та це справжня творчість... З використанням інструментарію АІ.Pestilence писав: ↑ завдання для цієї пісні виглядає десь так
Мій канал на youtube.com
Re: Нова фішка - музика від ШІ
А українською чи російською значно важче надиктувати завдання, чи взагалі нічого путнього не вийде так?
Комікс (тобто стендап) був хороший, але ти жалівся, що з наголосами біда...
І голос у стендапера якось надто металічний...
Комікс (тобто стендап) був хороший, але ти жалівся, що з наголосами біда...
І голос у стендапера якось надто металічний...
Похвалюся своїми здобутками у ютьюбі - бо зараз часто туди зазираю, і побачила, що горить комент від когось. А я їх не читаю зовсім, не підтримую канал - бо я його створювала для себе, і для маленького форуму (форуму Дилетанта). Сім років тому я, мабуть, взялася переслуховувати пісні іспанських виконавців, а саме співачку Bebe. І от чомусь у неї найбільше до вподоби виявилася не її власна пісня, а іншої групи, і у виконанні з цією групою. Але вона була без відеоряду, просто фото у заставці, і все. Це мені видалося замало для такого виконання. Я кинулася шукати ліпший варіант, щоб запропонувати своєму форуму, а його не було. Знайшлося лише відео концерту, де вони це співають - з жахливим звуком...
І тоді я вирішила встановити безкоштовну програмку від майкрософту для обробки відео, бігом розібралася, як там і шо, і скомпонувала пристойний звук і пристойний відеоряд в одне. Трохи не вдалося, на мілісекунди якісь добрячі, деінде можна було побачити невідповідність, але все одно набагато ліпше, ніж було.
Ні сном ні духом я не думала, що попаду під чиюсь увагу власне у ютьюбі...
Але вже нівроку 41 тисяча переглядів (проти 4-х тисяч у тому без відеоряду...)
І ось цей комент, що горів сьогодні - іспанською - по-моєму про те, що відчувала і я, коли кинулась створювати цей ролик - у ютьюбі було багато у хорошій якості відео, де ця група виконує свою пісню сама - але ж вона мені не подобалась, дуже не подобалась (а я почула її вперше коли з Bebe). І коментатор сьогодні ніби ехом відгукнувся - що, мовляв, слухати їх без неї неможливо...
І тоді я вирішила встановити безкоштовну програмку від майкрософту для обробки відео, бігом розібралася, як там і шо, і скомпонувала пристойний звук і пристойний відеоряд в одне. Трохи не вдалося, на мілісекунди якісь добрячі, деінде можна було побачити невідповідність, але все одно набагато ліпше, ніж було.
Ні сном ні духом я не думала, що попаду під чиюсь увагу власне у ютьюбі...
Але вже нівроку 41 тисяча переглядів (проти 4-х тисяч у тому без відеоряду...)
І ось цей комент, що горів сьогодні - іспанською - по-моєму про те, що відчувала і я, коли кинулась створювати цей ролик - у ютьюбі було багато у хорошій якості відео, де ця група виконує свою пісню сама - але ж вона мені не подобалась, дуже не подобалась (а я почула її вперше коли з Bebe). І коментатор сьогодні ніби ехом відгукнувся - що, мовляв, слухати їх без неї неможливо...
Востаннє редагувалось 17 серпня 2024, 08:52 користувачем Olga, всього редагувалось 1 раз.
- Pestilence
- Чефхелфер
О, тобто мій підхід дає більш менш нормальні плоди.
Так, цим треба теж дуже плотно займатися, може щось вийде. Але я взагалі не встигаю нічого, треба ж ще працювати там де щось капає грошима саме зараз.
я у ярмі щоденно...(а тоді коли створювала іспанські відео, була без роботи). Без відпустки вже третій рік, одне що добре - цікава робота. А, і що головне - ШІ туди носа не суне, бо це софт для організацій що повинні убезпечити себе від всіляких взломів, і тому нічого нема у відкритому доступі для цього хитрого ШІ в тім числі. Тому розробником йому (ШІ) замість мене не стати)
хороша, попри весь брак нових картинок для кадрів.
Вже як увімкнеш твої відео, то не вимкнеш, поки не дослухаєш\додивишся до кінця, і це головне, вони приємні.
- Pestilence
- Чефхелфер
Дякую.
Ось ніби непогана пісня. Відео таке собі. Щоправда її обрізало на останньому приспіві, то прийшлось зклеювати з іншого приспіва шматок., ніби міста зклейки не чутно
Ось ніби непогана пісня. Відео таке собі. Щоправда її обрізало на останньому приспіві, то прийшлось зклеювати з іншого приспіва шматок., ніби міста зклейки не чутно
нічого не помітила, але слухала до повідомлення. Пасує одно до одного - відеокадри, слова
- Pestilence
- Чефхелфер
Ось ще трохи
всі кадри дуже красиві...
І мелодія хороша, хочеться переслуховувати
І мелодія хороша, хочеться переслуховувати
- Pestilence
- Чефхелфер
Ще один без соло. Коли дуже багато робиш версій, то іноді він ніби каже - задовбав, послухай та заспокойся
правильно робить. Мої найулюбленіші це коли без соло.
Просто чудово вийшло.
ЗІ. Позавчора в лісі сфотографували одного, над здобиччю...
Просто чудово вийшло.
ЗІ. Позавчора в лісі сфотографували одного, над здобиччю...
в цій дуже запам'ятовується мелодія.
- Pestilence
- Чефхелфер
Трошки шизо
чомусь рисочками посічені кадри часто, і тут теж
а музика чудова
а музика чудова
- Pestilence
- Чефхелфер
по-моєму стара плівка трохи інакше себе поводить - не так безперервно і не по всьому екрану, а так, деінде рветься. І взагалі вона чорно-біла тоді
- Pestilence
- Чефхелфер
Ні. Зараз вся плівка вже стара, навіть кольорова. На плівку вже років 20 не знімають. То стандартна обробка в программі, на вибір 3 типи - чорнобіла, та 2 кольорові.
мені здається що це непогано лише коли трошечки кадрів таких у відео, а так воно дратує...Pestilence писав: ↑ То стандартна обробка в программі
- Pestilence
- Чефхелфер
Звичайно, але коли вони дуже різні по часу та кольору, і без маскування виходить ще гірше. Ну і не треба забували що це дарк кабаре, тобто стиль музики відповідний до часу старої плівки.
Були б гроши, та сенс, можна було б замовити якийсь кліп, накшталт такого