Ага, щодня рівно 20 мінусів ліпив аутсайдеру Я ніч не спав шукав що то за мудак
Дурківчани, а ви ще вірите в Юлю?
Re: Дурківчани, а ви ще вірите в Юлю?
а это уже банФома писав: ↑02 квітня 2018, 14:56coma mierda, putaтигрик паласатий писав: ↑02 квітня 2018, 14:47Не виправдовуйся, педролиз. Всі бачили наскільки ти керований. Хоча не дивно. Твоя обмеженість примушує тебе таким бути. Бггг
ХЖВСУ
Я хз що таке "тролінг". А за#@бувать або оскорБЛЯТЬ когось ніде не дозволено.Фома писав: ↑02 квітня 2018, 11:59Ща всретесь (ц) Перший номер списку БЮТ, Надюха Савченко.Pestilence писав: ↑02 квітня 2018, 11:58Троллінг в 6 палаті.
Саме за такі теми був на квадратному ДД забанений равшан з формулюванням "за пиздуватість" спитайте у Харитона
Я хз ху із равшан і харитон. Можливо вони і пиздуваті обидва, а може і всі троє!
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- тигрик паласатий
А як Аборигеша з модерським кодлом ліпили, забувся? Як блокували доступ до оцінювання опонентам, забувся?Ви там на тих мінусах і чокнулись. Карма таки вас, довбойобів, і наздогнала.
Якщо поцієнт ліпить 20 мінусів поспіль за рандомні пости кожні 24 години, то карми, звісно, у нього не буде. Шо не ясно?тигрик паласатий писав: ↑02 квітня 2018, 15:46Як блокували доступ до оцінювання опонентам, забувся?
На вибачення перед Тигриком і Харитоном даю час до 18години. Як новачку. Пофіігу мені, де ти там і ким був.Фома писав: ↑02 квітня 2018, 14:56coma mierda, putaтигрик паласатий писав: ↑02 квітня 2018, 14:47Не виправдовуйся, педролиз. Всі бачили наскільки ти керований. Хоча не дивно. Твоя обмеженість примушує тебе таким бути. Бггг
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
пальто на месте. а возраст прибавляет морщин и ума. правда ума прибавляет не всем.
Не чекай 18 годин, інфа 146%Sintez писав: ↑02 квітня 2018, 16:08На вибачення перед Тигриком і Харитоном даю час до 18години. Як новачку. Пофіігу мені, де ти там і ким був.Фома писав: ↑02 квітня 2018, 14:56coma mierda, putaтигрик паласатий писав: ↑02 квітня 2018, 14:47Не виправдовуйся, педролиз. Всі бачили наскільки ти керований. Хоча не дивно. Твоя обмеженість примушує тебе таким бути. Бггг
капец. Ночь не спал, а так и не просек фишку. Ганьба!Фома писав: ↑02 квітня 2018, 16:00Якщо поцієнт ліпить 20 мінусів поспіль за рандомні пости кожні 24 години, то карми, звісно, у нього не буде. Шо не ясно?тигрик паласатий писав: ↑02 квітня 2018, 15:46Як блокували доступ до оцінювання опонентам, забувся?
ХЖВСУ
- тигрик паласатий
Ти що? не розумієш нічого? Твоє кодло чи ти просто БЛОКУВАЛИ можливість оцінити. Просто так, бо так хотіло оте чмо перуанське, якому ти служив. І досі служиш? Баблішко підкидає справно?Фома писав: ↑02 квітня 2018, 16:00Якщо поцієнт ліпить 20 мінусів поспіль за рандомні пости кожні 24 години, то карми, звісно, у нього не буде. Шо не ясно?тигрик паласатий писав: ↑02 квітня 2018, 15:46Як блокували доступ до оцінювання опонентам, забувся?
- тигрик паласатий
Прикинь? Яж кажу. Мені вже його шкода.costashu писав: ↑02 квітня 2018, 16:13капец. Ночь не спал, а так и не просек фишку. Ганьба!Фома писав: ↑02 квітня 2018, 16:00Якщо поцієнт ліпить 20 мінусів поспіль за рандомні пости кожні 24 години, то карми, звісно, у нього не буде. Шо не ясно?тигрик паласатий писав: ↑02 квітня 2018, 15:46Як блокували доступ до оцінювання опонентам, забувся?
Баблішко мені ніхто не підкидає, не маю потреби в цьому. Ще питання є?