Мир неминучий- Сивохо

Sintez
Єретик

Re: Мир неминучий- Сивохо

Повідомлення Sintez » 02 листопада 2019, 22:27

Pestilence писав:
DSMechanic писав: У нього вже фракція розколота, і пів-року не пройшло.
Это нормально.

Вообще почитайте, познавательно. Не все подходит под сегодняшние реалии, но все равно интересно. Главное не только прочесть, но и понять. https://tyzhden.ua/History/73013
І?.. Це відомо. І шо? Наслідувати прибалтів українській "еліті" завадила не лише управлінсько-державотворча безграмотність, а ще й тупа жадібність. Тому більшовики легко купили толпу обіцянками плюшок, і толпа знесла голову "еліті"... Нічого, власне, нового.

Це "нормально"? Ну хз.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 02 листопада 2019, 22:34

Нечай писав: .................................................................................................................
Це до DSMechanic, він їх так назвав.
А !!!
А то, я подумав, що Росію рятували - традиційним способом............... :lol: :lol: :lol:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Нечай

Повідомлення Нечай » 02 листопада 2019, 22:42

Pestilence писав:
DSMechanic писав: У нього вже фракція розколота, і пів-року не пройшло.
Это нормально.

Вообще почитайте, познавательно. Не все подходит под сегодняшние реалии, но все равно интересно. Главное не только прочесть, но и понять. https://tyzhden.ua/History/73013
Херня-с. Как я уже писал, ария Ленского в исполнении Рабиновича. Потому что тех же большевиков из Латвии выкинули немецкие части. Латыши за это обещали наделить каждого немца землёй, но, естественно, кинули. А из Эстонии большевиков выгнали белогвардейцы Юденича, которых потом "благодарные" эстонцы заключили в концлагеря. А что касается УНР, то ставить во главе армии газетчика, ни дня в этой самой армии не служившего и потом ждать побед-это по украински.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 02 листопада 2019, 23:42

Sintez писав: Тому більшовики легко купили толпу обіцянками плюшок, і толпа знесла голову "еліті"... Нічого, власне, нового.
О наверно потому сейчас противники зеленского и ненавистники Украины сплелись в едином оргазме :lol:
Россия продолжает стрелять на Донбассе. Подконтрольные Москве террористические организации ДНР и ЛНР постоянно срывают "семь дней тишины". Кроме того, Москва ухватилась за тему ветеранов в Золотом, обвинив Украину в срыве нормандской встречи: мол, Зеленский не контролирует ситуацию. Фактически Россия нашла очередной повод отложить саммит.

Нечай

Повідомлення Нечай » 03 листопада 2019, 00:29

Pestilence писав:
Sintez писав: Тому більшовики легко купили толпу обіцянками плюшок, і толпа знесла голову "еліті"... Нічого, власне, нового.
О наверно потому сейчас противники зеленского и ненавистники Украины сплелись в едином оргазме :lol:
Россия продолжает стрелять на Донбассе. Подконтрольные Москве террористические организации ДНР и ЛНР постоянно срывают "семь дней тишины". Кроме того, Москва ухватилась за тему ветеранов в Золотом, обвинив Украину в срыве нормандской встречи: мол, Зеленский не контролирует ситуацию. Фактически Россия нашла очередной повод отложить саммит.
Вы об чём?

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 03 листопада 2019, 08:24

Нечай писав: Вы об чём?
Вы очевидно очень ранний ребенок. Из них получаются хорошие исполнители, которым не нужно думать...лучше вообще не думать.

Разведению препятствует и москва, постоянно постреливая, против него и некоторые украинцы. Кто эти украинцы? Полезные идиоты.

История повторяется, северный сосед использует внутреннее недовольство тех, кому снова что-то не так. Везде грезится зрада, они бы и Иисуса распяли через неделю за то что не оправдал их надежд. А вы подогреваете в них ненависть.

Нечай

Повідомлення Нечай » 03 листопада 2019, 08:48

Pestilence писав:
Нечай писав: Вы об чём?
Вы очевидно очень ранний ребенок. Из них получаются хорошие исполнители, которым не нужно думать...лучше вообще не думать.

Разведению препятствует и москва, постоянно постреливая, против него и некоторые украинцы. Кто эти украинцы? Полезные идиоты.

