Убийство шеремета.

Амосенко Олег

Re: Убийство шеремета.

Повідомлення Амосенко Олег » 21 грудня 2019, 13:07

Vollmer писав: Аваков має великий інтерес до утвердження своїх позицій, так.
Але ж, не ціною гарантованої ненависті до себе активної частини суспільства, на самому початку.
Там нахабство та відчуття безкарності, а не логіка.
Тому, якщо думати логікою - їх дії будуть незрозумілими.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 21 грудня 2019, 13:23

Амосенко Олег писав:
Vollmer писав: Аваков має великий інтерес до утвердження своїх позицій, так.
Але ж, не ціною гарантованої ненависті до себе активної частини суспільства, на самому початку.
Там нахабство та відчуття безкарності, а не логіка.
Тому, якщо думати логікою - їх дії будуть незрозумілими.

Нє, не можу погодитись.
Якраз, Аваков - добре знає, як Фортуна може повернутися боком.
За природою зв'язків, бекграунду, за генезою - Аваков є антагоністом бубочки, і його каманди.
Успіх бубочкіної каманди - означатиме знищення підгрунтя аваківського пулу, і навпаки.
Аваков, також, намагається відіграти, хоча би частково, відхід "нарфронту" до політичного небуття.
Зовсім не та позиція, щоби налаштовувати проти себе натовп.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 21 грудня 2019, 14:35

“Ви втрачаєте землю під ногами!”: Легендарний воїн АТО жорстко звернувся до влади

Президент моєї країни освятив своєю присутністю акт беззаконня і порушення прав людини. Ставши на бік беззаконня, він або повинен виправити свою помилку ціною репутаційних втрат, або за кращими традиціями своїх друзів-радників «пхнути» до кінця. Lose-lose блядь. Мабуть тре мені йти в тренери особистісного зростання, навчу як треба окреслювати перспективи.

Я вважаю творчість 95-кварталу низькопробною вульгарщиною, але в мене завжди був вибір – я міг його просто не дивитись. Зараз мене примушують споглядати ці похабні шоу на державному рівні. Це не було розслідування, це не було засідання суду, це було шоу у стилі СТБ. Яка-небудь дічь на кшталт «Кохана ми вбиваємо дітей». Але мова йшла про долі людей! Живих, справжніх, з сім’ями, дітьми, професіями. Їх просто змішали з лайном, назвавши убивцями без суду і захисту. Наш Президент залакував це лайно, щось пробурмотівши у мікрофон. Мої емоції під час перегляду можна порівняти з ситуацією, коли хтось приніс кошин брудної білизни і смачно зі слиною розказував мені як довго і хто носив саме ці труси, а потім тикав пальцями в жовті плями і пояснював звідки вони взялися. Я зосереджено переглянув всі труси. Це було гидко до блювоти, але на дні залишилось питання: «До чого тут вбивство Шеремета?». На афіші до спектаклю було написано «Вбивство Шеремета, спєшитє відєть!». І де?

1. Вся ця історія – заздалегідь спланована інформаційна атака. Вона виконує як функцію очорнення волонтерської та ветеранської спільноти, так і функцію «смердючого оселедця» (поширений пропагандистський прийом), відвертаючи нашу увагу від подій після нормандського саміту.

2. Аваков став улюбленою дружиною. Коло друзів поповнилося. Цей розумний, хитрий та безпринципний дядько запропонував Зеленському просте рішення зразу двох проблем: «я тебе врятую від ветеранів, єжелі чо» і «я не боюсь саджати кого завгодно за надуманими причинами».

3. У нас була держава з відсутністю верховенства права, тепер вона стала просто неправовою, закон не потрібен – є Аваков. Що там наш прем’єр казав про покращення інвестиційного клімату? А?

4. Я не згоден з паном Арестовичем, що Зеленського затягнули в неприємну історію, зманіпулювавши ним. Ця інформатака планувалася заздалегідь, вона багаторівнева. Відповідно її обговорювали, узгоджували, обдумували. Зрештою, криворізькому хлопцю не 20 років, а 42, він зобов’язаний приймати рішення дорослої людини.

