Оголошення

главспец

Re: Оголошення

Повідомлення главспец » 22 квітня 2020, 12:04

Vollmer писав:
главспец писав: .........................................................................................................................................
И не о «демократии», а о «тайном голосовании тайных ников»! Ну шоб не боялись. Кого?!

Ти, цю, блискучу ідею, вже довів до власника?
Бо там була парочка голосувалок, анонімних, з його ініціативи, тож, спитай, принагідно.
мне зачем? Я в голосувалках не участвую. А своё мнение не скрываю.
Ну если тебе не трудно, поясни свою позицию: что на форуме, под никами, надо голосовать «тайно» и, главное, почему?!

главспец

Повідомлення главспец » 22 квітня 2020, 12:06

Sintez писав:
главспец писав: попустись! Не тебе мне указывать. (а птушник рассуждает о политике?)
И не о «демократии», а о «тайном голосовании тайных ников»! Ну шоб не боялись. Кого?!
Ну не все ж сапожникам розрулювать, іноді й петеушникам доводицця.
не, ну ты реально, «нарулил» на форуме!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 22 квітня 2020, 12:11

Pestilence писав:
Sintez писав: Як я розумію, набираючий популярність незалежний форум
Шо ты несешь, какая популярность! Посещаемость 2 года неизменная, наоборот, мы потеряли больше половины постоянных дописувачив и ни единого нового! То есть приходят гости, читают, и ни одному из них за 2 года не стало настолько интересно, чтобы он начал тут писать.

Незалежный...от здравого смысла он незалежный. Полностью зависимый от мнения двух модераторов, причем последние полгода добавочный контент почти только ими и генерируется. Хочешь писать что вздумается и не зважать на мнение остальных - заведи себе блог, на главной durdom.club или вон есть бесплатный и вечный blogger.com - там похрен на чужое мнение, хоть все труды сталина вручную набери и никто не обрыгается.

Не проблема, взагалі.
Можна призначити модератором Фросю, і вона почне писати додатковий контент, замість копіпасти.
Когось іншого призначити, і він писатиме.
Призначити модератора, за власним уподобанням.
Влаштувати механізоване метання лайна по модератору, що два роки мав підтримку.
Ще десяток разів поставити зручні для себе, і, - ахтунг !!! - безіменні, на цей раз, голосувалки.
І т.д.
Багато що - можна.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 22 квітня 2020, 12:13

главспец писав:
Sintez писав:

Ну не все ж сапожникам розрулювать, іноді й петеушникам доводицця.
не, ну ты реально, «нарулил» на форуме!
А я "руліл", виявляєцця?
Ну як міг. Зараз ВіраФрося покажуть клас, куди вже мені.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 22 квітня 2020, 12:16

Vollmer писав: по модератору, що два роки мав підтримку.
и шо сакрального произошло, что нельзя найти тех, кто «тайно пидтримував»?
В смысле, в тайном голосовании. И в достаточном количестве.

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 22 квітня 2020, 12:23

Sintez писав:
Babasha писав:
А если "по совести" аж до "ніколи"?! :yahoo:
Не вопрос. Уже один такий доцарювався, спитай Галамагу.
Во кто у тебя в авторитете.... Галамага... УРОВЕНЬ! :good:
Выслуживаешься, надеешься на квадратном должности дадут (на прибавочную к пенсии)? Или ты кроме уаполитикс и на квадратном кем-нибудь остался подрабатывать? Сысычумбей? И с Синтезом перекликается и с Ситизеном)))
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

M_M

Повідомлення M_M » 22 квітня 2020, 12:55

Sintez писав:
M_M писав:
У ПТУшника більше прав щодо обговорення демократії?
Та куди вже нам, сірим, до графьйов і фройлін!
М_М, а Ви готові виконувати роль, котру Вам "шиють"? На квадратному її виконує нєкто "Фата Моргана". "Глас народа", тіпа...
Нє, для управління державою навіть ПТУ не потрібне, а форуму й поготів. Мене цікавило ставлення до чиновників. Це вище за ПТУшників, чи нижче?

Я не знаю, яку роль та хто "шиє". Якщо це натяк на моє можливе модераторство, то вважаю, що законодавча та виконавча гілки влади ні у якому разі не повинні бути представлені тими самими персонами. Оскільки беру участь у створенні Правил (законодавча гілка), виконавча не розглядається.

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 22 квітня 2020, 14:06

M_M писав: Я не знаю, яку роль та хто "шиє". Якщо це натяк на моє можливе модераторство, то вважаю, що законодавча та виконавча гілки влади ні у якому разі не повинні бути представлені тими самими персонами. Оскільки беру участь у створенні Правил (законодавча гілка), виконавча не розглядається.
Догори
чому?!
ну то облиште створення Правил, це зможе "зліпити" з наших пропозицій хтось інший, колективно.
А на модерацію потрібні виважені, розумні, врівноважені люди. Такі як ви, асмодей тощо. А не такі, які поносять та оббіхують усіх підряд, хто не згоден з їх думкою.

