Новий рік, потрібні зміни (?)

Sintez
Єретик

Re: Новий рік, потрібні зміни (?)

Повідомлення Sintez » 02 січня 2020, 00:10

Віра писав: Гімнюк ти в порівнянні з ним. Пишу це не спонтанно, а обдумано.
Віро, Ви щойно обдумано обізвали модератора. Сподіваєтеся загострити конфлікт? Навіщо? Ви персонально знаєте Волмера й Зеленського?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 02 січня 2020, 01:52

Sintez писав: Особисто твій мотив підтримки цього клюбу теж очевидний - особиста неприязнь до мене.
Ну яка може бути неприязнь до джерела такої феєричної творчості. Ну, а що до моїх питань до тебе, то прямий наслідок моєї прихильності до кумедного.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Саня

Повідомлення Саня » 02 січня 2020, 01:57

Sintez писав: То так і напиши, що кушать не можеш, а не пургу про "процедуру".
Пургу про свої вигадки, як якусь "процедуру" пишеш ти. Чи ти забув, що ти противник усталених структур та писаних правил.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Нечай

Повідомлення Нечай » 02 січня 2020, 02:23

Завжди голосую за Синтеза. Не тому, що вважаю його хорошим модератором, найкращим був Кардинал. А тому, що він типовий представник української інтелігенції. яка вміє говорити правильні речі, але робить завжди прямо протилежне тому, що говорить. Так і Синтез-цитує КОБу, але чинить прямо їй протилежне. І так в усьому. По ньому розумієш, чому всі потуги нашої інтелігенції щось збудувати завжди закінчувались черговою Руїною. І це не спеціально, а від невміння робити правильні висновки. У мене такі студенти були-визубрить все на "5", а на практиці це застосувати не може, хоч до хворих його не допускай. Так і тут-наче робить все правильно, а форум на ладан дихає. Такий стиль поведінки характерний для жінок-вона може читати розумні книжки, ходити в театри і в картинні галереї, але все одно чинитиме так, як її ліва нога захоче. Українці-жіноча нація, тому завжди програють у протистоянні з чоловічими. Як зараз з Рашкою.

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 02 січня 2020, 11:19

Sintez писав:
Віра писав: Гімнюк ти в порівнянні з ним. Пишу це не спонтанно, а обдумано.
Віро, Ви щойно обдумано обізвали модератора. Сподіваєтеся загострити конфлікт? Навіщо? Ви персонально знаєте Волмера й Зеленського?
у вас є кнопка, дійте!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 02 січня 2020, 11:35

Віра писав:
Sintez писав: Віро, Ви щойно обдумано обізвали модератора. Сподіваєтеся загострити конфлікт? Навіщо? Ви персонально знаєте Волмера й Зеленського?
у вас є кнопка, дійте!

Між іншим, типовий, питомо порохоботський фінт.

Бан - репресія за зелені погляди.
Небан - неефективність модерації.

"Вилка". :lol: :lol: :lol: "Розтяжка". :lol: :lol: :lol:
НМСД, кращим буде асиметричне рішення, в дусі мудрості Св. апостолів.
Ця штука називається "попуст Божий".
Тобто, ніякого бану, при тому, що оцінка - дана.
Що буде далі - подивимось.
Або - порозуміння, або - ми докладніше знатимемо, які ще слова знає Віра, і чи вимагатиме загальної присяги на вірність, вона скаже - кому, підписаної свіжою кров'ю.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Віра

Повідомлення Віра » 02 січня 2020, 11:39

https://24tv.ua/milyoni_za_publikatsiyu ... v_n1256725

Витратьте 6 хвилин свого часу і послухайте уважно Лещенка. Як би хто до нього не ставився, не звертайте увагу на автора, а на суть питання. Про це давно багато хто говорив і розумів.

Як я писала вище, зараз усі зусилля "бійців прпагандистського фронту" направлені не на вихваляння того хто платить (відомо хто), а на зневаження його головного опонента. Забули, яка пропагандистська машина була направлена на Юлю? Зараз Юля поки що не представляє своїми діями ніякої загрози, навіть навпаки, тому її не чіпають. Знищують Зеленського. І усі, як по команді, одночасно стали зневажливо називати Зе бубочкою. І наш волмер не забарився, повторюючи цю образу десятки разів на день.

