Скільки її не читай, відношення до твоїх "думок" вона не має. Бо там про НОВІ дуики, твої ж нові тільки для тебе.
Установлены особенности людей, которые верят в теории заговора
Re: Установлены особенности людей, которые верят в теории заговора
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Народився я, як і всі, з однією ідеєю - що все в світі добре й що світ цей мене чекає. Всі діти з нею народжуюцця. Це підтверджено моїми багаторічними дослідженнями. Це і є "ідея Бога" - Любов і Добро.
А от уже після народження різні вуходуї починають "шепотіти", з замість Божої дитини на виході отримуємо Моторолу якогось.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez писав: ↑Народився я, як і всі, з однією ідеєю - що все в світі добре й що світ цей мене чекає. Всі діти з нею народжуюцця. Це підтверджено моїми багаторічними дослідженнями. Це і є "ідея Бога" - Любов і Добро.
А от уже після народження різні вуходуї починають "шепотіти", з замість Божої дитини на виході отримуємо Моторолу якогось.
так эти самые «вуходуи» работают от мировой закулисы (по схеме заговора), или сами по себе, в инициативном порядке?
Sintez писав: ↑Народився я, як і всі, з однією ідеєю - що все в світі добре й що світ цей мене чекає. Всі діти з нею народжуюцця. Це підтверджено моїми багаторічними дослідженнями. Це і є "ідея Бога" - Любов і Добро.
Мдя..., важкий випадок. І що , є пам"ять про ідею, що була в момент народження???
Класичний приклад: капуста, заєць та лиса, Капуста росте на залишках зайців та лис, заєць їсть капусту, лиса їсть зайця. Чи є спільне добро та зло у них?
vkhavr2 писав: ↑ .................................................
Мдя..., важкий випадок. І що , є пам"ять про ідею, що була в момент народження???
Класичний приклад: капуста, заєць та лиса, Капуста росте на залишках зайців та лис, заєць їсть капусту, лиса їсть зайця. Чи є спільне добро та зло у них?
За новішими даними брєтанських вчоних, зайці, у зимову скруту, жруть падаль, і всяку дрібнішу живність.
Так що, картина дещо складніша.

Участь в голосуванні - є формою колаборації
Vollmer писав: ↑vkhavr2 писав: ↑ .................................................
За новішими даними брєтанських вчоних, зайці, у зимову скруту, жруть падаль, і всяку дрібнішу живність.
Так що, картина дещо складніша.
![]()
![]()
![]()
Це ті, котрі з Бретані? Я знайомий з деякими - спитаю. А у Британії зайців просто нема - лише кролики. Сам бачив...

Ще раз повторюю - словосполучення "теорія заговора" вигадав не я. "Заговор" - за визначенням штука таємна. У реалі ж часто ніякої таємності немає. Ти казку про голого короля читав? Так, ти недарма згадав про лікарів - реально те, що вони називають "етикою" - кругова порука, змова, котра обертаєцця втратою здоров"я й передчасною смертю для купи людей.
"Штаб-квартири" тут грають не ключову роль, їх може й не бути взагалі, ключову роль грають ідеї й спільні гешефти-профіти. Ти, напримєр, чудово знаєш про подбну кругову поруку у своєму "професійному" середовищі. Але за звичкою включаєш дурня. А справді, що ж тобі ще робити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
1. Що вони думають, видно по їхніх діях. Хоча звичайно й частку одержимих-зомбі треба приймати до відома.
2. Це не мій поділ, а їхній, я його не визнаю, з якого переляку я маю себе кудись відносити?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А ти маєш і можеш мені пред"явити "обєктивний метр" і "обєктивний кілограм", такі собі незалежні від людського розуму, існуючі на світі "самі по собі"?vkhavr2 писав: ↑
Тобто, з пелюшок виріс, а розуму не набрався... Ну-ну... Об"єктивним є те, що вага 1 літру води є 1 кг. А ось аргументів що світом хтось чи щось керує - таки нема, тільки слова. Ти, як вірун, вважаєш що ВСІ вірять, бо не здатен уявити що віра не є обов"язковою частиною життя. Тому і не бажаєш сприймати будь-що, що протирічить твоїм особисти уявленням. Тому і пишеш дурню що я "отруєний Пригожиним". Бо аргументів проти теорії Пригожина ти не маєш, а погодитися з цим ти теж не можеш.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Є вже й "токієністи". Але світом мінімум пару тияч років крутять саме біблійники. Казки теж грають чималу роль, але то окрема розмова.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez писав: ↑А ти маєш і можеш мені пред"явити "обєктивний метр" і "обєктивний кілограм", такі собі незалежні від людського розуму, існуючі на світі "самі по собі"?vkhavr2 писав: ↑
Тобто, з пелюшок виріс, а розуму не набрався... Ну-ну... Об"єктивним є те, що вага 1 літру води є 1 кг. А ось аргументів що світом хтось чи щось керує - таки нема, тільки слова. Ти, як вірун, вважаєш що ВСІ вірять, бо не здатен уявити що віра не є обов"язковою частиною життя. Тому і не бажаєш сприймати будь-що, що протирічить твоїм особисти уявленням. Тому і пишеш дурню що я "отруєний Пригожиним". Бо аргументів проти теорії Пригожина ти не маєш, а погодитися з цим ти теж не можеш.
У Франції зберігаються еталони. Якщо це тобі невідомо, то вони є об"єктивні та існують самі по собі. Позатойбічних сил для їх існування не потрібно.
Шо? Страшна якась картина, капуста на залишках лисих зайців... Хоррор якийсь... Всі всіх жруть, і у всіх спільне добро... При чому тут момент народження й ідеї?vkhavr2 писав: ↑Sintez писав: ↑
Народився я, як і всі, з однією ідеєю - що все в світі добре й що світ цей мене чекає. Всі діти з нею народжуюцця. Це підтверджено моїми багаторічними дослідженнями. Це і є "ідея Бога" - Любов і Добро.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Угу! Спробуй переконати в цьому індусів, китайців та японців з тайцями. А релігієвєди нарахували десь 7000 різних релігійних систем. І кожна стверджує що саме вона є єдино правильною.
Еталони вибрані людьми, СУБ"ЄКТИВНО, й створені так, як людям було зручно. Якщо ж розсуждати по-твоєму, тоді НІЧОГО "суб"єктивного" у світі не існує.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це тих індусів, котрих раком поставили біблійники-англійці? Чи тих китайців, котрих біблійники силоміць змушували жерти опіум а зараз перетворили у величезну фабрику? Чи тих японців, котрих біблійники пальнули ядерними бомбами й заборонили мати армію? Киздіти вони можуть багато, тут в ділах справа.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я не вмію спілкуватися ні з лисицями, ні з зайцями, ні тим більше з капустою. Але, принаймні зі спостережень, можу сказати, що жоден із вищеперечислених не жере зайвого або не вбиває безпричинно, не для харчування. Чим хомо похвалитися ніяк не може.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
мля...Sintez писав: ↑ Ще раз повторюю - словосполучення "теорія заговора" вигадав не я. "Заговор" - за визначенням штука таємна. У реалі ж часто ніякої таємності немає. Ти казку про голого короля читав? Так, ти недарма згадав про лікарів - реально те, що вони називають "етикою" - кругова порука, змова, котра обертаєцця втратою здоров"я й передчасною смертю для купи людей.
"Штаб-квартири" тут грають не ключову роль, їх може й не бути взагалі, ключову роль грають ідеї й спільні гешефти-профіти. Ти, напримєр, чудово знаєш про подбну кругову поруку у своєму "професійному" середовищі. Але за звичкою включаєш дурня. А справді, що ж тобі ще робити.
так существует «свитова закулиса», которая, с твоих слов, всё и мутит, как некая организованная (заговор) структура? Или это просто маниакальные бредни?
Лично я твёрдо уверен в заговоре против меня производителей, перекупщиков и продавцов сала, они пытаются продать мне его как можно дороже!
И я хочу знать, делают ли они это по наущению «мировой заговорщицкой закулисы», или сами по себе?!