КСУ на вихід?

Noex

Re: КСУ на вихід?

Повідомлення Noex » 07 листопада 2020, 00:03

Віра писав: я це читала
я так зрозуміла, що вони спростовують саме скасування закону, а не розгляд цього питання
Розгляд питання про мову був, але рішення не було прийняте. Був!
https://www.5.ua/polityka/konstytutsiin ... 28294.html та інші сайти
Віриш сайту баригі? :shock:

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 07 листопада 2020, 00:08

і главком, і з десяток різних відомих сайтів повідомили, що 3-го листопада в закритому режимі розглядалось подання по закону про мови

ну і що, що давно лежить
щось вони одразу взялися за спірні гарячі закони

Noex

Повідомлення Noex » 07 листопада 2020, 00:26

Віра писав: ну і що, що давно лежить
Мабуть тому, що є терміни розгляду.
Та меньше з тим, вони повинні розглядати це подання чи ні? Якщо винні, то яка різниця коли?

главспец

Повідомлення главспец » 07 листопада 2020, 09:16

Noex писав:
Віра писав: ну і що, що давно лежить
Мабуть тому, що є терміни розгляду.
Та меньше з тим, вони повинні розглядати це подання чи ні? Якщо винні, то яка різниця коли?
точно! И есть там некто, кто решает, шо на завтра в повестку, а шо когда-нибудь потом. И никто не знает, а почему именно так?

Вот представте себе, очередь к врачу, выходит некий медбрат и говорит: не по очереди, и не по записи, а я буду вызывать кого нам надо.

Noex

Повідомлення Noex » 07 листопада 2020, 09:35

главспец писав: Вот представте себе, очередь к врачу, выходит некий медбрат и говорит: не по очереди, и не по записи, а я буду вызывать кого нам надо.
По швидкій заходять без черги :lol:
А на серіо, до дупи коли, куди важливіше яке буде рішення.

главспец

Повідомлення главспец » 07 листопада 2020, 09:39

Noex писав:
главспец писав: Вот представте себе, очередь к врачу, выходит некий медбрат и говорит: не по очереди, и не по записи, а я буду вызывать кого нам надо.
По швидкій заходять без черги :lol:
А на серіо, до дупи коли, куди важливіше яке буде рішення.
именно! Поэтому и самому КС и контролёру оного, такая система ручного управления очень удобна и просто нравится! На любой вопрос - а шо, у нас же так устроено...

Noex

Повідомлення Noex » 07 листопада 2020, 09:47

главспец писав: Поэтому и самому КС и контролёру оного, такая система ручного управления очень удобна
Якщо сьогодні, то приймається одне рішення, а через тиждень вже прямо протилежне?

главспец

Повідомлення главспец » 07 листопада 2020, 09:54

Noex писав:
главспец писав: Поэтому и самому КС и контролёру оного, такая система ручного управления очень удобна
Якщо сьогодні, то приймається одне рішення, а через тиждень вже прямо протилежне?
почему так примитивно? Нежелательные запросы, с возможным нежелательным решением, просто не рассматриваются. Типа - на потом. И придраться вроде не к чему: ну, мы же ещё не рассматривали, ждите лохи.

Noex

Повідомлення Noex » 07 листопада 2020, 10:07

главспец писав: ждите лохи
Отак совок і розвалився :smoke:

главспец

Повідомлення главспец » 07 листопада 2020, 10:24

Noex писав:
главспец писав: ждите лохи
Отак совок і розвалився :smoke:
он не мог не развалиться. Объективно. Но тем, кто понимал или интуитивно ощущал, удалось лично для себя, более или менее удачно пропетлять.

Кста, именно этим сейчас оч.заняты персонажи из КС! Или кто-то думает, что они озабочены «конституционностью процессов» в стране?

Noex

Повідомлення Noex » 07 листопада 2020, 10:57

главспец писав: Или кто-то думает, что они озабочены «конституционностью процессов» в стране?
А вони, що з Марсу прилетіли?
Моє розуміння - тре скоротити строк на який обираються судді до 2 років (а може і одного), з кожнорічним підтвердженням або переобиранням суддів КС.

