І навіть якби це було так, то чому він не має права пресувати тут Зе?
Новий рік, потрібні зміни (?)
Re: Новий рік, потрібні зміни (?)
А Волмер модератор?
З чого Віра зробила такий висновок?
Фрося писав: ↑ ....................................................................................................................................................
ВЫ так уверенны,что если ВЫ не будете модератором-форум пропадет?
....................................................................................................................................................
Я бачу, Фрося піднімає на принциповий рівень питання про роль особистості в Історії.
А по суті - за відсутності обгрунтованих претензій до модерації, наїзди на персоналії модераторів.
Що є порушенням мережевого етикету, і найпростіше пояснюється - особистими інтересами.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Боже збав. Я ні в чому не увєренн уже багато років. Не пропадьот, я думаю. Квадратний же не пропав.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Фрося писав: ↑ ...........................................................................................................................................................
Ну и что,что она редко появлялась,она такая же форумчанка как все и имеет свое мнение .И Вы против того,что бы модератору Vollmer-делали замечания?
Хотя благодаря ему на форуме сложилась нездоровая обстановка.
Вам этого не видно?.Это еще раз подтверждает то,что всегда необходима смена модераторов.Хотя бы для обновления форума.
потому что даже юзеры,год назад пришедшие с нами, просто ушли и не приходят.
Продовжимо наші екзерсіси.
Отже, Фрося, ви згадуєте "замєчанія".
Я попросив, викласти сенс претензій до модерації - і не бачу нічого. Тільки жага до "зміни".
Претензій до моїх постів, як форумчанина може бути - скільки завгодно.
Якщо Ви їх викладете, то з'ясується, що Ви і я - підтримуємо різні політичні сили.
І Ви вимагаєте, щоби я своє кунг-фу припинив.
Ви, вопше, розумієте, що це - ні в які ворота ???
Що це є, примітивно, затикання ротів, придушення альтернативних думок, т.д. ???
Під зеленим прапором.
Що, слідом за мною - хтось стане наступним ???
З точно таким самим "составом прєступлєнія".
І так - аж до ровного поля.
Ви, з усім цим, як, взагалі, почуваєтеся, ніде не дме, не свербить, не тисне ???
Чи, є вказівка зі штапу - треба виконати?
P.S. І, да, непремінно розкажіть, яким органом чувствуєте "нездорову обстановку на форумі".
Бо, просто цікаво. Я, тобто, розумію, що педагоги - то "чемпіони з виживання" <C>, як казав один знайомий фізик, і нагнітати, на зборах, тренуються пожиттєво, і воліють вести монолог, а не дискусію, але, Фрося, - ми не у класі, і не у вчительській.
Прошу дуже !!!
Угу. Тобто якщо я Вас обізву лайном, то це всього лиш замєчаніє? Цікаво. Але ні, вибачте, Віра цілком конкретно й недвозначно вимагає вигнати його із модерів з тієї причини, що вищезгаданий Волмер не розділяє її захоплення Зелєнським.
Ні, я не бачу нездорової обстановки,;котра б виникла з причини якоїсь дії Волмера як модератора. Його "порохоботство" явно уже здулося, тепер хочете поговорити про "нездорову обстанрвку"? Ну давайте.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я знаю лише одного такого юзера - Косташу. Я ЗНАВ, що подібне може бути, і надіявся на його розуміння й здоровий глузд. Але ні. Клон мене зрозумів, Косташу ні. Шкода. Хто ще?
Ні, ну я знаю лібералістичну мульку про "нада мінять". Ну от ми міняємо "модераторів" у країні регулярно, й коли ж щастя омріяне настане?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ага! Чесно-чесно, я не жартую.
Такий страшно жахлівий тиран, що Таміла про це щойно дізналася!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
У меня к Sintez -у,как к модератору,претензий не было,я уже это писала.
Ты пишешь что хочешь как МОДЕРАТОР или как обычный юзер?наїзди на персоналії модераторів.
Если как модератор,то задаешь тон в форуме и для тебя важно только твое мнение,остальные должны соглашаться?Это Путь в никуда или создание еще одной площадки для Порошенко.Может быть ты этого и добиваешься?
Если пишешь как простой юзер,все просто,сними корону модератора..
