Установлены особенности людей, которые верят в теории заговора

Саня

Re: Установлены особенности людей, которые верят в теории заговора

Повідомлення Саня » 24 січня 2019, 11:44

Sintez писав:
Саня писав:
Хто тобі сказав, що те що нове для тебе, нове і для інших?
А ти прочитай цитату ще рази три, може зрозумієш про що вона.
Скільки її не читай, відношення до твоїх "думок" вона не має. Бо там про НОВІ дуики, твої ж нові тільки для тебе.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 січня 2019, 09:15

M_M писав:
Sintez писав: А єсть хтось на планеті, хто не знайомий з "ідеєю Бога"?
Невже Ви народились з цією "ідеею"? Ні? Тобто хтось колись ну вушко прошепотів. Саме так! "Обществєнноє сознаниє". Сформоване інопланетянами, тобто проповідниками слова Всесвіту.
Народився я, як і всі, з однією ідеєю - що все в світі добре й що світ цей мене чекає. Всі діти з нею народжуюцця. Це підтверджено моїми багаторічними дослідженнями. Це і є "ідея Бога" - Любов і Добро.
А от уже після народження різні вуходуї починають "шепотіти", з замість Божої дитини на виході отримуємо Моторолу якогось.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 25 січня 2019, 09:27

Sintez писав:
M_M писав:
Невже Ви народились з цією "ідеею"? Ні? Тобто хтось колись ну вушко прошепотів. Саме так! "Обществєнноє сознаниє". Сформоване інопланетянами, тобто проповідниками слова Всесвіту.
Народився я, як і всі, з однією ідеєю - що все в світі добре й що світ цей мене чекає. Всі діти з нею народжуюцця. Це підтверджено моїми багаторічними дослідженнями. Це і є "ідея Бога" - Любов і Добро.
А от уже після народження різні вуходуї починають "шепотіти", з замість Божої дитини на виході отримуємо Моторолу якогось.

так эти самые «вуходуи» работают от мировой закулисы (по схеме заговора), или сами по себе, в инициативном порядке?

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 25 січня 2019, 11:07

Sintez писав:
M_M писав: Невже Ви народились з цією "ідеею"? Ні? Тобто хтось колись ну вушко прошепотів. Саме так! "Обществєнноє сознаниє". Сформоване інопланетянами, тобто проповідниками слова Всесвіту.

Мдя..., важкий випадок. І що , є пам"ять про ідею, що була в момент народження???
Класичний приклад: капуста, заєць та лиса, Капуста росте на залишках зайців та лис, заєць їсть капусту, лиса їсть зайця. Чи є спільне добро та зло у них?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 25 січня 2019, 13:44

vkhavr2 писав: .................................................
Мдя..., важкий випадок. І що , є пам"ять про ідею, що була в момент народження???
Класичний приклад: капуста, заєць та лиса, Капуста росте на залишках зайців та лис, заєць їсть капусту, лиса їсть зайця. Чи є спільне добро та зло у них?

За новішими даними брєтанських вчоних, зайці, у зимову скруту, жруть падаль, і всяку дрібнішу живність.
Так що, картина дещо складніша.
:lol: :lol: :lol:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 25 січня 2019, 16:15

Vollmer писав:
vkhavr2 писав: .................................................

За новішими даними брєтанських вчоних, зайці, у зимову скруту, жруть падаль, і всяку дрібнішу живність.
Так що, картина дещо складніша.
:lol: :lol: :lol:

Це ті, котрі з Бретані? Я знайомий з деякими - спитаю. А у Британії зайців просто нема - лише кролики. Сам бачив... :smoke: :king:

M_M

Повідомлення M_M » 25 січня 2019, 17:05

vkhavr2 писав: А у Британії зайців просто нема
Це Вас хтось надурив.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 січня 2019, 00:08

главспец писав:
Sintez писав: Сили зовсім не таємні, й власне лаяти їх не варто. Просто з їхньої точки зору решта людства (відсотків 99,9) - тварини. Ну справді, не підходити ж до людей і собак однаково?
тем более, если «не таємні», где штаб-квартира, кто руководители, где прячутся рядовые заговорщики?
п.с.
слегка напоминает «движение врачей-вредителей» в совдепии, вроде каждый сам по себе, но якобы по всей стране синхронно, и организовано, ну чем не заговор?!
Ще раз повторюю - словосполучення "теорія заговора" вигадав не я. "Заговор" - за визначенням штука таємна. У реалі ж часто ніякої таємності немає. Ти казку про голого короля читав? Так, ти недарма згадав про лікарів - реально те, що вони називають "етикою" - кругова порука, змова, котра обертаєцця втратою здоров"я й передчасною смертю для купи людей.