главспец

Повідомлення главспец » 07 листопада 2020, 11:02

Noex писав:
главспец писав: Или кто-то думает, что они озабочены «конституционностью процессов» в стране?
А вони, що з Марсу прилетіли?
Моє розуміння - тре скоротити строк на який обираються судді до 2 років (а може і одного), з кожнорічним підтвердженням або переобиранням суддів КС.
ок, а как смотивировать их на «независимость и конституционность»? 200 000грн. зп? Назначать только патриотов и активистов?
Так лучше быть рядовым районным судьёй, по-ближе к подсудимым и адвокатам.

Noex

Повідомлення Noex » 07 листопада 2020, 11:10

главспец писав: ок, а как смотивировать их на «независимость и конституционность»? 200 000грн. зп?
Може й більше. Чом би й ні, чи вони гірші за сірожу-залізничника?

главспец

Повідомлення главспец » 07 листопада 2020, 11:13

Noex писав:
главспец писав: ок, а как смотивировать их на «независимость и конституционность»? 200 000грн. зп?
Може й більше. Чом би й ні, чи вони гірші за сірожу-залізничника?
ещё никому и нигде не удалось размером зп мотивировать отказ от прочих соблазнов!

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 07 листопада 2020, 11:15

главспец писав: Кста, именно этим сейчас оч.заняты персонажи из КС! Или кто-то думает, что они озабочены «конституционностью процессов» в стране?
Повторю те що Вірі відповідав.
Персонажі з КС - "коливаються з лінією партії". Юридично фіксують при потребі певні моменти. Тому вони можуть як визнати "дозвіл на третій строк" для Кучми (що, не було таких очікувань, довго вважалось що він таки залишиться), так і переголосування другого туру.
Як зміни в законах для Яника, так і самого Яника як нелегітимного, хоча повноціного Імпічменту не було.
Вони треба в спірні моменти якраз зафіксувати ситуацію яка склалась.
По мові там свое окреме. Хоч і розглядають там окремий закон, а не статус як державної, все рівно вичікують - по реванш ригів які то опзж то зелені - на екранах, тому суді просто морозяться поки не стане ясно хто переважує.
Але все рівно вони оперують в межах конституції. Хоч там і можуть бути "варіації".
Тому зеленим і треба його прибрати - бо схоже те що вони хочуть провернути - і проти Конституції в лоб і проти загального настрою суспільства.
Той же розпродаж землі чи автономія орків.

Noex

Повідомлення Noex » 07 листопада 2020, 11:16

главспец писав: ещё никому и нигде не удалось размером зп мотивировать отказ от прочих соблазнов!
Кнут і пряник - працює скрізь.

главспец

Повідомлення главспец » 07 листопада 2020, 11:28

DSMechanic писав: тому суді просто морозяться поки не стане ясно хто переважує.
Але все рівно вони оперують в межах конституції. Хоч там і можуть бути "варіації".
т.е., именно эти судьи примут ЛЮБОЕ нужное решение и оно будет считаться конституционным, главное с ними договориться?
Похоже, торг не удался... И судьям ничего не обломится.

п.с.
но Вам-то лично какая разница: просто тупо неконституционное решение или тоже самое решение, но признанное «конституционным» карманным КС?!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 07 листопада 2020, 11:41

Noex писав:
главспец писав: а можна хоть один пример, за всю историю КС, когда он реально принял решение по предотвращению нарушений Конституции?
«Основна мета верховенства права полягає, насамперед, в обмеженні влади держави над людиною, у забезпеченні від довільного втручання держави та її органів у певні сфери життєдіяльності людини»
Рішення Конституційного Суду України No 6-р/2019
Знову набір розмитих і невнятних псевдоформулювань. Верховенство права НАД КИМ? Чому, з якого переляку якесь "право" має верховодити над людиною? Держава не може ставити раком людину, якось обмежувати може лише громадянина, і то в рамках договору із цим громадянином, а цей договір і є Конституцією. Накуй мені як громадянину толкувальники цього договору, якщо прямо там написано, що Конституція має ПРЯМУ дію? На підставі чого я маю їх слухати? Яке право вони і решта сумнівних особєй мають розпоряджатися життям цілого народу після того, що із ним вчинили за останні десятиліття "реформ"?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 07 листопада 2020, 11:44

главспец писав: А я просил пример наоборот - когда суд «ставит власть на место»!
Жжош. Бзджоли проти меду?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 07 листопада 2020, 11:47

Віро, Ви забули вже, як рвали на шмаття скептиків щодо Петрового Термоса?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти