В смислі, ти - пафосно безнаціональний, аж настільки?
Тоді, незрозуміло, чому так нервово реагуєш на "ідентифікацію".
Ти, як "безнаціональний" - ніяк не ідентифікуєшся.
Чого ти колотишся тоді ???
За... деньги!
Это уже было, этот разговор..
не, ну погоди, ты уже «нац.самоидентифицировался»? А, как и когда ето било? И шо получилось? Поведай, самоидентифицированный!
А нафіга мертвим дєньги? Ну от синочку Янука, котрий під лід пішов... Або Міші Сєсєтову, напримєр... Чи найвидатнішому за 148 років залізничнику Кирпі... Навіщо вони їм зараз, ті дєньги? Розкішну каменюку на могилу поставити? Так мертвим пофіг, це все одно амбіції живих родичів...
Найсильнішим завжди є найрозумніший. От я прийшов до такого може на перший погляд дивного висновку. Якщо на якийсь момент найсильнішим був Янук, то це значить, що інші - дебіли, раз допустили таке підсилення зека.Clone писав: ↑Это уже было, этот разговор..
Укри не буде.
Вже завтра.
И скальпель Оккама тут не до чого.
Быдломасы, воспитанные быдло элитой, наше всьо.
Растрелы поэтов и литераторов, голодоморы, когда выживает сильнейший, наше всьо...
Планомерно опускаясь...
И мы искренне удивляемся внешнему управлению?)
Да неужели...
На мій погляд, коли мовлять про "національну самоідентифікацію", в оснрвному мають на увазі приналежність до якоїсь спільноти. І отут-то починаєцця різнобой. Бо, напримєр, племінна/родова спільнота й спільнота, об'єднана якоюсь спільною ідеєю - зовсім не обов'язково одне й те ж. І починаєцця "розмова", де спорять що краще - тепле чи зелене.
Якщо "розумного" в школі б'ють як "ботана", то він або вішає вдома грушу і йде у секцію боксу, і розставляє у школі всіх по місцях, або і є ботаном, а не розумним. Якось так.
словосочетание это, по-любому бессмысленное.Sintez писав: ↑ На мій погляд, коли мовлять про "національну самоідентифікацію", в оснрвному мають на увазі приналежність до якоїсь спільноти. І отут-то починаєцця різнобой. Бо, напримєр, племінна/родова спільнота й спільнота, об'єднана якоюсь спільною ідеєю - зовсім не обов'язково одне й те ж. І починаєцця "розмова", де спорять що краще - тепле чи зелене.
Раси існують. Цілком собі вполнє. Хоча й розбавлені останнім часом. Їх можна вирізнити, за тим же кольором шкіри напримєр. А "національності" - ні.главспец писав: ↑словосочетание это, по-любому бессмысленное.Sintez писав: ↑ На мій погляд, коли мовлять про "національну самоідентифікацію", в оснрвному мають на увазі приналежність до якоїсь спільноти. І отут-то починаєцця різнобой. Бо, напримєр, племінна/родова спільнота й спільнота, об'єднана якоюсь спільною ідеєю - зовсім не обов'язково одне й те ж. І починаєцця "розмова", де спорять що краще - тепле чи зелене.
Кста, а можно национально самоПЕРЕидентифицироваться, ну если ошибся или коньюктура изменилась?
п.с.
вот мой овчарик, похоже, собрался самодентифицироваться пуделем! Уж очень ему нравится соседская пуделиха. Я не возражаю. Это его личное собачье дело, не?
А краще "відрізати" "філософський флуд" у "філософську" гілку.
Як час буде присісти до компа.
Там тоже будет срачь)
Я думаю вы не сделаете это.
Це спеціально.
ЩО не сдєлаю? Не присяду до компа?