Молот вєдьм

Sintez
Єретик

Re: Молот вєдьм

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 08:16

M_M писав:
Vollmer писав: Натомість, зверніть увагу - масс медіям, нарешті, заткнуто роти.
От просто цікаво. Хто нарешті заткнув рота форуму?Другий день поспіль відбуваються сутички між активістами та поліцією. Є постраждалі, затримані і таке інше. А на форумі тиша.
Так напишіть про те, чого не покаже телевізор.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 08:19

M_M писав:
Vollmer писав: А реально - за землю треба битися всіма способами.
Тобто без обмежень? Цель аправдиваєт срєдства?
Так, коли маємо мор, а на горизонті бовваніє голодомор - всіма засобами, без обмежень. Ідіоти, котрі стриножують самі себе, потім їдять власних дітей.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 грудня 2019, 08:27

Sintez писав: а на горизонті бовваніє голодомор - всіма засобами, без обмежень. Ідіоти, котрі стриножують самі себе, потім їдять власних дітей.
да? А вот если бы тому голодомору «всіма засобами», то не было бы зерна на экспорт, и «великая сталинская индустриализация» не состоялась?! Так бы и тягали соху в лаптях?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 08:46

Vollmer писав: Боти і зелена пліснява - завжди знайдуть спосіб викривити, перекосити, спотворити, т.д.
Протистояння телевізора із холодильником. Кацапи вже давно вирішують цю проблему. Зе уже запросив спеціалістів із Красної пи звєзди для перейняття передового досвіду.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 08:49

главспец писав:
Sintez писав: а на горизонті бовваніє голодомор - всіма засобами, без обмежень. Ідіоти, котрі стриножують самі себе, потім їдять власних дітей.
да? А вот если бы тому голодомору «всіма засобами», то не было бы зерна на экспорт, и «великая сталинская индустриализация» не состоялась?! Так бы и тягали соху в лаптях?
Тодішній Голодомор теж був наслідком порередніх кількох десятиліть ідіотизму. Нині теж упевнено рухаємося в подібному напрямку. Із таким же революційним ентузіазмом.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 грудня 2019, 08:53

Sintez писав:
главспец писав: да? А вот если бы тому голодомору «всіма засобами», то не было бы зерна на экспорт, и «великая сталинская индустриализация» не состоялась?! Так бы и тягали соху в лаптях?
Тодішній Голодомор теж був наслідком порередніх кількох десятиліть ідіотизму. Нині теж упевнено рухаємося в подібному напрямку. Із таким же революційним ентузіазмом.
ето как, т.Сталин просто был вынужден изъять зерно и экспортом оного обеспечить «индустриализацию», без вариантов?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 08:58

Зерно (землю, заводи, параходи,корисні копалини, ядерну зброю) ізимають у ідіотів, котрі не в стані захистити своє. Так завжди було і буде.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 грудня 2019, 09:02

Sintez писав: Зерно (землю, заводи, параходи,корисні копалини, ядерну зброю) ізимають у ідіотів, котрі не в стані захистити своє. Так завжди було і буде.
т.е. - они сами виноваты? А шо, логично...

M_M

Повідомлення M_M » 18 грудня 2019, 11:42

Sintez писав: ізимають у ідіотів
Ну Ви ж не ідіот, тому будете ізимать.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 13:30

главспец писав:
Sintez писав: Зерно (землю, заводи, параходи,корисні копалини, ядерну зброю) ізимають у ідіотів, котрі не в стані захистити своє. Так завжди було і буде.
У історичному плані - так. І нині героїццкі повторюємо той буремний шлях по граблях, хіба що термінологія дещо інша, скажімо тоді Бланк писав "інтєлігенція - гавно нації", а тепер би написав "еліта - гавно нації".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 13:32

M_M писав:
Sintez писав: ізимають у ідіотів
Ну Ви ж не ідіот...
Із чого такий сміливий висновок?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 13:33

Джангіров. Бєнінци-зєлєнінци.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 грудня 2019, 13:39

Sintez писав:
главспец писав:

У історичному плані - так. І нині героїццкі повторюємо той буремний шлях по граблях, хіба що термінологія дещо інша, скажімо тоді Бланк писав "інтєлігенція - гавно нації", а тепер би написав "еліта - гавно нації".
чисто по Дарвину?!
Не уверен, ну не могут все особи быть одинаково смышлёнными, что и наблюдается в быту.
Посему, для подавляющего большинства, удел - быть попользоваными политтехнологами.