Що він такого злочинного зробив, щоб так його знищувати, зневажати? Мені також багато чого не подобається в діях зе, я навіть відкривала декілька тем про те, що вважаю небажаним чи неприпустимим

viewtopic.php?f=4&t=2578&p=98033#p98033 "Володя, где ты находишь такое говмго...."
viewtopic.php?f=4&t=2496&p=93047#p93047 "Слуги зарвались?"
viewtopic.php?f=4&t=2399&p=88600#p88600 Починаються "разброд і шатанія"?
viewtopic.php?f=4&t=2382&p=87847#p87847 ...заявив, що не бачить...

але ж так множити на нуль людину, яка реально робить дієві кроки для визволення наших людей. вважаю не просто неприпустимим, а злочинним.

Віра

Повідомлення Віра » 02 січня 2020, 11:40

ДИВІТЬСЯ УВАЖНО! І поставте себе на місце цих людей. Або когось зі своїх синів, батьків, братів!
це ад на землі:
СпойлерРозкрити
blob: https://www.radiosvoboda.org/14c044b1-3 ... fe1cb9b3e8

А Сергей Иванчук старший солдат Иван Деев , яких катували майже щодня, після чого вони вже не могли йти самі, їх приносили...
І ви після цього зневажаєте дії президента? Бо ви нікчемні диванні писаки, деякі з вас за гроші. І як вас після цього називати? Нелюди, щоб м'яко сказати.

Тепер усе. Знаходитись на форумі з таким непотрібом я не можу.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 січня 2020, 12:23

Віра писав:
Sintez писав: Віро, Ви щойно обдумано обізвали модератора. Сподіваєтеся загострити конфлікт? Навіщо? Ви персонально знаєте Волмера й Зеленського?
у вас є кнопка, дійте!
Ах, як хочецця, так? Щоб на Ваші вигадки "накрутити" хоч якийсь фактаж... Ні, не дочекаєтеся.

Віро, Ви розумієте, що із своєю яросттю благородною вподобляєтеся Річчі?

Лєщенка слухати я не буду. Тому що ціную свій час. Як не буду слухати, напримєр, Шарія.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 02 січня 2020, 12:42

Ні, Віра. не так.
І Сірожа Лєщєнко - не потрібен, щоби оцінити події. за ті гроші, якими зараз його, авторитетне мнєніє, купив бубочка, надавши відверту сінекуру. З чого всі вже посміялися. Це - щодо грошей і писак.

Далі - дещо серйозне.
Акцентування на стражданнях полонених, заклики, приміряти їх на себе, на близьких і рідних, зроблені під час війни - є ніщо інше, як умисне сіяння паніки, спецоперація пропаганди на користь ворога. За мірками ІІWW, за такі штуки, в полосі фронту, приблизно, 20-50 км., належався розстріл на місці, а дальше від фронту - років 10 сонячної Колими.
Чому?
Бо тут працює механізм "самосправджуючогося прогнозу", паніка веде до поразки, і - до того самого полону, з усіма розплямканими ужосами. І військові чудово це знають, багацько було прикладів. Розстріл панікера на місці, за будь-якими мірками, обходиться дешевше, ніж катастрофа.
Друге. Оцю справу, сіяння паніки, залякування власного народу, власної армії - розпочав не хто інший, як Пєцік, і ще 2014 року, регулярно, сам, і через підвладних йому людей, і через медія. Регулярні заяви, про непереможність кацапської армії, про її велич, незрівнянну чисельність, технічну оснащеність, передові тактики ведення бою, і т.д.
Зілєньській лише продовжує цю лінію, панікерства, підмахування пропагандистській машині кацапів.
Пєцік і бубочка - нанайські хлопчики нашого олігархату. Кожен - із вираженієм своєго літса.
Ще далі.
Одночасно із залякуванням свого народу і армії, бубочка відкриває ринок для країни - агресора. Електрика, автозбирання, т.д. Прямі поставки газу, тобто - прямий контроль нашої економіки з Москви. Розпродаж землі, розпродаж підприємств оборонки, стратегічних підприємств, інфраструктури. Під час війни. Підпорядкування президенту всіх силовиків, знищення парламентаризму, знищення структури Кабміну, прискорене будування піраміди ОВГЗ, як вперше в історії, і т.д.
Але, публіці закривають очі, і всю пропускну спроможність інформаційних каналів - "стражданнями полонених", приписавши їхнє звільнення особисто бубочці, окремо від того, чим він розплатився, від імені України і всіх нас. Що є досить примітивним дуриловом, але, як бачимо - ефективним.
Отже, Зілєньський - є колаборант.
І я не бачу потреби, питати в когось дозволу, щоб назвати колобка - колобком.