5. Я змінюю стиль життя, враховуючи декілька моментів: мене вже слухають; за мною можуть прийти; фізична готовність до найгіршого розгортання подій.

6. Аваков таки чорт. В усіх сенсах цього слова, в тому числі образ мислення.

7. Ми втратили баланс. Якщо Президент терміново не почне вирівнювати ситуацію – нас чекають дуже непрості часи. Так, ще більш непрості.

https://www.dymka.com.ua/blogi/vy-vtrac ... vewxcop6zs

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 21 грудня 2019, 17:19

Амосенко Олег писав: Ви довіряєте Аваку?
Докази провини тих кого він спіймав є?

Тож немає про що говорити.
Не совсем то.
Тут вопрос не в доверии. Аваков может быть 100 раз негодяем, но ... Это вовсе не исключает того, что материалы расследования по "делу Шеремета" могут оказаться вполне правдивыми. А уж как этот "долгожитель" ими пытается воспользоваться для усиления своей роли в политике, то уже следующий вопрос.
Одно другому не противоречит. Тем более, что выстраивается более чем простая схема поведения данного персонажа. При Петьке об обнародовании результатов следствия и речи быть не могло, а тут в самый раз. А если ещё и выйдут на СБУ, а там и на Петюню, то ... :yahoo:

Посмотрим :pop:

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 21 грудня 2019, 18:28

Він нічого на них не опублікував. Що один арієц про що дізнались тільки з бріфінгу, хоча б якісь тексти і фото по темі наплодили від його імені. Коли кацапи в Пітері брали фашика - там вся квартира була відповідна (ті фото ще любили виставляти як київські-львівські, тільки симполіка кацапських ментів все портила), а тут підриває щоб досягти струсу суспільства і мовчить далі? Що дівчина-хірург. Все може бути - але тут же зовсім нічого не дали по фактажу. Настільки все за вуха притянуто.

Olga

Повідомлення Olga » 21 грудня 2019, 18:31

ingvar писав:
Olga писав: мои первые три увиденные слова на той картинке у Антоненко: Муза, Любовь, Страсть)

Шутка, конечно.
Но неужели это вяжется с поведением убийцы?
В человеке часто соседствует несовместимое. И Вам об этом должен подсказывать хоть какой-то жизненный опыт общения с людьми.
Любовь к близким совсем не мешала некоторым историческим персонажам отдавать приказы о массовых расстрелах и карательных операциях.
Ольга, нельзя быть такой наивной. Вы же не вчера на свет появились.
Социальная сеть - это публичное место.
Да о чём говорить - Юлию Кузьменко и Аваков, и Ваша Таня уверенно выставили убийцей, ещё и отключившей свой телефон на момент преступления. А её защитники и друзья сразу же нашли и показали в сеть скрин её разговора долгого весёлого по ёё телефону в тот момент, из телефона её собеседника. Но реакции никакой не будет.

Olga

Повідомлення Olga » 22 грудня 2019, 02:09

Зображення

Журналіст Павло Шеремет розпочав працювати в "Українській правді" з 2012 року. Паралельно він ще працював на телеканалі "ТВі" та "Радіо Вєсті". Для пересування по місту користувався автомобілем Олени Притули. Напередодні скоєного вбивства журналісти Павло Шеремет та Севгіль Мусаєва-Боровик готували інформаційну кампанію стосовно Арсена Авакова по причетності міністра МВС до корупції в процесі приватизації Одеського припортового заводу.

Зображення

Керівництво країни штучно довело Одеський припортовий завод до банкрутства. Далі планувалося провести приватизацію цього державного підприємства. Придбати завод намагався олігарх Ігор Коломойський. При цьому були спроби значно занизити вартість об'єкту приватизації. В цих корупційних схемах було задіяне керівництво ОПЗ, а також міністр МВС Арсен Аваков, який перебуває в дружніх стосунках з олігархом.

