Наливайка!
- Babasha
- Штучний інтелект
- Повідомлень: 3566
- З нами з: 25 березня 2018, 16:41
- Звідки: Донецк, гостиница "Цирк", бар "Арена"
Наливайка!
«Коли доктор сыт - то и больному легче»
- Вкладення
-
- FD17CA2D-6B7F-4BE3-8FC2-943E006A73BF.jpeg (211.99 Кіб) Переглянуто 2649 разів
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Re: Наливайка!
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Babasha
- Штучний інтелект
- Повідомлень: 3566
- З нами з: 25 березня 2018, 16:41
- Звідки: Донецк, гостиница "Цирк", бар "Арена"
Re: Наливайка!
Давайте не путать ЛИЧНОЕ с ОБЩЕСТВЕННЫМ!
На фото... подарки и покупки на пятничный вечер участников форума
На фото... подарки и покупки на пятничный вечер участников форума
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Re: Наливайка!
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Re: Наливайка!
Порівняно з Амстел, Хайнекен - нікакашка. Нажаль, хоч і дорожчій.
Амстел - з присмаком житнього хліба. Хоч, правда і то, що нема стабільності у різних партіях.
Умиротворяє, майже, як "Henninger".
Зараз вже погода прохолодна, сезон закінчився. А у серпні - було смачно.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Babasha
- Штучний інтелект
- Повідомлень: 3566
- З нами з: 25 березня 2018, 16:41
- Звідки: Донецк, гостиница "Цирк", бар "Арена"
Re: Наливайка!
В августе...
- Вкладення
-
- 90D5EE43-B8DC-4736-89F0-60BAAD50EECA.jpeg (83.15 Кіб) Переглянуто 2630 разів
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
- Pestilence
- Чефхелфер
- Повідомлень: 7653
- З нами з: 22 березня 2018, 13:42
Re: Наливайка!
Неохота сейчас заниматься самогоном. Как-то некогда. У нас все берут 5 литровки, очень дешево. Судя по массовости и по тому что в селе все всех знают, этот вариант тут продается много лет с неизменным качеством. Свадьбы-похороны и все праздники. Субъективно на вкус лучше чем большинство акцизных вариантов вплоть до премиумов разных брендов - ни вкуса ни запаха, ни передергиваний после выпивки. Пробовал настаивать на калгане плюс трошки ванилина и меда (ореховые перегородки можно вместо калгана, тоже хорошо.) ...можно бы кусочик корицы но боюсь переборщить. Получается весьма приличное пойло. Последний коньяк за 500 гривен был гораздо хуже...не желаю бльше платить за фуфломицин
- Babasha
- Штучний інтелект
- Повідомлень: 3566
- З нами з: 25 березня 2018, 16:41
- Звідки: Донецк, гостиница "Цирк", бар "Арена"
Re: Наливайка!
Шо за конина по 500?Pestilence писав: ↑ Неохота сейчас заниматься самогоном. Как-то некогда. У нас все берут 5 литровки, очень дешево. Судя по массовости и по тому что в селе все всех знают, этот вариант тут продается много лет с неизменным качеством. Свадьбы-похороны и все праздники. Субъективно на вкус лучше чем большинство акцизных вариантов вплоть до премиумов разных брендов - ни вкуса ни запаха, ни передергиваний после выпивки. Пробовал настаивать на калгане плюс трошки ванилина и меда (ореховые перегородки можно вместо калгана, тоже хорошо.) ...можно бы кусочик корицы но боюсь переборщить. Получается весьма приличное пойло. Последний коньяк за 500 гривен был гораздо хуже...не желаю бльше платить за фуфломицин
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
- Pestilence
- Чефхелфер
- Повідомлень: 7653
- З нами з: 22 березня 2018, 13:42
- Pestilence
- Чефхелфер
- Повідомлень: 7653
- З нами з: 22 березня 2018, 13:42
Re: Наливайка!
По пиву...я не любитель покупать сильно дорогое. Последнее очень понравилось какое-то киевское разливное вроде, не помню точно...даже производителя не помню. Видимо новинка не зашла, много осталось в магазинах и срок кончился, продавцы больше не хотят брать....а жаль. Несмотря на ширпотреб и низкую цену, оно было самое приличное из того что пил в последние 3 года. Такой вкус...близкий к бархатному немного.
- Babasha
- Штучний інтелект
- Повідомлень: 3566
- З нами з: 25 березня 2018, 16:41
- Звідки: Донецк, гостиница "Цирк", бар "Арена"
Re: Наливайка!