P.S. Думаю, Нечай міг би прокоментувати коротше і енергійніше, із розумінням справи з іншого боку. :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 січня 2020, 12:46

Щодо "бубочки". По-перше, це все ж не так зневажливо, як називати когось непотребом або гімнюками. По-друге, щоб із бубочки стати Володимром Олександровичем, Зєля має довести свою спроможність як керівника держави реальними справами. Подолання ж шлейфу коміка - це його проблеми, бо професію він собі обрав сам (чи вона-його), у будь-якому разі не Волмер йому її обирав і не я.

Щодо полонених. Так, вони страждають. І їх шкода. І сльози застилають очі. Це нормальна реакція нормальної людини. Але зрозумійте просту річ. Є НЕЛЮДЬ. Не я і не Волмер, хоча може Ви й хотіли б нас такими зобразити, а реальна НЕЛЮДЬ. І у тієї нелюді чужі емоції - інструмент управління людьми. Вони вміють роздувати Ваші емоції, примушувати Вас під впливом тих емоцій робити щось чи не робити, кудись іти чи стояти на місці етк. І якщо Ви приборкаєте свої емоції, то багато речей у Ваших очах виглядатимуть зовсім інакше.
Як, наприклад, порівняєте те, що творять нині кацапи у лугандоні із перспективою того, що вони творитимуть у "новоросії", якщо МИ їм "її" здамо, піддаючись на терористичних шантаж.

Я, власне, не розраховую, що Ви так і зробите, але мав це написати для пояснення мотивації своїх дій, хоча як на мене, це начебто очевидно мало б бути і без пояснень.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 02 січня 2020, 12:47

Sintez писав:
Віра писав:

у вас є кнопка, дійте!
Ах, як хочецця, так? Щоб на Ваші вигадки "накрутити" хоч якийсь фактаж... Ні, не дочекаєтеся.

Лєщенка слухати я не буду. Тому що ціную свій час. Як не буду слухати, напримєр, Шарія.
Sintez,ВЫ так держитесь за кнопку,что позволяете себе такие выпады против форумчанки? :facepalm:
И причем тут Риччи? :lol: если речь идет о ВАШЕМ переизбирании демократическим путем?Я считаю,что почти год модераторства привел к тому,что ВЫ слышите только себя и вам подобных по взглядам.Это не я придумала,это классическая психология. :pardon: Дальше по ступенькам "пуп земли"..и пример жалкого Порошенко. :pardon:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 02 січня 2020, 12:52

Фрося писав: ..............................................................................................................
Sintez,ВЫ так держитесь за кнопку,что позволяете себе такие выпады против форумчанки? :facepalm:
И причем тут Риччи? :lol: если речь идет о ВАШЕМ переизбирании демократическим путем?Я считаю,что почти год модераторства привел к тому,что ВЫ слышите только себя и вам подобных по взглядам.Это не я придумала,это классическая психология. :pardon: Дальше по ступенькам "пуп земли"..и пример жалкого Порошенко. :pardon:
[/quote]
Нда, відмова забанити - "випад", канєшно, зачотний !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А голосування буде, волєнс - нолєнс, тут ніхто нічого не змінює.

От тільки, порівняння з Порошенком - отето я, шото, ніпонєл.................. :umnik2: :umnik2: :umnik2:
Sintez,, зогчєм Ві ідьотє по ступєнькам Порошенко ??? :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 січня 2020, 13:16

asmodey писав: а если серьезно, то в наступающем году все меньше будет в жизни политических срачей - педра потихоньку сходит на маргинес, обыватель уже полностью свыкся с новыми властями, а если они еще начнут подкидывать плюшки, то и вообще утратит интерес к политике.
Не думаю. Есть мнєніє, що ми не порозі чергової ж@пи. Котра мало залежить від чеснот як Пєці, так і Зєлі. Тому покой нам тільки сницця...
СпойлерРозкрити
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 січня 2020, 13:23

Фрося писав:
Sintez писав: Ах, як хочецця, так? Щоб на Ваші вигадки "накрутити" хоч якийсь фактаж... Ні, не дочекаєтеся.

Я лише розкриваю спробу примітивної (як на мій погляд) маніпуляції. Ви відмовляєте мені в такій можливості?

