Згоріла хата - гори й сарай. Сволота.Pestilence писав: ↑ Ото теперь жрать то шо они за 28 лет накерували. Факт.
Об'єднаний штаб захисту української землі
- DSMechanic
Re: Об'єднаний штаб захисту української землі
- Pestilence
- Чефхелфер
Я написал шо мы имеем по факту, пусть я и сволота, но против фактов не попрешь - все кто был до Зеленского - никчемы, раз допустили такой вариант развития событий. Его приход к власти - гуманная разновидность Колиивщины, когда народ просто послал всех на три буквы.DSMechanic писав: ↑ Згоріла хата - гори й сарай. Сволота.
И бОльшая часть всех этих начальников-подписантов ни дня не работали в бизнесе, а статки у каждого из этих нищебродов минимум от пол ляма зелени. Пусть свой протест засунут себе в сраку. Мы и они это заслужили.
- Pestilence
- Чефхелфер
Кто они такие под тем манифестом? Те кто срал на нас с высокой должности, срал на армию, на медицину, на образование. Добили не зеленские, добили они. А зеленские это результат лопнувшего гнойника. Только сцуко хапали и ртом и сракой, разворовывая. 99% всех кто был при власти все эти годы надо в тюрьму на 25 лет минимум. А потом и нынешних следом.
"Мого" було тільки один раз у 2005, і той теж виявився падлюкою вже через декілька місяців. Але вважаю, що "ніхто" краще за падлюк. Як нуль краще за мінус.DSMechanic писав: ↑Хто ваш наступний
- Pestilence
- Чефхелфер
Не вижу ничего плохого в
продаже земли
приватизации устаревших и неэффективных предприятий
переговоров о прекращении войны.
Есть вопрос - как это будет сделано, и уверенность что не так, как нужно. Криво будет сделано и не в нашу пользу. Но вонь от всех этих манифестантов, которые и привели к руине как-то не беспокоит. Где наша армия, которая могла быть второй по силе в Европе? Почему мы ее просрали? Кто это сделал? Зеленский?
Аграрии блин распереживались...косюки щетают шо они нас кормили 28 лет? А за профсоюзы я вообще не хочу говорить...где они были 28 лет и почему сейчас подорвались как усратые?
продаже земли
приватизации устаревших и неэффективных предприятий
переговоров о прекращении войны.
Есть вопрос - как это будет сделано, и уверенность что не так, как нужно. Криво будет сделано и не в нашу пользу. Но вонь от всех этих манифестантов, которые и привели к руине как-то не беспокоит. Где наша армия, которая могла быть второй по силе в Европе? Почему мы ее просрали? Кто это сделал? Зеленский?
Аграрии блин распереживались...косюки щетают шо они нас кормили 28 лет? А за профсоюзы я вообще не хочу говорить...где они были 28 лет и почему сейчас подорвались как усратые?
- DSMechanic
Дибілізм ситуації що нічого іншого не пропонується - все продати, всих бюджетників скоротити і на цьому все. Що далі - ключі від офісу президента Сорочку і робіть що хочете.
- Pestilence
- Чефхелфер
Я не могу это обсуждать в таких подробных деталях. Для этого надо просчитать последствия принятия законов, проанализировать сами законы. То есть нужен целый институт. Я могу только предполагать что хорошо не будет...лучше не становится никогда, всегда все становится хуже.DSMechanic писав: ↑ Дибілізм ситуації що нічого іншого не пропонується - все продати, всих бюджетників скоротити і на цьому все. Що далі - ключі від офісу президента Сорочку і робіть що хочете.
- DSMechanic
Ви не місцевий? період з 2004-2009/2010 - позитивна зовнішня коньюктура наклалась на нормального Премьєра Тимошенко, яка не дала зразу розібрати по карманам доходи. Хіба не пам'ятаєте що до того зарплата в 50 баксів - за радість для пересічного? А так трохи вирівнялись. А 300-500 баксів у прогерів 1С-ників було недосяжною метою для інших? Ну крім бандюков і крупних бариг.
- Pestilence
- Чефхелфер
Но у нас сейчас нет Тимошенко. Темные 90-е вообще нет смысла сравнивать. Вот после нее и все покатилось. И лучше не становится. Не хочу накаркать, но боюсь что слишком много было приложено усилий олигархами, чтобы она больше никогда не стала премьером и тем более президентом.DSMechanic писав: ↑Премьєра Тимошенко
Что касается меня лично, то я и в 90-е нормально зарабатывал, и позже. Хотя в 90-е было сложно с бандитами. С 2007 по 2014 вообще неплохо, как по мне. Сейчас лишь десятую часть того что было имею в месяц.
