ж і не ведіть себе так, як він. Прислухайтесь до її зауважень.
Sintez писав: Ніяких фальсифікацій, як і запрошених козачків, не було й бути не могло, звичайно.
У такому важливому питанні, як оцінка атмосфери на форумі, мають складати думку ті, хто нею дихає.
Тобі грає на руку те, що тебе знають куди більше за Фросю, і вірять.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 18 квітня 2020, 01:45

Olga писав: ................................................................................................................................................................................
. Але я на своїй шкурі зрозуміла, що саме і чому робить Фрося.
................................................................................................................................................................................

І що ж вона робить ???
Дуже цікаво.
І причому тут шкура ???
Розумом, НМСД, виходить простіше, і точніше.

Olga

Повідомлення Olga » 18 квітня 2020, 01:55

Систематизує поточну інформацію, як мінімум. Подаючи її на ваш розгляд.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 18 квітня 2020, 02:08

Olga писав: Систематизує поточну інформацію, як мінімум. Подаючи її на ваш розгляд.

Це - просто викрут, причому - простенький.
Такі простенькі варіанти "розуміти шкурою" - нема потреби.
А хто, що робить - розуміють всі, на розуміння - немає жодної монополії, не переживайте.

Olga

Повідомлення Olga » 18 квітня 2020, 03:33

Vollmer писав:
Olga писав: ...............................................................................................................................................................
То ж точно так само колись лили бруд на Тимошенко. Страшно згадати всі ті "наркоманка" і "жаби" у певний час. Здається, син Чорновола утвердив то тоді через ЗМІ. Так що Віра права як божий день - вас можна сміло привітати з приземленням на боці "нульків", "ю-щенків", "порохоботів" і таке інше.

Можна довго перебирати, що саме було "налито".
Цікаво, чому Ви взялися перебирати саме "бруд". Подобаються аромати ??? :lol: :lol: :lol:
Що було реально зроблено тим, чи іншим політиком - не так цікаво, правда ??? :lol: :lol: :lol:
Як його дії співвідносилися, з попередньо даними обіцянками, програмою, передвиборчим іміджем, як він тримав удар обставин, як пояснював свої вчинки ???
Авторитетна порядна людина не вдаватиметься до таких засобів. Це взагалі нічого не говорить про Зеленського, це лише говорить про Вас. Ніхто не вимагає від Вас бути святіше Папи Римського, але ж саме Ви тут рядитеся в його тогу. Щодо Віри і Фросі особливо.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 квітня 2020, 05:01

Olga писав: У такому важливому питанні, як оцінка атмосфери на форумі, мають складати думку ті, хто нею дихає.
Тобі грає на руку те, що тебе знають куди більше за Фросю, і вірять.
От жеж неприємність, да?
Саме так. І по життю довіра інших, при чому часто абсолютно чужих, людей, для мене, мабуть, найдорожче. І саме тому я не терплю брехунів, у будь-якому вигляді. Від предків дісталася мудрість: "Краденим не розбагатієш, а брехнею можеш пройти весь світ, та назад не повернешся". Нею я й користуюся. І вже чимало бачив, як "компроміси" із Дияволом приводили напівбрехунів до розбитого корита, до катастрофи, хоча, здавалося б, замолоду вони Бога за бороду тримали. Кожному своє, як Мурзік казав.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 квітня 2020, 05:08

Olga писав: Систематизує поточну інформацію, як мінімум. Подаючи її на ваш розгляд.
Їй хтось не дає це робити?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 квітня 2020, 05:41

Olga писав: Ніхто не вимагає від Вас бути святіше Папи Римського
Що, правда? Тобто Фрося - ніхто?
Olga писав: але ж саме Ви тут рядитеся в його тогу. Щодо Віри і Фросі особливо.
А може, у його туніку?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Olga

Повідомлення Olga » 18 квітня 2020, 05:57

Sintez писав:
Їй хтось не дає це робити?
Видно що так. І, мабуть, в першу чергу - Волмер, раз вона просить, щоб його кандидатуру розглянули окремо, серйозно і вдумливо.
Минулого разу я, наприклад, її запевнила, що Волмер тимчасово зривав на ній гнів, бо має дуже сильні причини на нього (страшенне роздратування діями Зеленського, і тому категоричне несприйняття будь-чого, що хоча б на секунду стверджувало позицію і дії такого президента). Але ясно, що будь-яка нормальна людина хоче залишатися собою, робити свої власні висновки, користатися різноманітними джерелами, а не бути під гнітом гнівливого модератора. Не треба шукати ключ проблем у тому, що постить, чи не постить Фрося.
Це так я бачу і розумію. Може щось ще.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 18 квітня 2020, 06:21

Olga писав: .................................................................................................................................................................
Авторитетна порядна людина не вдаватиметься до таких засобів. Це взагалі нічого не говорить про Зеленського, це лише говорить про Вас. Ніхто не вимагає від Вас бути святіше Папи Римського, але ж саме Ви тут рядитеся в його тогу. Щодо Віри і Фросі особливо.

Olga, якість риторики знижена, це нікуди не годиться.
Забули додати, що я, також, "л'ю воду на млин".
А якщо "ніхто не вимагає" - то чим, власне, оце, займаєтеся Ви ???
І, да, кстаті, - я не збираюся, для когось, робити фокуси з перевдяганням, у тогу, пеплос, хітон, кімоно, пончо, т.д.

Щодо Зєлєньського, і перевдягань, і як це про нього свідчить.
Він, справді, не розуміє, у 40 рочків, що не можна чіпляти на себе, ще і одночасно, два патчі, різних, бойових бригад, 128-ї і 72-ї, що в суммі - 200, плюс череп 72-ї бригади ???
Що це за, дамсько - кловунсько - дикунське ставлення до військової форми, як до цяцьки, як до випадкового театрального реквізиту ??? Чому ніхто не сказав йому, що цього не можна робити ???
Армійські - іржуть, як коні, хитаючи головами, із цього факапу, їх уже Зєлєньській розсмішив назавжди.
Їм - усе зрозуміло. Можна більш нічого не пояснювати.
Зєлєньській втратив усякі шанси на те, щоби його сприймали серйозно.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 18 квітня 2020, 06:30

Olga писав: .................................................................................................................................................................
Минулого разу я, наприклад, її запевнила, що Волмер тимчасово зривав на ній гнів, бо має дуже сильні причини на нього (страшенне роздратування діями Зеленського, і тому категоричне несприйняття будь-чого, що хоча б на секунду стверджувало позицію і дії такого президента). Але ясно, що будь-яка нормальна людина хоче залишатися собою, робити свої власні висновки, користатися різноманітними джерелами, а не бути під гнітом гнівливого модератора.
..................................................................................................................................................................

Я хочу побачити цитатку, де саме я "зривав гнів", з Вашого дозволу.
Також - як я заважаю їй бути собою,
робити власні висновки,
користатися різноманітними джерелами,
як саме я тримаю її під гнітом ???

І, да, зробіть це " окремо, серйозно і вдумливо".

Відповісти