А я счєтаю, що Ви підтримуєте свою одно-фан-клубницю. Це мені очевидно і без посилання на "авторитет" психології. До речі, якщо посилаюцця, то хоча б із цитатою, бо персонажа "класічєская психологія" ніколи не існувало.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 02 січня 2020, 13:23

Ну, чому ж "мало залежить"?
Можна поцікавитися, на яку суму продано ОВГЗ, під які проценти.
Ми ж розуміємо, хто розпочинав цю справу, чиї люди <C>.
І хто погоджував склад керівництва НБУ і Маркарову, при зміні влади?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 січня 2020, 13:27

Vollmer писав:
Фрося писав: ..............................................................................................................

Нда, відмова забанити - "випад", канєшно, зачотний !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А голосування буде, волєнс - нолєнс, тут ніхто нічого не змінює.

От тільки, порівняння з Порошенком - отето я, шото, ніпонєл.................. :umnik2: :umnik2: :umnik2:
Sintez,, зогчєм Ві ідьотє по ступєнькам Порошенко ??? :lol:
[/quote]

А це звецця ємким словом "хуцпа". Ну треба ж хоч щось приплести, якщо нічого нема.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 січня 2020, 13:47

Фрося писав: Sintez,ВЫ так держитесь за кнопку,что позволяете себе такие выпады против форумчанки?
Якщо я за щось держуся, то за форум. Як вмію й вважаю потрібним. Один уже проср@ли.

Поясніть, будь-ласка. З'являєцця форумчанка, котра останнім часом досить рідко буває на форумі, обзиває модератора всякими словами, звинувачує у зраді зрадній, а я маю мовчки, толєрастично дивитися на це? Так, я зробив поправку, який-небуть Галамага полетів би у вирій на місяць за такі викрутаси. Вимагаєте, щоб я радів таким наїздам? Ви мене з кимось переплутали.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 січня 2020, 13:54

Нечай писав: Завжди голосую за Синтеза. Не тому, що вважаю його хорошим модератором, найкращим був Кардинал. А тому, що він типовий представник української інтелігенції. яка вміє говорити правильні речі, але робить завжди прямо протилежне тому, що говорить. Так і Синтез-цитує КОБу, але чинить прямо їй протилежне. І так в усьому. По ньому розумієш, чому всі потуги нашої інтелігенції щось збудувати завжди закінчувались черговою Руїною. І це не спеціально, а від невміння робити правильні висновки. У мене такі студенти були-визубрить все на "5", а на практиці це застосувати не може, хоч до хворих його не допускай. Так і тут-наче робить все правильно, а форум на ладан дихає. Такий стиль поведінки характерний для жінок-вона може читати розумні книжки, ходити в театри і в картинні галереї, але все одно чинитиме так, як її ліва нога захоче. Українці-жіноча нація, тому завжди програють у протистоянні з чоловічими. Як зараз з Рашкою.
Хз.
Ну й які результати у Кардинала?

Кардинальска команда запрошувала. Тоді я не пішов, бо не був готовий. І, власне, не розумів, ЯК вони збиралися модерувати.

По темі - модератор не може бути хорошим. Не та робота. Це я також розумію. До тих, хто вважає це "владою", "короною" етк - ставлюся іронічно, ну співчуваю, буває.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 02 січня 2020, 14:49

Sintez писав: До речі, якщо посилаюцця, то хоча б із цитатою, бо персонажа "класічєская психологія" ніколи не існувало.
https://www.google.com.ua/search?client ... 8&oe=UTF-8
Sintez писав: Якщо я за щось держуся, то за форум. Як вмію й вважаю потрібним. Один уже проср@ли.
ВЫ так уверенны,что если ВЫ не будете модератором-форум пропадет?
Поясніть, будь-ласка. З'являєцця форумчанка, котра останнім часом досить рідко буває на форумі, обзиває модератора всякими словами, звинувачує у зраді зрадній, а я маю мовчки, толєрастично дивитися на це? Так, я зробив поправку, який-небуть Галамага полетів би у вирій на місяць за такі викрутаси. Вимагаєте, щоб я радів таким наїздам? Ви мене з кимось переплутал
Ну и что,что она редко появлялась,она такая же форумчанка как все и имеет свое мнение .И Вы против того,что бы модератору Vollmer-делали замечания?
Хотя благодаря ему на форуме сложилась нездоровая обстановка.
Вам этого не видно? :pardon: .Это еще раз подтверждает то,что всегда необходима смена модераторов.Хотя бы для обновления форума. :gs: потому что даже юзеры,год назад пришедшие с нами, просто ушли и не приходят.

Відповісти