Знаю-знаю... Самому как-то фентикосный Камю привезли((( Предпочитаю «Закарпатский» - хорошо и не дорого.Pestilence писав: ↑Не помню, бутылку выбросили. Бренд Камю. Внешне похоже на оригинал, но сам знаешь как сейчас могут наклепать левака...
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Re: Наливайка!
Років 4 тому був не найгірший "Шабо", 4 - 5 зірок.
Зараз все зіпсувалося.
У коньяку найголовніше - дисципліна і совість виробника.
А, якраз, із цим - дедалі гірше.
Бо собівартість, ефективність, модернізація, а розпечатану пляшку вже мало хто поверне.......
І справжня якість, за таких умов - починається вже з великих грошей, постачання до ресторанів, де вже важить реноме, і наступного разу, наступну партію - можуть не купити. Це вже серйозний мотив.
І, на цьому тлі, зрозуміло, що пристойна рідина потрапити в продаж, десь, у АТБ - може тільки дуже випадково, і не варто на то сподіватися.
Зараз все зіпсувалося.
У коньяку найголовніше - дисципліна і совість виробника.
А, якраз, із цим - дедалі гірше.
Бо собівартість, ефективність, модернізація, а розпечатану пляшку вже мало хто поверне.......
І справжня якість, за таких умов - починається вже з великих грошей, постачання до ресторанів, де вже важить реноме, і наступного разу, наступну партію - можуть не купити. Це вже серйозний мотив.
І, на цьому тлі, зрозуміло, що пристойна рідина потрапити в продаж, десь, у АТБ - може тільки дуже випадково, і не варто на то сподіватися.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Pestilence
- Чефхелфер
- Повідомлень: 7653
- З нами з: 22 березня 2018, 13:42
Re: Наливайка!
Вот рассадил в прошлом году виноград, как начнет плодоносить, буду винцо делать, а если таки излишки, то можно и коньячку домашнего, но чтобы голова не болела от него, надо много винограда и самотеком чтобы сдавливался, без мякоти, чисто сок на сбражтвание
- Babasha
- Штучний інтелект
- Повідомлень: 3566
- З нами з: 25 березня 2018, 16:41
- Звідки: Донецк, гостиница "Цирк", бар "Арена"
Re: Наливайка!
Скотч - скотчем... но не удержался в гостях на ярмарке))) Тяпнул соточку калгановки!Pestilence писав: ↑ Вот рассадил в прошлом году виноград, как начнет плодоносить, буду винцо делать, а если таки излишки, то можно и коньячку домашнего, но чтобы голова не болела от него, надо много винограда и самотеком чтобы сдавливался, без мякоти, чисто сок на сбражтвание
- Вкладення
-
- D2D04F83-6D7E-4787-BDB1-9145F23BFBE9.jpeg (153.09 Кіб) Переглянуто 2601 раз
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Re: Наливайка!
Нє, я з технології зрозумів так, що вся справа у правильному відборі конденсату, у ході циклу.
Треба відкинути "голову" і "хвіст", і ще там, щось, а рештою - правильно розпорядитися.
НМСД, ніхто нічого не хоче відкидати, перенаправляти на технічні цілі, на ракію, т.д., тому і маємо чорт зна що.
Неможливо забути ті, вдалі коньяки, що траплялися, абсолютно випадково.
"Крим", 25 років, чи той, звичайний, ****, у стандартній, непоказній, пляшці, з криво наліпленою етикеткою, т.д.
Смак, аромат, легка голова, зразу, і на ранок. Вранці випив ковток води - і в піднебінні вибухнув свіжий виноградний аромат. Це, канєшно, Диво Господнє, такий коньяк. Це треба продавати по аптеках, від якоїсь, декомпресії, розчарування, т.д.
Все, що пишуть про мідні куби, дубові діжки, т.д. - то апологія престідіджітаторства.
Вони, гади, знають, які хімпроцеси ідуть у спиртах, але туманять мізки народу, тим шаманством.
Добра сировина, точний відбір фракцій при перегонці, умови витримки, купаж - це реально.
Я експериментував, з півроку витримував пляшку в певних умовах, які, за моєю гіпотезою, мали інтенсифікувати реакцію вільних радикалів у рідині. Кілька місяців, до півроку. І це, НМСД, дало помітний ефект, для пом'якшення смаку, і збагачення букету. Але, на жаль, нема ніякої аналітичної апаратури, щоби об'єктивно встановити результати.