Про корупцію на Одеському припортовому заводі восени 2015 року заявив тодішній голова Одеської обласної адміністрації Михайло Саакашвілі. Цікавим є той факт, що стаття в якій розповідається про корупційну схему в ОПЗ на 90$ млн. зникла з сайту, але архів цієї статті зберігся на Вікіпедії. Далі суспільство стає свідком публічної перепалки Саакашвілі з Аваковим на засіданні уряду в грудні 2015 року. Михайло на весь світ називає Авакова злочинцем і корупціонером. Всі ці події відбуваються саме по питанню приватизації Одеського заводу, на який накинув око друг Авакова олігарх Коломойський.
Відео лайки Авакова з Саакашвілі на засіданні урядуРозкрити
І от саме по темі Одеського припортового заводу, вартість якого оцінюється в багато мільярдів доларів, журналіст інтернет-видання "Українська правда" Павло Шеремет почав готувати інформаційну кампанію.

Цікавим ще є той факт, що в поліції "зникли" чомусь відео з камер спостереження, на яких зблизька видно виконавців злочину. А залишили лише відео, на яких практично неможливо розпізнати виконавців і можна під ці відео гарно фабрикувати справу, вішаючи вбивство на будь-кого, хоч трохи схожого. Що власне і було зроблено слідчими поліції. Загалом складається таке враження, що Аваков після переговорів з Путіном виконує завдання по дискредитації добровольчого руху в Україні. Оскільки саме добровольці в 2014 році зупинили ворога і дали відсіч російським окупантам.

З попереднього журналістського розслідування, проведеного Дмитром Гнапом весною 2017 року, ми дізнаємося обставини, які жодним чином не пояснюються нинішніми висновками слідства. А саме, поліція нам не пояснює, з якою метою правоохоронні структури проводили незаконну шпигунську діяльність стосовно роботи співробітників "Української правди". Для чого спецслужби проводили збір інформації про плани інформаційних кампаній та розслідувань журналістів інтернет-видання? Хто був ініціатором такого шпигунства і для кого ця інформація збиралася?

В ході журналістського розслідування було встановлено особу, яка паркувала автомобіль біля місця вчинення злочину, ним виявився чинний співробітник Служби безпеки України Ігор Устименко. Також з відео камер спостереження було встановлено, що цей чоловік при наближенні виконавців злочину перемістив автомобіль в зону, що не простежується відеокамерами. Маршрут виконавців злочину пролягав повз цей автомобіль і можна припустити, що саме в цьому автомобілі був підвезений вибуховий пристрій і переданий потім виконавцям. Чому цей співробітник СБУ ніяким чином зараз не фігурує в матеріалах справи?

Далі ще виявляється, що в цей же момент кілька осіб з підконтрольного Авакову "Азову" чомусь зустрічаються з Павлом Шереметом в нього вдома і про щось з ним ведуть розмову. Для чого тітуханам Авакова зустрічатися вночі з журналістом, який планує інформаційну кампанію проти їхнього шефа? Версія Андрія Білецького, що вони приходили порозмовляти про якусь акцію протесту, яка ніяким чином Шеремета не стосується, виглядає абсурдом. При цьому жодних доказів, про реальну мету візиту Білецький не надає. За логікою зустрічаються в таких випадках лише з однією метою — "попросити", щоб людина відмовилася від своїх планів. "Прохання" таке зазвичай супроводжується погрозами та ультиматумом: «Або ти виконуєш, або ти труп». Це єдине логічне пояснення, чому люди Авакова в ніч перед вбивством завітали до журналіста. Чому в матеріалах слідства зараз немає жодної згадки про цей нічний візит азовців?