История повторяется, северный сосед использует внутреннее недовольство тех, кому снова что-то не так. Везде грезится зрада, они бы и Иисуса распяли через неделю за то что не оправдал их надежд. А вы подогреваете в них ненависть.
Что вы говорите? Полезные идиоты? А вы, я так понимаю. гений всех времён и народов? Ну да, Крым же вы сдали гениально, без единого выстрела, как чехи сначала Судеты а потом и всю страну. А я извиняюсь, а кто тогда во время захвата Крыма, "подогревал ненависть" в кацапах? Какой повод давала Украина к российской агрессии? И ничего, обошлись без повода, забрали и всё. Уже и нильские крокодилы знают, что агрессору повод никогда не нужен, а вы не в курсах. Вы как-то говорили, что можете уехать из Украины. А не задумались, кому вы нужны? Кому нужен такой гражданин, который в стране живёт, но не хочет её защищать и готов сдать с потрохами любому агрессору? Никому. Я вот живу в Рашке, если Хуйло развяжет очередную агрессию и меня загребут-воевать за олигархов не буду, постараюсь сдаться в плен. Но если кто на Рашку нападёт-буду воевать, потому что это моя ОБЯЗАННОСТЬ как гражданина. И так во всём мире, кроме, получается, Украины. Потому что в Рашке, при всей их дикости, такие дискуссии просто невозможны. Любые призывы отдать хотя бы часть своей территории заканчиваются поездкой в Сибирь на продолжительное время. И это правильно.

M_M

Повідомлення M_M » 03 листопада 2019, 09:12

Нечай писав: Но если кто на Рашку нападёт-буду воевать, потому что это моя ОБЯЗАННОСТЬ как гражданина.
Ага, Літва нападьот на Рашку, і гражданін піде вбивати літовців, бо це є ОБЯЗАННОСТЬ.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 03 листопада 2019, 09:23

Нечай писав: как чехи сначала Судеты а потом и всю страну
И Чехии теперь не существует или существует но без Судет?

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 03 листопада 2019, 10:35

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 03 листопада 2019, 11:02

DSMechanic писав: ДВІ ТРЕТИНИ українців не підтримують такий варіант, як надання незалежності чи фактичної автономії ОРДЛО
Я тоже не поддерживаю. Но где там независимость или автономность ОРДЛО? Много чего негативного вижу но этого пока нет и на горизонте. Опрос составлен не корректно.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 03 листопада 2019, 11:32

Pestilence писав:
DSMechanic писав: ДВІ ТРЕТИНИ українців не підтримують такий варіант, як надання незалежності чи фактичної автономії ОРДЛО
Я тоже не поддерживаю. Но где там независимость или автономность ОРДЛО? Много чего негативного вижу но этого пока нет и на горизонте. Опрос составлен не корректно.
Значить ви погано слухаєте всі ці мінські і штанмаєрські пропозиції.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 03 листопада 2019, 11:39

DSMechanic писав: Значить ви погано слухаєте всі ці мінські і штанмаєрські пропозиції.
Скорее у вас фантазия буйная. Пропозиції это еще не решения.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 03 листопада 2019, 11:49

Pestilence писав:
DSMechanic писав: Значить ви погано слухаєте всі ці мінські і штанмаєрські пропозиції.
Скорее у вас фантазия буйная. Пропозиції это еще не решения.
Н-да. А що не пропозиції?
Процес, який озвучен і підписан Кучмою, і погоджений Зеленським - розведення, вибори в ОРДЛО і закріплення Особливого статусу регіону в Конституції України.
Причому вибори контролює ОБСЄ, а не ми, відповідно воно і подвердить що мокшан там нема, а вибори пройшли демократично, а Сивоха вже скзал що там будуть навіть депутати від СН. Крім того у них буде право заключати міжнарожні договори - і значить російські війська там будуть як запрошенні офіційно, по договорю закріпленому нами.
Я вихожу з цієї, загально відомої і озвученої інформації. А ви про що думали коли топите за Зелю? Що далі за розведенням? Ви дійсно думаєте є умови при яких наші війська пустять на кордон, а місцеві корпуса розпустять?

Нечай

Повідомлення Нечай » 03 листопада 2019, 11:51

M_M писав:
Нечай писав: Но если кто на Рашку нападёт-буду воевать, потому что это моя ОБЯЗАННОСТЬ как гражданина.
Ага, Літва нападьот на Рашку, і гражданін піде вбивати літовців, бо це є ОБЯЗАННОСТЬ.
Якщо Литва нападе-буду вбивати литовців. А якщо нападе Хуйло-буду намагатись скинути Хуйла, бо Рашці тільки війни і не вистачало, треба займатися внутрішніми проблемами.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 03 листопада 2019, 11:57

DSMechanic писав: Н-да. А що не пропозиції?
Процес, який озвучен і підписан Кучмою, і погоджений Зеленським - розведення, вибори в ОРДЛО і закріплення Особливого статусу регіону в Конституції України.
Причому вибори контролює ОБСЄ, а не ми, відповідно воно і подвердить що мокшан там нема, а вибори пройшли демократично, а Сивоха вже скзал що там будуть навіть депутати від СН. Крім того у них буде право заключати міжнарожні договори - і значить російські війська там будуть як запрошенні офіційно, по договорю закріпленому нами.
Я вихожу з цієї, загально відомої і озвученої інформації. А ви про що думали коли топите за Зелю? Що далі за розведенням? Ви дійсно думаєте є умови при яких наші війська пустять на кордон, а місцеві корпуса розпустять?
Зеленський розповів про свої вимоги щодо Донбасу.

