Ну як сказати, бабла там є дофіга. З самого початку свєті дали 100к гривень, наприклад
Дурківчани, а ви ще вірите в Юлю?
- тигрик паласатий
Re: Дурківчани, а ви ще вірите в Юлю?
Не виправдовуйся, педролиз. Всі бачили наскільки ти керований. Хоча не дивно. Твоя обмеженість примушує тебе таким бути. Бггг
фома владелец, леса модертигрик паласатий писав: ↑02 квітня 2018, 13:44Я там тусувалась на початку війни. Криве слово проти педри викликало дикий виск циніка, рига, ще якогось лайна - вже не пам'ятаю ніків. Фома був у них на службі. Лєса тоді просто кривлялась. А тепер начальство, чи що?
ХЖВСУ
- тигрик паласатий
Колись у них був цілий кагал модерів. Фома робив усе, що вони хотіли. Після цього Фома мені гидкіший від довбойоба Аборигена.costashu писав: ↑02 квітня 2018, 14:49фома владелец, леса модертигрик паласатий писав: ↑02 квітня 2018, 13:44Я там тусувалась на початку війни. Криве слово проти педри викликало дикий виск циніка, рига, ще якогось лайна - вже не пам'ятаю ніків. Фома був у них на службі. Лєса тоді просто кривлялась. А тепер начальство, чи що?
Модер вона. Правда, виглядає вже як хазяїн.тигрик паласатий писав: ↑02 квітня 2018, 13:44Я там тусувалась на початку війни. Криве слово проти педри викликало дикий виск циніка, рига, ще якогось лайна - вже не пам'ятаю ніків. Фома був у них на службі. Лєса тоді просто кривлялась. А тепер начальство, чи що?
Принаймні у Фоми там немає кілометрової гілки з культу особи.
Але у порівнняні з початком віни Фома теж глибоко вже загруз у підтримці порошкового болота.
2 Фома. Я не юльок єжелі чо. І ніколи ним не був. Але як бачиш думку маю таку ж про уаполітікс.
То може справа не в юлькізмі ?
coma mierda, putaтигрик паласатий писав: ↑02 квітня 2018, 14:47Не виправдовуйся, педролиз. Всі бачили наскільки ти керований. Хоча не дивно. Твоя обмеженість примушує тебе таким бути. Бггг
Людас писав: ↑02 квітня 2018, 14:55Модер вона. Правда, виглядає вже як хазяїн.тигрик паласатий писав: ↑02 квітня 2018, 13:44Я там тусувалась на початку війни. Криве слово проти педри викликало дикий виск циніка, рига, ще якогось лайна - вже не пам'ятаю ніків. Фома був у них на службі. Лєса тоді просто кривлялась. А тепер начальство, чи що?
Але у порівнянні з початком війни Фома теж глибоко вже загруз у підтримці порошкового болота.
2 Фома. Я не юльок єжелі чо. І ніколи ним не був. Але як бачиш думку маю таку ж про уаполітікс.
- тигрик паласатий
Я йому це ж саме намагалася пояснити. Він не сприймає. Обмежений, а значить керований. Значить є і буде об'єктом насмішок.Людас писав: ↑02 квітня 2018, 14:55Модер вона. Правда, виглядає вже як хазяїн.тигрик паласатий писав: ↑02 квітня 2018, 13:44Я там тусувалась на початку війни. Криве слово проти педри викликало дикий виск циніка, рига, ще якогось лайна - вже не пам'ятаю ніків. Фома був у них на службі. Лєса тоді просто кривлялась. А тепер начальство, чи що?
Але у порівнняні з початком віни Фома теж глибоко вже загруз у підтримці порошкового болота.
Фома писав: ↑02 квітня 2018, 14:56coma mierda, putaтигрик паласатий писав: ↑02 квітня 2018, 14:47Не виправдовуйся, педролиз. Всі бачили наскільки ти керований. Хоча не дивно. Твоя обмеженість примушує тебе таким бути. Бггг
?es posible hablar en español sin mierda y puta ?
Ти не в себе ресурсі. За таке там був би сходу бан днів на 5.
А він вже поплив. Почав кидатись гівном та блядями. Правда ввічливо . Іспанською.тигрик паласатий писав: ↑02 квітня 2018, 14:59Я йому це ж саме намагалася пояснити. Він не сприймає. Обмежений, а значить керований. Значить є і буде об'єктом насмішок.Людас писав: ↑02 квітня 2018, 14:55Модер вона. Правда, виглядає вже як хазяїн.тигрик паласатий писав: ↑02 квітня 2018, 13:44Я там тусувалась на початку війни. Криве слово проти педри викликало дикий виск циніка, рига, ще якогось лайна - вже не пам'ятаю ніків. Фома був у них на службі. Лєса тоді просто кривлялась. А тепер начальство, чи що?
о... точно, згадав того довбойоба донецького
а він уже не модератор?
Ну так тримай удар, а не кидайся гівном . Де аргументи проти ?
Оте mierda y puta ?
Ото все ?
- тигрик паласатий
Умій відповідати без матюччя. Чи кацапське нутро лізе?
Востаннє редагувалось 02 квітня 2018, 15:11 користувачем тигрик паласатий, всього редагувалось 1 раз.
- тигрик паласатий
О1 Пізнаю пуфік і його власника коцапа Фому! Аргументів нуль, лише примітивне перекручування ніка. Гірше равшанки. Тьфу, який гидотний педролиз. На службі у ватників.
- тигрик паласатий
Не знаю, я давно вже туди не ходжу. Був модером і він і ще якесь чмо з Перу, і якась нормальна жіночка з-за кордону. І потім ще взяли в своє кодло якусь нашу українку, що також лизала їм дупи. По стилю схожа з фупівською g_smit. Її вони швидко заклювали на мовному грунті. Вона відстоювала українську. Ото вам і патріоти. Фу...
Я колысь був йульком кондовым (чиста Дидусь)....а теперь как то не персик, а уши спаниеля
Петя кака - Йуля цяця
я был там тогда, но из-за ольгинца аборигена продержался недолготигрик паласатий писав: ↑02 квітня 2018, 14:55Колись у них був цілий кагал модерів. Фома робив усе, що вони хотіли. Після цього Фома мені гидкіший від довбойоба Аборигена.costashu писав: ↑02 квітня 2018, 14:49фома владелец, леса модертигрик паласатий писав: ↑02 квітня 2018, 13:44Я там тусувалась на початку війни. Криве слово проти педри викликало дикий виск циніка, рига, ще якогось лайна - вже не пам'ятаю ніків. Фома був у них на службі. Лєса тоді просто кривлялась. А тепер начальство, чи що?
ХЖВСУ