То може наведете приклади?
Філософський офтоп.
Re: Філософський офтоп.
Може й матерії не існує, якщо на неї нікому дивитися? Ленінізм/сатанізм плюс іще чортіякий -ізм.
Кажу ж Вам, я не збираюся лізти у це болото. Бо нічого, окрім мулу, у ньому не виловиш. Не існує, по-Вашому? Ну й прекрасно! Живіть тоді й настлоджуйтеся, доки живецця.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Віра у велич своєї країни. Забезпечення її сили й незалежності. Особиста відданість і безкорисливість персонажів.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
т.е., некоторая часть полученной в школе информации тобой «утеряна»? И куда же она делась?
Не утєряна. Але я не завжди вмію її "діставати" із пам'ятіі при потребі.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це не є тезами схожості взагалі. Бо те саме можна сказати майже про будь-якого державного правителя чи тирана. Бо будь який володар воліє зберегти своє майно. І вже на цьому рівні принципова відмінність. Де Голль мріяв про Францію, і зовсім не про заволодіння усім світом через пожежі революцій та диктатуру пролетаріату.
Ну і я кажу, якщо Ви не відрізняєте Сталіна від Троцького, то й говорити нема про що.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не бачу аналогії.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
сталіна с 1953. і теж живе.
послідовники - долбойоби
послідовники - долбойоби
главспец писав: ↑ .....................................................................................................................................................................
так вы оба верите в существование чертей?!
не, ну это примерно как «влипив кулю меж очи» убегающему злодею. Со спины...
А, оце, брехати - обов'язково ???
Де я писав, про "со спіни" ???
Можна цитатку?
Участь в голосуванні - є формою колаборації
так он убегал спиной вперёд, перед етим метнув гранату в лейтенанта-героя, «посёк его осколками»?Vollmer писав: ↑главспец писав: ↑ .....................................................................................................................................................................
так вы оба верите в существование чертей?!
не, ну это примерно как «влипив кулю меж очи» убегающему злодею. Со спины...
А, оце, брехати - обов'язково ???
Де я писав, про "со спіни" ???
Можна цитатку?
Или пытался идти в атаку на патруль?
Момент так и остался непрояснённым.
Равно как время, место события и отсутствие в новостях...
п.с.
про находку десятка - другого патронов все СМИ наперебой, а тут цельный злодей-диверсант аж с «двумя магнитными минами»!
Я правильно изложил?
Тобто, ціль виправдовує засоби.
Чудово.
А для чого, тоді, ті самі люди (або і не дуже) кривлялися і дуркували з Нюренберзьким процесом, ізображаючи на обличчях, тіпа, "гуманность", "опщєчілавєчіскіє ценності", і прочу фуєту ???
Сказали би чесно, що ссялися і сралися воювати, багнет в багнет.
Що мерікоси - танкісти накладали в штани від панцерфаустів, і від йєпонських підривателів танків, і від тамошнього способу, запускати всередину танка отруйний газ.
Що пілоти бомберів, при втратах, від 10% і більше - відмовлялися вилітати, і доводилося вживати всяких, очінь додаткових заходів. Що мерікосські індіанці успішно знімали скальпи з полонених, а нігрів неможливо було переконати у необхідності дисципліни, і втримати від крадіжок, і т.д.
Про безсудні розстріли полонених, теж цікаво було би, і про сотні тисяч загиблих від голоду і епідемій у демократичних концтаборах.
І воювати не людьми, а бомбами - єдине, що залишалося. Така правда.
Наблизило перемогу, аякже.
Нафіг мені твоє "ізложеніє" ???
Я попросив - цитатку, про "со спіни".
Шо, не знаходиться ???
Зафиздівсі, дядя?
я изложил смысл. Придуманной героической истории «от очевидца», ето ж было в нескольких сотнях метров от тебя?
Но вот концы с концами не сходятся...
Примерно как и в истории, так же от очевидца, про «справку о месте жительства работяги от заводской бухгалтерии».
главспец писав: ↑ ...........................................................................................................................................................................
я изложил смысл. Придуманной героической истории «от очевидца», ето ж было в нескольких сотнях метров от тебя?
Примерно как и в истории, так же от очевидца, про «справку о месте жительства работяги от заводской бухгалтерии».
Може, поміняєш нік, на "Трьокало"?
Для гармонічності, ізложенія смислів, як тобі зручніше?
не, «сочинитель», только после тебя! Жги дальше.Vollmer писав: ↑главспец писав: ↑ ...........................................................................................................................................................................
Може, поміняєш нік, на "Трьокало"?
Для гармонічності, ізложенія смислів, як тобі зручніше?
Ти перебрехав те, що я написав, а тепер будеш чергу встановлювати ???
Шо рефлекси вже неможливо змінити?

Спробуй десь, вахтьором підробляти.
Оце - твоє !!!

Будеш вимагати довідки, змушувати чекати в коридорі, питати в людей, ето харашо, ілі плохо.

Мундир з лампасами.
Фурашка з козирьком.

Чайові можна струсити.