"Штаб-квартири" тут грають не ключову роль, їх може й не бути взагалі, ключову роль грають ідеї й спільні гешефти-профіти. Ти, напримєр, чудово знаєш про подбну кругову поруку у своєму "професійному" середовищі. Але за звичкою включаєш дурня. А справді, що ж тобі ще робити.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 січня 2019, 00:12

vkhavr2 писав: І хто ці "сили" та звідки ти знаєш що вони "думають"?
А, головне, до якої категорії ти відносиш себе: до 99.9% чи як?
1. Що вони думають, видно по їхніх діях. Хоча звичайно й частку одержимих-зомбі треба приймати до відома.
2. Це не мій поділ, а їхній, я його не визнаю, з якого переляку я маю себе кудись відносити?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 січня 2019, 00:22

vkhavr2 писав:
Sintez писав: Я хз що тобі "об'єктивні доводи". Як це "не залежать від джерела"? Як інформація може "не залежати від джерела"?

Тобто, з пелюшок виріс, а розуму не набрався... Ну-ну... Об"єктивним є те, що вага 1 літру води є 1 кг. А ось аргументів що світом хтось чи щось керує - таки нема, тільки слова. Ти, як вірун, вважаєш що ВСІ вірять, бо не здатен уявити що віра не є обов"язковою частиною життя. Тому і не бажаєш сприймати будь-що, що протирічить твоїм особисти уявленням. Тому і пишеш дурню що я "отруєний Пригожиним". Бо аргументів проти теорії Пригожина ти не маєш, а погодитися з цим ти теж не можеш.
А ти маєш і можеш мені пред"явити "обєктивний метр" і "обєктивний кілограм", такі собі незалежні від людського розуму, існуючі на світі "самі по собі"?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 січня 2019, 00:26

vkhavr2 писав:
Sintez писав: Біблія піде?

А чого не "Володар кілець" Толкієна? Чи казки братів Грим? Чим стародавні казки кращі за більш сучасні?
Є вже й "токієністи". Але світом мінімум пару тияч років крутять саме біблійники. Казки теж грають чималу роль, але то окрема розмова.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 26 січня 2019, 00:32

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
Тобто, з пелюшок виріс, а розуму не набрався... Ну-ну... Об"єктивним є те, що вага 1 літру води є 1 кг. А ось аргументів що світом хтось чи щось керує - таки нема, тільки слова. Ти, як вірун, вважаєш що ВСІ вірять, бо не здатен уявити що віра не є обов"язковою частиною життя. Тому і не бажаєш сприймати будь-що, що протирічить твоїм особисти уявленням. Тому і пишеш дурню що я "отруєний Пригожиним". Бо аргументів проти теорії Пригожина ти не маєш, а погодитися з цим ти теж не можеш.
А ти маєш і можеш мені пред"явити "обєктивний метр" і "обєктивний кілограм", такі собі незалежні від людського розуму, існуючі на світі "самі по собі"?

У Франції зберігаються еталони. Якщо це тобі невідомо, то вони є об"єктивні та існують самі по собі. Позатойбічних сил для їх існування не потрібно.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 січня 2019, 00:34

vkhavr2 писав:
Sintez писав:

Шо? Страшна якась картина, капуста на залишках лисих зайців... Хоррор якийсь... Всі всіх жруть, і у всіх спільне добро... При чому тут момент народження й ідеї?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 26 січня 2019, 00:35

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
А чого не "Володар кілець" Толкієна? Чи казки братів Грим? Чим стародавні казки кращі за більш сучасні?
Є вже й "токієністи". Але світом мінімум пару тияч років крутять саме біблійники. Казки теж грають чималу роль, але то окрема розмова.