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 22 квітня 2020, 14:07

M_M писав: Оскільки беру участь у створенні Правил
у створенні Правил беруть участь усі, тільки ви їх впорядковуєте, а це не законодавча гілка

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 22 квітня 2020, 16:19

M_M писав: Мене цікавило ставлення до чиновників. Це вище за ПТУшників, чи нижче?
Мова йшла про те, що чиновник (совковий ще) розсуждає про демократію. А не про шаблі у толпо-"елітарній" піраміді, котрі, як я розумію, Ви маєте на увазі.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 22 квітня 2020, 17:11

Sintez писав: Мова йшла про те, що чиновник (совковий ще) розсуждає про демократію.
Саме це й цікавить. Це вище, чи нижче ПТУшника (совкового ще), що "розсуждає про демократію"?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 22 квітня 2020, 17:47

M_M писав:
Sintez писав: Мова йшла про те, що чиновник (совковий ще) розсуждає про демократію.
Саме це й цікавить. Це вище, чи нижче ПТУшника (совкового ще), що "розсуждає про демократію"?

Щодо ПТУшників ніхто не може сказати, що вони утискали демократію, чи використовували держапарат для власних, побутових цілей. Щодо совчиновництва, якраз - можна.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Olga

Повідомлення Olga » 22 квітня 2020, 18:19

главспец писав:
Olga писав: Перше припущення: при таємному голосуванні влада тебе не бачить, і ти можеш не боятися її турнути.
блестящая мысль, апофигей виртуальной демократии! Мы тут под никами!
Т.е., если в открытом голосовании я проголосую против модера, который сохранит кнопку, он будет (может) мне виртуально мстить?! А как?
Или найдёт меня в реале и подошлёт киллера...
А если я подсуечусь, выдвину, организую несколько десантных голосов, он мне будет благоволить?
Тьфу...
Тим же чином, за який Ви хочете цю владу турнути

Olga

Повідомлення Olga » 22 квітня 2020, 18:29

Pestilence писав:
Sintez писав: Як я розумію, набираючий популярність незалежний форум
Шо ты несешь, какая популярность! Посещаемость 2 года неизменная, наоборот, мы потеряли больше половины постоянных дописувачив и ни единого нового! То есть приходят гости, читают, и ни одному из них за 2 года не стало настолько интересно, чтобы он начал тут писать.

Незалежный...от здравого смысла он незалежный. Полностью зависимый от мнения двух модераторов, причем последние полгода добавочный контент почти только ими и генерируется. Хочешь писать что вздумается и не зважать на мнение остальных - заведи себе блог, на главной durdom.club или вон есть бесплатный и вечный blogger.com - там похрен на чужое мнение, хоть все труды сталина вручную набери и никто не обрыгается.
А я?

главспец

Повідомлення главспец » 22 квітня 2020, 19:01

Olga писав:
главспец писав: блестящая мысль, апофигей виртуальной демократии! Мы тут под никами!
Т.е., если в открытом голосовании я проголосую против модера, который сохранит кнопку, он будет (может) мне виртуально мстить?! А как?
Или найдёт меня в реале и подошлёт киллера...
А если я подсуечусь, выдвину, организую несколько десантных голосов, он мне будет благоволить?
Тьфу...
Тим же чином, за який Ви хочете цю владу турнути
так я не понял, я должен бояться участвовать в открытом голосовании на форуме, под своим ником?! И кого же я должен бояться?
А Вы боитесь?

Olga

Повідомлення Olga » 22 квітня 2020, 19:03

главспец писав:
СпойлерРозкрити
Olga писав: Тим же чином, за який Ви хочете цю владу турнути
так я не понял, я должен бояться участвовать в открытом голосовании на форуме, под своим ником?! И кого же я должен бояться?
А Вы боитесь?
Якщо Ви нічого не боїтесь, то якось дико витрачати час на якісь вибори, імхо

главспец

Повідомлення главспец » 22 квітня 2020, 19:06

Olga писав:
главспец писав:
СпойлерРозкрити
А Вы боитесь?
Якщо Ви нічого не боїтесь, то якось дико витрачати час на якісь вибори, імхо
я уже писал, что никогда в голосувалках не участвовал, и в дальнейшем не собираюсь, а мнением своим поделиться могу. В т.ч. и по модерации. Что и сделал.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 22 квітня 2020, 19:07

главспец писав: так я не понял, я должен бояться участвовать в открытом голосовании на форуме, под своим ником?! И кого же я должен бояться?
А Вы боитесь?
Я вот некоторых людей наверно никогда не пойму. Что в головах...иногда такое придумают, что и на голову не натянешь. :lol:

Olga

Повідомлення Olga » 22 квітня 2020, 19:14

главспец писав:
СпойлерРозкрити
Olga писав: Якщо Ви нічого не боїтесь, то якось дико витрачати час на якісь вибори, імхо
я уже писал, что никогда в голосувалках не участвовал, и в дальнейшем не собираюсь, а мнением своим поделиться могу. В т.ч. и по модерации. Что и сделал.
отже боїтесь все ж чогось хоч трошечки, раз подаєте голос\думку...

главспец

Повідомлення главспец » 22 квітня 2020, 19:32

Olga писав:
главспец писав:
СпойлерРозкрити
отже боїтесь все ж чогось хоч трошечки, раз подаєте голос\думку...
если бы я боялся, я бы молчал. Или требовал «тайного голосования»!

Відповісти