Доводилось спілкуватися... І не тільки з європейцями та штатівцями, тому й маю деякий досвід.
Але не переймайтесь, я ж ні до чого не закликаю. Працюйте собі на нацюків і надалі. Аби на хліб вистачило.

Дааа?! Як цікаво. І за якими ж критеріями?
Та нехай. Мене цікавить, чому це у націоналістів ГОЛОВНЕ? А своєю країною вони займатимуцця коли?Vollmer писав: ↑
Ця теза потребує розгортання.
Мається, стандартно, на увазі, знищення імперії, через допомогу народам Кавказу, Сибіру, Півночі, Поволжжя, і т.д. Роздроблення на нормальні складові, без імперських амбіцій.
Мета, в цілому, раціональна, але не без утопічного фльору.
Бо імперій вистачає і без кацапів, як бачимо.
Ідея, як така - вже дуже стара, майже, як "Ще не вмерла".
НМСД, потребує переосмислення, і нової редакції, як мінімум.
А Фаріон, зрозуміло, дещо зловживає риторикою, грається термінами, та ідеями, як нормальний професор.
M_M писав: ↑ ....................................................................................................................................................................
А там взагалі-то дуже добре відрізняють нацистів (нацюків) від націоналістів.
....................................................................................................................................................................
Лия @liya2905Pestilence писав: ↑ Теперь понятно почему все против обмена и т.д. Лайно к лайну.
не на нацюки
Ну взагалі-то, посилати на гугл кагбе не дуже комільфо, але я в цьому плані не гордий. Отже, відкриваємо вікі...
Націоналі́зм (фр. nationalisme) — ідеологія[1] і напрямок політики, базовим принципом яких є теза про цінність нації як найвищої форми суспільної єдності та її первинності в державотворчому процесі[2].
Пардон, але формулювання практично ідентичні.Націона́л-соціалі́зм, також відомий як нацизм (нім. Nationalsozialismus, скорочено — нім. Nazismus[1][. Базується на тезі про цінність нації та її верховенстві в процесі утворення держави.СпойлерРозкрити2]) — політична ідеологія, яка була політичною доктриною керівництва Німеччини та правлячої Націонал-соціалістичної робітничої партії Німеччини (у часи Третього рейху), а також у деяких інших країнах
верховенство нації (соціал-дарвінізим, расова ієрархія)