Зображення
Знімок з відео журналістського розслідування "Слідства.Інфо", на якому Андрій Білецький дає пояснення по нічному візиту до Шеремета.

http://mech.org.ua/crime-ua/killing-sheremet-ua.html

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 22 грудня 2019, 08:16

Ой як невдобно виходить...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 22 грудня 2019, 09:40

А чому - "Знімок з відео", а не шматок аудіо?
Чому біля машини крутився хлопчик із СБУ, а стрілки переводяться на Білецького?
Камери стеження зникли в СБУ, а винна в тому - поліція.
і т.д.
Нарешті, чому до СБУ немає жодних питань, з приводу нерозслідування очевидного теракту?
Теракти - парафія СБУ, я вірно розумію?
Білецький заважає?

Фрося

Повідомлення Фрося » 22 грудня 2019, 12:18

ingvar писав: Марка Фейгина лишили статуса адвоката+заставили официально опровергнуть выдвинутые обвинения
:lol: Кремль своих не бросает(с)
Его лишили статуса адвоката в рашке,а юристом он как был так и остался. :pop:

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 22 грудня 2019, 16:03

Фрося писав:
ingvar писав: Марка Фейгина лишили статуса адвоката+заставили официально опровергнуть выдвинутые обвинения
:lol: Кремль своих не бросает(с)
Его лишили статуса адвоката в рашке,а юристом он как был так и остался. :pop:
его и никого больше, кроме него, лишили статуса адвоката и заставили публично опровергнуть лживые обвинения!
а кем он остался, так это пришмандовкой, убегающей от журналистов, которой дают слово на таких помойках, как Еспресо-тв

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 22 грудня 2019, 16:10

на каких баранов рассчитаны эти доводы?
:fool:

великолепны комменты под видео, они радуют и внушают оптимизм :good:

Фрося

Повідомлення Фрося » 22 грудня 2019, 18:47

"Білими нитками": на Майдані відбувається музичний марафон на підтримку Антоненка, Кузьменко і Дугарь. ФОТОрепортаж
https://censor.net.ua/ua/p3166772 с помощью @censor_net
Чем больше я читаю про это убийство,тем чаще вспоминаю Мазурка. :pardon:
Если бы они так часто не кричали "волки,волки",может быть люди и поверили бы,что это правда.Но,в данном случае я-противсих.Не верю ни этим ни тем. :pop: Насчет британского эксперта только один вопрос-с ЧЕМ он сравнивал походку Антоненко?
Тогда Антоненко был после операции,сейчас нет.
За Кузьменко и Дугарь пока не поняла,что смущает. :pardon:

Olga

Повідомлення Olga » 22 грудня 2019, 18:55

Vollmer писав: А чому - "Знімок з відео", а не шматок аудіо?
Чому біля машини крутився хлопчик із СБУ, а стрілки переводяться на Білецького?
Камери стеження зникли в СБУ, а винна в тому - поліція.
і т.д.
Нарешті, чому до СБУ немає жодних питань, з приводу нерозслідування очевидного теракту?
Білецький заважає?
того що пан не пішов за лінком, розташованим унизу повідомлення - там більше матеріалу. І там є і відео

Перепрошую, то вже вечір був, і я копіюючи, не зауважила і пропустила саме його.

Olga

Повідомлення Olga » 22 грудня 2019, 20:29

Vollmer писав: Нарешті, чому до СБУ немає жодних питань, з приводу нерозслідування очевидного теракту?
імхо, відео розслідування просто кричить, що СБУ розшифровується як служба безпеки убивць

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 22 грудня 2019, 21:17

Olga писав: ......................................................................................................................................................
імхо, відео розслідування просто кричить, що СБУ розшифровується як служба безпеки убивць

Ето, канєшно, головне................
А медсестра, хірург, і гітарист - матьориє агенти СБУ....................... :smoke: :smoke: :smoke:

Olga

Повідомлення Olga » 22 грудня 2019, 21:43

справжнього СБУ, що Україну захищає, а не владу убивць

Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 23 грудня 2019, 15:26

Сьогодні Апеляційний суд м. Києва буде розглядати скаргу на ухвалу Печерського суду щодо Андрій Антоненко.

singel

Повідомлення singel » 23 грудня 2019, 16:20

Мы будем набдюдать "отползание" авАкяна?
главное "сохранить лиТсо " :blush2:

Відповісти