Olga писав: ↑
а може і їх теж можна створювати у ШІ?
До речі, мені старший заявив, що йому здається що він вже бачив хлопця з трояндами, що у твоїм відео - у відео, створеному ШІ
Можна, я так і робив напочатку. Але безкоштовних кредитів не вистачить навіть на 2 хвилини відео, футажи по 4 секунди це смішно. Треба по 50 доларів на кожний сервіс на місяць, щоб хоч півгодини відео зібрати, а ще більшисть кадрів йде в мусор, бо ШІ поки дуже косячить, тому результат буде ще гірший. Може колись це буде не так дорого. Поки я роблю безкоштовно ВСЕ. Ну уж як виходить, це залежить від теми пісні, наявності безкоштовних футажів. Загалом відео це другорядне, мене більше цікавлять самі пісні
Краще просто робити музику, це подобається
Звісно, може я погано шукала, але прикладів чогось путнього саме з музики, створеної за допомогою ШІ - не знайшла. Тільки відеоряди дивовижні та чудернацькі, та картинки. Так що у цьому напрямку варто рухатися, тим паче як у тебе до цього хист.
дуже високоякісний відеоряд, так з розумом все підібрано, від а до я все має сенс.
Занадто легкий стиль музики лише, як на мене. Але загалом - високого класу твір.
---
Але чіпляється мелодія - кортить переслуховувати знов і знов)
Пощу на тім цугундері це, і більшість відео - але воно дуже мало що дає, на жаль - там не до музики їм, не дивляться. Я не під своїм ніком там, втомилася від їх злості, не розшифровуюсь.
Все вищесказане стосується і нової пісні про Лас Вегас. Довершений цілісний закінчений твір вийшов.
Запостила теж, тим дурням, що закономірно програють.
навіть в ютьюб я зачастила тільки завдяки тобі, а там і взагалі ніколи не була, нічим не можу бути корисною щодо загадкових мені сервісів...
На цугундері пощу майже все. Хоч то і крапля в морі, але для початкової розкрутки корисно все одно може хоч трошечки - ютьюб мабуть любить, коли переглядають з різних місць.