это как? Меня выгнали, а я должен утереться и вернуться? Зачем?!
Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
- Pestilence
- Чефхелфер
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
можно, но никому не нужноPestilence писав: ↑А клейкая лента на правой фабрике Твикс тоже есть? А "Шоколадный хряк" там тоже можно писать?![]()
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
ув. дамы, вы чего?! Реально считаете, что можете меня направлять или «остерегать»?
А окормлять духовно, будете пытаться?
Попуститесь...
Я уж как-то сам.
Ну мало хто кому на що намєкаєт...
Pestilence писав: ↑ Хочешь писать что вздумается и не зважать на мнение остальных - заведи себе блог, на главной durdom.club или вон есть бесплатный и вечный blogger.com - там похрен на чужое мнение, хоть все труды сталина вручную набери и никто не обрыгается.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
Стоит и контекст учесть, а он таков: если кто желает превратить форум в диалог двух модеров, то этого не будет, для этого есть личные блоги. Выживать форумчан никто не позволит. И не надо выдумывать.Sintez писав: ↑ Ну мало хто кому на що намєкаєт...
Pestilence писав: ↑
Хочешь писать что вздумается и не зважать на мнение остальных - заведи себе блог, на главной durdom.club или вон есть бесплатный и вечный blogger.com - там похрен на чужое мнение, хоть все труды сталина вручную набери и никто не обрыгается.
Pestilence писав: ↑Стоит и контекст учесть, а он таков: если кто желает превратить форум в диалог двух модеров, то этого не будет, для этого есть личные блоги. Выживать форумчан никто не позволит. И не надо выдумывать.Sintez писав: ↑ Ну мало хто кому на що намєкаєт...
Pestilence писав: ↑
Хочешь писать что вздумается и не зважать на мнение остальных - заведи себе блог, на главной durdom.club или вон есть бесплатный и вечный blogger.com - там похрен на чужое мнение, хоть все труды сталина вручную набери и никто не обрыгается.
Схоже на те, що "Нікто" - найновіший нік ніку владєльца.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Я взагалі не розумію, чому тут не можна критикувати Зеленського, якщо він веде країну в прірву? Треба про це мовчати? Як на мене - навпаки.
І якщо екзальтовані прихильники фіглярів у владі в захопленні від цих щоденних зашкварів, то це не означає, що інші теж мають одягти на очі зелені окуляри.
Я не розумію, як можна не помічати, що зараз на всі керівні посади в державі Зеленський (або той, хто ним керує) поставили проросійських агентів впливу?

І якщо люди, які можуть прорахувати ситуацію на пару кроків вперед, говорять про це - навіщо треба влаштовувати грандіозні розборки зі склоками?
Може апологетам зеленої влади треба прислухатить до нормальних людей і щось робити зі своїми мізками?

в будь-якому випадку, така - куди менш грішна. Коли йдеться про владу.
І ану бо хоч приклад того конструктиву, і як саме його відсікали?
я не даю оценку модерации (в данном случае), я глумлюсь с «идеологического» подхода!
кто должен протестовать, а кто им это советует. Издалека.