Фігня всі ці сумніви і паралітична байдужість.
"Припиненням війни" жиди - орендарі кросіво назвали сепаратну, зрадницьку капітуляцію, за спиною народу.
Це, як у організмі, фагоцити, раптом би, "припинили війну".
Гарантована смерть, протягом години.
От саме це нам пропонують, і, зверніть увагу - самі ж нам розповідають, що, ніби то, ми вже погодились.
Влаштовують на цю тему спецтелешоу, з древнім театральним фокусом, XVIII - XIX століття, спеціально звезеною, проплаченою, дресированою клакою.
Цирк падлюк.
Для глядачів - полудурків.
Їм нічого не залежить на благополучному житті, власне, організма.
Їх цікавить тушка.
А фольксштурм - завжди виглядає дещо випадковим збіговиськом. Іншого - немає.
У мого діда, того самого, командира загону, з кулеметом вправлялася модельна блонда, набожна, і comme il faut кукла Барбі, із замашками світської левиці і балетної прими, Ганна Павлівна. За переказами, в бою була ефективна, як втілення самої Смерті, і абсолютно позбавлена здатності до паніки, чи, якихось, непорозумінь. Манери, минуле, походження, зачіски, т.д. - в бою не мало значення.
"Припиненням війни" жиди - орендарі кросіво назвали сепаратну, зрадницьку капітуляцію, за спиною народу.
Це, як у організмі, фагоцити, раптом би, "припинили війну".
Гарантована смерть, протягом години.
От саме це нам пропонують, і, зверніть увагу - самі ж нам розповідають, що, ніби то, ми вже погодились.
Влаштовують на цю тему спецтелешоу, з древнім театральним фокусом, XVIII - XIX століття, спеціально звезеною, проплаченою, дресированою клакою.
Цирк падлюк.
Для глядачів - полудурків.
Їм нічого не залежить на благополучному житті, власне, організма.
Їх цікавить тушка.
А фольксштурм - завжди виглядає дещо випадковим збіговиськом. Іншого - немає.
У мого діда, того самого, командира загону, з кулеметом вправлялася модельна блонда, набожна, і comme il faut кукла Барбі, із замашками світської левиці і балетної прими, Ганна Павлівна. За переказами, в бою була ефективна, як втілення самої Смерті, і абсолютно позбавлена здатності до паніки, чи, якихось, непорозумінь. Манери, минуле, походження, зачіски, т.д. - в бою не мало значення.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Справедливі, самокритичні сумніви !!!
Просто вітаю Вас, із таким, здоровим способом мислення.
Не то, щоби надто сміливо, але - зайве.
Наче цитатка із таблиці множення.
Бо існувало таке явище, із відомими наслідками.
І є більш актуальні завдання, ніж шукати тому, саме зараз, підтвердження і посилання.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Перед сміливим (або зайвим) запитанням мені довелося оновити свої відомості про творчість Шевченка. Шував, шукав... і нічого не знайшов. Хоча знайшов декілька кацапських фейків, частково співпадаючих з Вашою "цитаткою". Оскільки співпадіння неповне, я все ж сподіваюсь, що це просто Ви краще за мене знаєте цей предмет і повідомите справжнє (гідне довіри) джерело "цитатки".
Тоді Вам до Андрійовича.M_M писав: ↑Падлючість одних не виправдовує падлючість інших. Усіх на мило.DSMechanic писав: ↑ Нові обличчя - не? От хто б казав про однодневок.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну загалом так.Pestilence писав: ↑ он нам всем приговор за долбоепизм. Факт.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ні. Його прихід - всього лиш черговий етап у спланованій утилізації країни. Одна із супутних задач - толпа повинна вважати, що САМА ВИННА у жопі.Pestilence писав: ↑ все кто был до Зеленского - никчемы, раз допустили такой вариант развития событий. Его приход к власти - гуманная разновидность Колиивщины, когда народ просто послал всех на три буквы.
Не ведіцця.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це теж не дебілізм, а технологія. Брехню розламують навпіл і нав'язують лоху "вибір".DSMechanic писав: ↑ Дибілізм ситуації що нічого іншого не пропонується - все продати, всих бюджетників скоротити і на цьому все. Що далі - ключі від офісу президента Сорочку і робіть що хочете.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- DSMechanic