после возгорания(поджога?) хлама на лестничной клетке, я в своих квартирах (6-й и 7-й этажи) завёл по бухте каната, должным образом уложенного в коробки под подоконниками, с завязанным на одном конце «беседочным узлом», а на втором крюком с защёлкой, зацепить за батарею - секунда. Сверху лежат несколько пар старых перчаток. Все домочадцы проинструктированы.
Наслідки пожежі в коледжі Одеси
Re: Наслідки пожежі в коледжі Одеси
А спуститися хоча б із другого поверху пробував? Навчання, так би мовити.главспец писав: ↑после возгорания(поджога?) хлама на лестничной клетке, я в своих квартирах (6-й и 7-й этажи) завёл по бухте каната, должным образом уложенного в коробки под подоконниками, с завязанным на одном конце «беседочным узлом», а на втором крюком с защёлкой, зацепить за батарею - секунда. Сверху лежат несколько пар старых перчаток. Все домочадцы проинструктированы.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ето тот, который приходил взятки клянчить, за правильный акт проверки?Sintez писав: ↑А пожежний інспектор?главспец писав: ↑
в смысле, «троцкисты»?
Тебе не ведомо, что за это ВСЕГДА отвечает первый руководитель, директор, заведующий или кто там есть?
Естественно, что имеется и завхоз, соотв. приказом уполномоченный, но если в здании была неустранимая реальная угроза, то именно директор должен был запретить занятия. Или готовиться на отсидку.
п.с.
а как ты ездишь без техосмотра ГАИ? Лично мне не справка нужна, а реальная безопасность в пределах возможного.
Там міжповерхові перекриття дерев'яні були, чи шо?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
естественно, на даче. Если ты не догадался, то беседочный узел, это - для спустить тех, кто сам не сможет.Sintez писав: ↑А спуститися хоча б із другого поверху пробував? Навчання, так би мовити.главспец писав: ↑
после возгорания(поджога?) хлама на лестничной клетке, я в своих квартирах (6-й и 7-й этажи) завёл по бухте каната, должным образом уложенного в коробки под подоконниками, с завязанным на одном конце «беседочным узлом», а на втором крюком с защёлкой, зацепить за батарею - секунда. Сверху лежат несколько пар старых перчаток. Все домочадцы проинструктированы.
Я даже хотел прикупить гаджеты альпинистские, но передумал. Слишком заковыристо...
Без техогляду я їжжу на свій ризик. Ну і на Божу поміч покладаюся.
Але повертаючись до цього випадку - тамішній інспектор МАЄ СІСТИ, й надовго. Ібо він ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ був закрити дерев'яний сарай без належних протипожежних аксесуарів. Для цього йому нічого не треба - він має право закривати й штрафувати посадових осіб. Не зробив? Велкам на нари.
До речі, символічно що згорів саме коледж готельєрів і рестораторів. Якщо вони не змогли убезпечити навіть самих себе, то чекайте - невдовзі у цих ідіотів палатимуть готелі й ресторани...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Хз, може й не заковиристо.
А якщо весело горітиме одна із нижніх квартир, як ти спустишся повз їхні вікна?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Маю на увазі ризик того, що зустрічна машина розсиплецця на ходу.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
У меня окна на улицу и во двор. Есть выбор.
а когда горело на лестнице, в квартире даже намёка на запах не было, оказалось - входная дверь герметична!
ты не знаешь, почему они не боятся подписывать явную липу? Да очень просто- на момент проверки всё было: и багры с вёдрами, и пожарные пруды, кто знает куда оно делось завтра...
Ещё вариант сторговаться на «предписании устранить» и некий срок на устранение.
И к инспектору не придраться...
Але я не способєн перевірити зустрічну. Або, напримєр, міст, на який заїжжаю. Для цього й потрібен державний нагляд. Але якщо не почати із відновлення відповідальності чиновників - він втрачає сенс. Хоча мусори сплять і бачать повернення ТО, і, судячи з усього, регулярно заносять у ВР чумадани із баблом щоб той ТО продавити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
тогда нужен ежедневный техосмотр, на выезде со двора, для несознательных и злостных пофигистов!Sintez писав: ↑Але я не способєн перевірити зустрічну. Або, напримєр, міст, на який заїжжаю. Для цього й потрібен державний нагляд. Але якщо не почати із відновлення відповідальності чиновників - він втрачає сенс. Хоча мусори сплять і бачать повернення ТО, і, судячи з усього, регулярно заносять у ВР чумадани із баблом щоб той ТО продавити.
Звичайно, в ідеалі кожен сам має бути собі контролером. Більше того, це в його ж інтересах. Але ж це реально лише за умови ліквідації повального ідіотизму. І все одно, час від часу слід показувати машину спеціалістам (котрих уже майже немає, до речі, бо їх вчать так же, як оцих "готельєрів" погорівших), якщо ти сам не автомеханік і не автоелектрик.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
«. Але ж це реально лише за умови ліквідації повального ідіотизму.» А вот это, как раз, и нереально!Sintez писав: ↑Звичайно, в ідеалі кожен сам має бути собі контролером. Більше того, це в його ж інтересах. Але ж це реально лише за умови ліквідації повального ідіотизму. І все одно, час від часу слід показувати машину спеціалістам (котрих уже майже немає, до речі, бо їх вчать так же, як оцих "готельєрів" погорівших), якщо ти сам не автомеханік і не автоелектрик.
Я бы сделал проще! Выборочно, на дороге проводить проверку ТС, не прошел - мелкий штраф, неделя срок и повторная проверка на стац.оборудовании, платная.
Прошел - бонус на одно мелкое (и без последствий!) нарушение ПДД
Ну ти фантазьор!главспец писав: ↑«. Але ж це реально лише за умови ліквідації повального ідіотизму.» А вот это, как раз, и нереально!Sintez писав: ↑ Звичайно, в ідеалі кожен сам має бути собі контролером. Більше того, це в його ж інтересах. Але ж це реально лише за умови ліквідації повального ідіотизму. І все одно, час від часу слід показувати машину спеціалістам (котрих уже майже немає, до речі, бо їх вчать так же, як оцих "готельєрів" погорівших), якщо ти сам не автомеханік і не автоелектрик.
Я бы сделал проще! Выборочно, на дороге проводить проверку ТС, не прошел - мелкий штраф, неделя срок и повторная проверка на стац.оборудовании, платная.
Прошел - бонус на одно мелкое (и без последствий!) нарушение ПДД
Не вийде. Все як завжди завершицця хабарями й "липою".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!