M_M

Повідомлення M_M » 18 грудня 2019, 13:42

Sintez писав: Із чого такий сміливий висновок?
Невже помилився? Тоді вибачаюсь.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 13:49

главспец писав:
Sintez писав:

чисто по Дарвину?!
Не уверен, ну не могут все особи быть одинаково смышлёнными, что и наблюдается в быту.
Посему, для подавляющего большинства, удел - быть попользоваными политтехнологами.

Яке в ж большинство/мєньшинство? Катастрофа настає, коли у критичний момент НІХТО не знає, що робити. Або того, хто знає, не слухають.

Твоя позиція зрозуміла - я тут такий весь вумний, мене не зачепить, цілувати сраку начальству ("жити") вмію, отже не пропаду, а решта (бидло, "баби Параски") хай іпецця як хоче. Позиція зрозуміла. А як ти думаєш, сто років тому в "УНР" було мало таких розумників, як ти?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 13:57

M_M писав:
Sintez писав: Із чого такий сміливий висновок?
Невже помилився? Тоді вибачаюсь.
Ідіотизм, про який я пишу - це той, який мали на увазі ще давні греки. Тож і мене він стопудово стосуєцця, просто власний ідіотизм набагато важче усвідомлювати, аніж чужий. Тому я не збираюся відділяти себе від суспільства й робити вигляд що "над процесом". Я ж не Дрищ.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 грудня 2019, 13:59

Sintez писав:
главспец писав:
чисто по Дарвину?!

Яке в ж большинство/мєньшинство? Катастрофа настає, коли у критичний момент НІХТО не знає, що робити. Або того, хто знає, не слухають.

Твоя позиція зрозуміла - я тут такий весь вумний, мене не зачепить, цілувати сраку начальству ("жити") вмію, отже не пропаду, а решта (бидло, "баби Параски") хай іпецця як хоче. Позиція зрозуміла. А як ти думаєш, сто років тому в "УНР" було мало таких розумників, як ти?
судишь по себе? Иного способа не приемлешь? Ну, это понятно, соц.статус вынуждает.

Я же имел в виду иное: не способна биомасса противостоять политтехнологиям, и лично мне ничем не помогает то, что я понимаю происходящее, потому как баранов подавляющее большинство, и как их построят, так они и проголосуют, а мой голос ничего не решает.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 14:08

главспец писав:
Sintez писав:

судишь по себе? Иного способа не приемлешь? Ну, это понятно, соц.статус вынуждает.

Я же имел в виду иное: не способна биомасса противостоять политтехнологиям, и лично мне ничем не помогает то, что я понимаю происходящее, потому как баранов подавляющее большинство, и как их построят, так они и проголосуют, а мой голос ничего не решает.
Та ладно тобі, тут всі свої. Як будувалася кар'єра у совку, та й зараз - такий собі секрет Полішинеля.

При чому тут "біомаса"? Чи ти реально віриш, що справді "еліта" чи "закуліса" дозволяє "масі" щось вирішувати на "виборах"? Який відсоток населення робив "октябрьскую революцію"? Майдани? Який відсоток населення нині рулює долею глобалізіруємого світу? Твій "голос" може нічого не вирішувати, якщо ти мовчки пливеш за течією "де глибше", а може гори звернути. Дивлячись, ЩО він заспіває.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 грудня 2019, 14:12

Sintez писав: Та ладно тобі, тут всі свої. Як будувалася кар'єра у совку, та й зараз - такий собі секрет Полішинеля.

действительно, особенно для тех, кто оную не построил! И шо остаётся - пыхтеть, по мере сил...

главспец

Повідомлення главспец » 18 грудня 2019, 14:19

Sintez писав: При чому тут "біомаса"? Чи ти реально віриш, що справді "еліта" чи "закуліса" дозволяє "масі" щось вирішувати на "виборах"? Який відсоток населення робив "октябрьскую революцію"? Майдани? Який відсоток населення нині рулює долею глобалізіруємого світу? Твій "голос" може нічого не вирішувати, якщо ти мовчки пливеш за течією "де глибше", а може гори звернути. Дивлячись, ЩО він заспіває.
именно биомасса, потому как она - средство, инструмент! Прикинь, как политтехнологи продвинули З, а Ю загнали на маргинез! Голосами тупых баранов.
Но и Юля, ничего креативного предъявить не смогла. Кроме старых песен о глввном...
п.с.
если бы я назначал Президента, я бы назначил её.

Відповісти