главспец писав: ↑
ну? Так чего не развиваются?
Вот я, вполне себе уверенный пользователь ПК, надо ли мне «развиваться» до посредственного програмиста? Зачем?!
А це вже конуептуальне питання. А живеш ти зачєм?
ну уж точно, не для «осчастливить людство»!
А ты?!
Sintez писав: ↑
А ліберали не маніпулюють сознанієм лічьності? Хоча мабуть таки да, сознаніє їм якраз заважає, вони роблять ставку на інстинкти.
Ліберали не встановлюють кордони. Щось не подобається - маєш змогу піти геть. Більшовицький рай такого не передбачає. Щось не подобається - йдеш ліс валити або хробаків годувати (суто добровільний вибір).
А ти проти гармонійного розвитку людини? Вважаєш, що слід створювати ідіотів?
как я могу быть против или за?
Каждый сам решает, чего ему не хватает для полной «гармонии», у меня на сегодня - испить вкусной и полезной водовки в компании интересных собеседников!
А чому тоді ліпиш цю цитату, якщо не маєш власної думки щодо сабжу?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А це вже конуептуальне питання. А живеш ти зачєм?
А ты?!
Кожна людина живе, щоб отримати якесь задоволення. Мені приємно когось чомусь навчити, тобі - попити водки. Я в приципі не проти,; чому тебе моє хобі так ковбасить?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
как я могу быть против или за?
Каждый сам решает, чего ему не хватает для полной «гармонии», у меня на сегодня - испить вкусной и полезной водовки в компании интересных собеседников!
А чому тоді ліпиш цю цитату, якщо не маєш власної думки щодо сабжу?
А ты?!
Кожна людина живе, щоб отримати якесь задоволення. Мені приємно когось чомусь навчити, тобі - попити водки. Я в приципі не проти,; чому тебе моє хобі так ковбасить?
вовсе не «ковбасить», у меня клинический интерес! И оч.удобно, что можно уточнить, переспросить и пр.
Тада. Зємлю кгестьянам, заводи - габочім. Отобгать і подєліть. Да здгавствуєт газвітая лічнасть нового тіпа ! Пголетагіі всєх стган соєдінятєсь....
Нє, від цього давно відмовилися. Землю продать китайцям, фабрики порізать у брухт і продать через офшори хз кому, а лохів - у рабство/заробітки або на органи. Да здгавствують ідіоти!..
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А как они сейчас учат языки, и заставлять-то не приходиться!
Потому, образовался тренд - без хотя бы одного языка - ты лох безвизовый.
Ну і? Тренд на упр грамотність буде наступним.
ждём-с!
п.с.
а когда будет всеобщий тренд на муз.грамоту? Кста, а ты лично, на каком муз.инструменте играешь? А поёшь, танцуешь?
От просто цікаво. Хто нарешті заткнув рота форуму?Другий день поспіль відбуваються сутички між активістами та поліцією. Є постраждалі, затримані і таке інше. А на форумі тиша.
вовсе не «ковбасить», у меня клинический интерес! И оч.удобно, что можно уточнить, переспросить и пр.
А оточуюче тебе життя кліничного інтересу не викликає? Напримєр, дорослі дядьки, котрі замість зібратися й зробити щось толкове, збираюцця щоб випити йаду?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!