Треба відкинути "голову" і "хвіст", і ще там, щось, а рештою - правильно розпорядитися.
НМСД, ніхто нічого не хоче відкидати, перенаправляти на технічні цілі, на ракію, т.д., тому і маємо чорт зна що.
Неможливо забути ті, вдалі коньяки, що траплялися, абсолютно випадково.
"Крим", 25 років, чи той, звичайний, ****, у стандартній, непоказній, пляшці, з криво наліпленою етикеткою, т.д.
Смак, аромат, легка голова, зразу, і на ранок. Вранці випив ковток води - і в піднебінні вибухнув свіжий виноградний аромат. Це, канєшно, Диво Господнє, такий коньяк. Це треба продавати по аптеках, від якоїсь, декомпресії, розчарування, т.д.
Все, що пишуть про мідні куби, дубові діжки, т.д. - то апологія престідіджітаторства.
Вони, гади, знають, які хімпроцеси ідуть у спиртах, але туманять мізки народу, тим шаманством.
Добра сировина, точний відбір фракцій при перегонці, умови витримки, купаж - це реально.
Я експериментував, з півроку витримував пляшку в певних умовах, які, за моєю гіпотезою, мали інтенсифікувати реакцію вільних радикалів у рідині. Кілька місяців, до півроку. І це, НМСД, дало помітний ефект, для пом'якшення смаку, і збагачення букету. Але, на жаль, нема ніякої аналітичної апаратури, щоби об'єктивно встановити результати.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Babasha
- Штучний інтелект
- Повідомлень: 3566
- З нами з: 25 березня 2018, 16:41
- Звідки: Донецк, гостиница "Цирк", бар "Арена"
Re: Наливайка!
Ну что, колдыри... Ай-да в «Смачного»! Я так качкозавра приготовил
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
- Pestilence
- Чефхелфер
- Повідомлень: 7653
- З нами з: 22 березня 2018, 13:42
Re: Наливайка!
Самый лучший коньяк и вино, с точки зрения отсутствия всех побочных, делается из чистого сока. Причем недостаточно просто выдавить. Обычно виноград подвешивали в сетках и ждали пока стечет сок. Вот
этот сок - самое лучшее сырье для вина и коньяка. Но так конечно никто не делает ибо дорого.
Суть в том, что дрожжи при брожении с клетчаткой выделяют метанол. Клетчатка в сырье - зло. Именно поэтому самогон из дрожжей и сахара не содержит метанола. Остается отделить еще некоторые фракции типа сивушных масел и других спиртов (изопропиловых и т.д.)
Re: Наливайка!
Pestilence писав: ↑Самый лучший коньяк и вино, с точки зрения отсутствия всех побочных, делается из чистого сока. Причем недостаточно просто выдавить. Обычно виноград подвешивали в сетках и ждали пока стечет сок. Вот
этот сок - самое лучшее сырье для вина и коньяка. Но так конечно никто не делает ибо дорого.
Суть в том, что дрожжи при брожении с клетчаткой выделяют метанол. Клетчатка в сырье - зло. Именно поэтому самогон из дрожжей и сахара не содержит метанола. Остается отделить еще некоторые фракции типа сивушных масел и других спиртов (изопропиловых и т.д.)
Ну, так, фільтрувальне обладнання - давно не секретні технології. Це було би дуже просто. Сітки, рукави, центріфуги, і все. Там має бути щось інше. Он, з пива відфільтровують бактерій, щоби не псувалося по шість місяців. Яка проблема - фільтранути виноградний сік ???
Італьяшки пробують робити безалкогольне вино, абсорбуючи звідти спирт, і зберігаючи все решта.
От, розділити спирти - то, скоріш за все, смертельний номер, бо там близькі фізико - хімічні властивості, а всякі сильні впливи на суміш, довгі процедури - можуть безнадійно знищити результат.
Більше того, якби, навіть, то вдалося, то цей факт, напевне, старанно би приховували, бо це було би "нетрадиційно", це було би, доречі, порушення канонічних правил виробництва коньяку, і продукцію би просто ніяка комісія не допустила на ринок.
Тому, наш, український, новий напій, буде називатися інакше, і продаватися інакше. По аптеках, фасований по 88 грамів, бо - нєхрєн нажиратися !!!
Участь в голосуванні - є формою колаборації