Угу! Спробуй переконати в цьому індусів, китайців та японців з тайцями. А релігієвєди нарахували десь 7000 різних релігійних систем. І кожна стверджує що саме вона є єдино правильною.

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 26 січня 2019, 00:37

Sintez писав:
vkhavr2 писав:
Шо? Страшна якась картина, капуста на залишках лисих зайців... Хоррор якийсь... Всі всіх жруть, і у всіх спільне добро... При чому тут момент народження й ідеї?

В цьому і питання: чиє спільна "ідея Бога" - Любов і Добро" для цих трьох РІЗНИХ живих?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 січня 2019, 00:41

vkhavr2 писав:
Sintez писав:

У Франції зберігаються еталони. Якщо це тобі невідомо, то вони є об"єктивні та існують самі по собі. Позатойбічних сил для їх існування не потрібно.
Еталони вибрані людьми, СУБ"ЄКТИВНО, й створені так, як людям було зручно. Якщо ж розсуждати по-твоєму, тоді НІЧОГО "суб"єктивного" у світі не існує.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 січня 2019, 00:44

vkhavr2 писав:
Sintez писав: Є вже й "токієністи". Але світом мінімум пару тияч років крутять саме біблійники. Казки теж грають чималу роль, але то окрема розмова.

Угу! Спробуй переконати в цьому індусів, китайців та японців з тайцями. А релігієвєди нарахували десь 7000 різних релігійних систем. І кожна стверджує що саме вона є єдино правильною.
Це тих індусів, котрих раком поставили біблійники-англійці? Чи тих китайців, котрих біблійники силоміць змушували жерти опіум а зараз перетворили у величезну фабрику? Чи тих японців, котрих біблійники пальнули ядерними бомбами й заборонили мати армію? Киздіти вони можуть багато, тут в ділах справа.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 січня 2019, 00:48

vkhavr2 писав:
Sintez писав: Шо? Страшна якась картина, капуста на залишках лисих зайців... Хоррор якийсь... Всі всіх жруть, і у всіх спільне добро... При чому тут момент народження й ідеї?

В цьому і питання: чиє спільна "ідея Бога" - Любов і Добро" для цих трьох РІЗНИХ живих?
Я не вмію спілкуватися ні з лисицями, ні з зайцями, ні тим більше з капустою. Але, принаймні зі спостережень, можу сказати, що жоден із вищеперечислених не жере зайвого або не вбиває безпричинно, не для харчування. Чим хомо похвалитися ніяк не може.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 26 січня 2019, 01:46

vkhavr2 писав: У Франції зберігаються еталони
Минулого року остання міра (ваги) була замінена. Тепер у Франції хіба що музей колишніх еталонів.

главспец

Повідомлення главспец » 26 січня 2019, 09:16

Sintez писав: Ще раз повторюю - словосполучення "теорія заговора" вигадав не я. "Заговор" - за визначенням штука таємна. У реалі ж часто ніякої таємності немає. Ти казку про голого короля читав? Так, ти недарма згадав про лікарів - реально те, що вони називають "етикою" - кругова порука, змова, котра обертаєцця втратою здоров"я й передчасною смертю для купи людей.

"Штаб-квартири" тут грають не ключову роль, їх може й не бути взагалі, ключову роль грають ідеї й спільні гешефти-профіти. Ти, напримєр, чудово знаєш про подбну кругову поруку у своєму "професійному" середовищі. Але за звичкою включаєш дурня. А справді, що ж тобі ще робити.
мля...
так существует «свитова закулиса», которая, с твоих слов, всё и мутит, как некая организованная (заговор) структура? Или это просто маниакальные бредни?

Лично я твёрдо уверен в заговоре против меня производителей, перекупщиков и продавцов сала, они пытаются продать мне его как можно дороже!
И я хочу знать, делают ли они это по наущению «мировой заговорщицкой закулисы», или сами по себе?!

Відповісти