оце буде алес капут всім вашим клоунським сподіванням....

Telecaster писав: ↑ іноземця, прізвище якого до вбивства знала лише незначна кількість українців.
https://www.facebook.com/AntinMykharsky ... 758455456Антін Мухарський
20 ч. ·
ШОУ!! ШОУ!!ШОУ!!!
Ця курва все пертворює на ШОУ!!!
Тіки замість Юзіка і Жєні - Аваков та полковники МВС з обов'язковим монологом Зеленського в кінці!!
Ця пресконференція - Шоу: структурована спланована, та цинічна акція з дискредитації усього волонтерського руху та вереранів АТО, шита білими ниткам! Шиють обвинувачнння за телефонними інтонаціями та фразами вирваними з контексту бесід (як хуйова бульварна преса), даючи перед усім 'простому народу каторий устал от войни' сигнал мочити 'сраних поцрєотов'...
Інформ війна в найцинічнішому її вимірі, в той час як по Майдану гуляють журналісти каналу "Звєзда"!!! П...дець!!! Тварі...
Oksana Kovalenko
@superumka
Читать Читать @superumka
3 червня 2016 року зайшла на чергування і 29 липня її зняли з чергування, каже Оксана корчинська і показує квитокСпойлерРозкрити
Кто-то с кем-то не сговорились?Корчинаская приперлась говорит одно,а адвокат другое..Oksana Kovalenko
@superumka
Читать Читать @superumka
Адвокат каже, що обвинувачення порівнює записи 18 і 15 липня 2016 року і 11 липня 2019 року. Але є аргументи , які спростовують, зо яна могла бути на місці 11 липня. До 13 липня вона була закордоном. Вона була в Румунії і Італії
03:43 - 13 дек. 2019 г.
Да? Я живу може і в селі, але не глухому. І назвати мене байдужим вже ніяк не можна. Так от, до вбивства я того Шеремета абсолютно не помічав. Можливо, він був широкоізвєсний у вузьких журналісських кругах. Але реально попав у центр уваги саме через бабах.Віра писав: ↑Telecaster писав: ↑ іноземця, прізвище якого до вбивства знала лише незначна кількість українців.
хіба що в глухих селах могли не знати Шеремета, або неучі, які намагаються щось коментувати
Без усякого гугла... пам'ятаєте таку історію ще десь на початку незалежності. тоді шеремет працював, здається в Росії журналістом. В своєму репортажі він показав, як спокійно можна перейти кордом і це ніхто не помітить. Це був на той час дуже сміливий репортаж. З того часу я його пам'ятаю. Після він був змушений покинути Росію... А ще знаю, що його славнозвісна Притула та що Олена, була його громадянською дружиною.