"Моя позиція в цьому питанні є чіткою і зрозумілою, і вона співпадає з позицією усіх українців. Ми всі розуміємо, що Донбас – це Україна. І там повинен запанувати мир, відбутися повне припинення вогню, виведення іноземних військових формувань. Ми всі розуміємо, що на українсько-російському кордоні з нашого боку повинні бути українські прикордонники. Має статися обмін полоненими, щоб всі наші громадяни повернулися додому. І проведення виборів має відбутися не під дулами кулеметів, а за українським законодавством, з доступом кандидатів від українських політичних сил, українських ЗМІ та міжнародних спостерігачів, з можливістю реалізації свого виборчого права усіма внутрішньо переміщеними особами. Все це ми будемо обговорювати на зустрічі в "нормандському форматі", - наголосив глава держави.
И с чего это я топлю за зелю? Это вы впряглись в повозку, везущую пороха

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 03 листопада 2019, 12:03

Pestilence писав: Зеленський розповів про свої вимоги щодо Донбасу.
Він багато чого "розповідав", а є озвучені і підписані документи і листи. Ясно, тема обговорення повністю відрізняється в базі. Будуть підписані інші плани - буде інша розмова.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 03 листопада 2019, 12:11

Pestilence писав: И с чего это я топлю за зелю? Это вы впряглись в повозку, везущую пороха
Чому Порох не сидить? І навіть слідство проти нього веде не влада, а Портнов. Це очевидний договорняк між Петею і Зелею. Може не дуже міцний, але схоже що поки існує. Так що - хто за кого ще топить. Може якраз ви у нас порохобот? Порох же мінські прописав і навіть автономний стан.
Я багато разів казав прости чого - проти повною автономії з особливими правами для Луганди, і поки - ведуть саме по цьому маршруту.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 03 листопада 2019, 12:19

DSMechanic писав:
Pestilence писав: Зеленський розповів про свої вимоги щодо Донбасу.
Він багато чого "розповідав", а є озвучені і підписані документи і листи. Ясно, тема обговорення повністю відрізняється в базі. Будуть підписані інші плани - буде інша розмова.

Він щось "розповідає", але діє за планом, узгодженим в Москві, Парижі, Берліні, про який нам, наразі - ніц не відомо.
Я, колись, вже постив, із посиланням, як депутати Бундестагу пишуть мирні плани для України, і між собою обговорюють. І тоді - це, навіть, не викликало дискусії.
От, для виконання саме тих планів - і було нагнано до парламенту "кнопочок". Зрозуміло ж, що це - інфузорії, нетто-виконавці. Що ці люди - ніяких притомних планів, ніколи нізащо, не напишуть.
Бо у Берліні - вже написано. Я ще сподіваюся від душі посміятися, коли в аффтарів тих "планів замирення" не витримають нєрви, і вони руцями полізуть, розводити потоки, і кричатимуть, що вони то всьо - зовсім не так задумали і прописали.
"Розповіді" Зєлєньського вже мають стійкий фльор чергової брехні. Тож, посилання на його "розповіді", чи "обіцянки" - то вже, навіть, трохи менше, ніж порожнє місце. То вже - аналізи.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 03 листопада 2019, 12:23

DSMechanic писав: Чому Порох не сидить? І навіть слідство проти нього веде не влада, а Портнов. Це очевидний договорняк між Петею і Зелею. Може не дуже міцний, але схоже що поки існує. Так що - хто за кого ще топить. Може якраз ви у нас порохобот? Порох же мінські прописав і навіть автономний стан.
Я багато разів казав прости чого - проти повною автономії з особливими правами для Луганди, і поки - ведуть саме по цьому маршруту.
Портнов это скорее мститель. Зачем зеленскому лично в этом участвовать? Пауки должны грызть друг друга и мстить. Я бы тоже так поступил. Потому что не вечно на посту президента, а потом снова придут пауки и будут грызться между собою, пусть сейчас начинают. Во вторых порох спонсирует типа общественное мнение, которое против его посадки, это же "политические репрессии" и т.д. Поэтому пока чужими руками. Возможно что-то изменится или не изменится. Со временем будет видно.

Как вы себе сейчас видите арест пороха? Вы хотите от зе диктаторских действий и при этом возмущаетесь что он действует кое-где так, как вы не согласны. Ну так всем не угодишь. И все должно быть по закону а не по беспределу...зачем из соевого делать мученика? Я бы тоже хотел видеть президентом ЮВТ, но во первых не факт что вы и у нее зраду не нашли бы, а во вторых так получилось что она не прошла.

Страшно другое - не вы один такой, а и люди есть более влиятельные, своего рода атаманы, которые своим несогласием с центральной властью и погубили УНР в свое время. Скоро ждем самодеятельность Азова, какого нибудь генерала, Нацкорпуса и т.д. Рашка только аплодировать будет. Скажет гейропе - мы прекратим это Сомали, дайте нам только картбланш

Відповісти