«Основна мета верховенства права полягає, насамперед, в обмеженні влади держави над людиною, у забезпеченні від довільного втручання держави та її органів у певні сфери життєдіяльності людини»
Рішення Конституційного Суду України No 6-р/2019
«Основна мета верховенства права полягає, насамперед, в обмеженні влади держави над людиною, у забезпеченні від довільного втручання держави та її органів у певні сфери життєдіяльності людини»
У нас є наполеончик, він завжди прав і ніхто більше не треба?
т.е., в этом случае КС верноподданически подтвердил конституционность действий Президента. А я просил пример наоборот - когда суд «ставит власть на место»!
я все це розуміюNoex писав: ↑Ви не розумієте, що якщо розігнати легітимно обраний, а натоміст набрати ручний - то краще взагалді без такого суду?
Вас не турбувало, коли цей самий суд на догоду зе визнал конституційним розгон ВР в порушення Конституції? Чи тоді вас це влаштовувало? Тоді, що не влаштувало в цей раз?
Ви, що не бачите, що ваш улюблінець зе узурпує владу? От тільки піночет з нього, як з гімна куля. Ви думаєте ці наїзди на КСУ з-за декларації? Не думаю, що ви така наївна - Земля от, що на кону. Земля і вся повнота влади, погано, що і з тією, що в нього є він не знає, що робити. Подумайте над цим.
Ви не знаєте, чому СН назвали монобільшістю? Чхати вони хтіли на ЄС, Голос, ОПЗЖ, Батьківщину і всіх інших позафракційних.
А ви не помітили, що то був сарказм і з боку Бабаші, і з мого?DSMechanic писав: ↑Screenshot_11.jpg
Зовсім ситуація не смішна а вам знищення країни - то смішно?. Бабаша так завжди пише, а ви приєднались.Віра писав: ↑ А ви не помітили, що то був сарказм і з боку Бабаші, і з мого?
Бабаша нагадав, що поки ви переймаєтесь реакцією зе на рішення кс по е-декларуванню, цей же кс в ці хвилини готується скасувати закон про мови. Тому вам треба до цього звикати і переходити на "общепринятый". Тонко підколов, що мені сподобалось. Я підтримала його підкол, а не скасування держмови.
«Конституційний Суд України спростовує відверту брехню, розміщену на сайті «24 каналу». Там йдеться про те, що Конституційний Суд 3 листопада скасував закон про українську мову. Журналісти видання так поспішали повідомити цю сенсаційну новину, що не звернули увагу на те, що сьогодні лише 2 листопада і в порядку денному Конституційного Суду України немає розгляду цієї справи», – йдеться в повідомленні.
Це суд. вони самі не придумують. Вони розглядають по поданням, часто воно місяцями там лежить. По мові - давно, і вже були засідання. Чому раптом зелені так цим зацікавились? В цей раз, перед тим ні?
я це читалаNoex писав: ↑«Конституційний Суд України спростовує відверту брехню, розміщену на сайті «24 каналу». Там йдеться про те, що Конституційний Суд 3 листопада скасував закон про українську мову. Журналісти видання так поспішали повідомити цю сенсаційну новину, що не звернули увагу на те, що сьогодні лише 2 листопада і в порядку денному Конституційного Суду України немає розгляду цієї справи», – йдеться в повідомленні.