Я не выдвигаю себя в модераторы,есть более достойные форумчане.і найпростіше пояснюється - особистими інтересами.
Я не в восторге от команды Зе,но президент у нас Зеленский,хотим мы этого или нет.
Нужна конструктивная критика,а не тот цирк-шапито ,который устраивают в ФБ и Твите порохоботы,а твои посты их копия.
Фрося писав: ↑У меня к Sintez -у,как к модератору,претензий не было,я уже это писала.Ты пишешь что хочешь как МОДЕРАТОР или как обычный юзер?наїзди на персоналії модераторів.
Если как модератор,то задаешь тон в форуме и для тебя важно только твое мнение,остальные должны соглашаться?Это Путь в никуда или создание еще одной площадки для Порошенко.Может быть ты этого и добиваешься?![]()
Я не выдвигаю себя в модераторы,есть более достойные форумчане.і найпростіше пояснюється - особистими інтересами.и они справятся не хуже тебя.
Я не в восторге от команды Зе,но президент у нас Зеленский,хотим мы этого или нет.
Нужна конструктивная критика,а не тот цирк-шапито ,который устраивают в ФБ и Твите порохоботы,а твои посты их копия.
Ннууууууууууу, афігєть !!!
Я пишу, як Vollmer, і пишу - що хочу.
Я вірно зрозумів, що нік Фрося має намір зробити мою фантазію скромнішою ???
Звинувачує мене у "задаванні тону на форумі".
Вбачає принципово різні можливості висловлювання, для "обичних юзерів" і модераторів.
Звинувачує мене у тому, що "всє должни со мной соглашаться" ???
І що я "создаю єщьо одну площядку для Порошенко" (!!!)
Запрошує "зняти корону модератора" (!!!)
Натякає на існування "болєє і мєнєє достойних" форумчан. (!!!)
"Нє в восторгє от команди Зє" - ( sic !!! )
"Нужна конструктівная крітіка" ( !!! ) Кому нужна, Фрося ???
Спроба резюме, бо пішли повтори, і, НМСД, нічого новенького вже не буде.
Маємо штабну істерику на рівному місці.
Спробу затикання рота, вибивання активних дописувачів з альтернативною позицією.
Переформатування форуму, під потреби зільоного штапу.
Все це - не надто перебираючи засобами, тактикою кухонних звинувачень, образ, мутних натяків, на неіснуючі обставини, і не визнаючи власної політичної позиції, або - і зацікавленості.
І, да, де я можу побачити докази, що я "задаю тон", що мені "важливе тільки моє мнєніє", що "остальниє должни соглашаться", ну, і можна що-небудь, про "корону модератора"?
Чи це, просто - "психологічна проекція", як називає такі речі психологічна наука?
Доки Віра і Ви не створили цю дискусію, Таміла, напримєр, навіть поняття не мала про якусь "корону" Волмера. "Проблема" видумана. Волмер жодного разу не використав кнопку як аргумент у дискусії.Фрося писав: ↑ Ты пишешь что хочешь как МОДЕРАТОР или как обычный юзер?
Если как модератор,то задаешь тон в форуме и для тебя важно только твое мнение,остальные должны соглашаться?Это Путь в никуда или создание еще одной площадки для Порошенко.Может быть ты этого и добиваешься?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тон, чи, скажімо так, повєстку дня, може створювати кожен юзер, на те він і форум.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Можна некатегорично, але - з доказами.
Що там, із нещасними, котрим "нужна конструктівная крітіка" ???
Пачіму же, паічму ???
А якщо я, ВНЄЗАПНО !!! надумаю, допомогти штапу Зілєньськєго ???
Конструктівною крітікой.
Я і так, стараюся.
Але, над конструктивністю - можна попрацювати.
Ну, якщо їм, справді, "нужна коструктівная крітіка", какая разніца, кому її замовляти ???
Ви наполягаєте, щоб повєстку дня створював Шарій? Чи Телекастер із Аелітом, цілодобово обзиваючи всіх дебілами? Вам особисто хоч раз не дали щось опублікувати я чи Волмер?
Звичайно, Ви б так категорично не стверджували, бо це означає, що "проблема" висмоктана із пальця.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Віру можна зрозуміти як людину. Їй набридло тинятися по чужим хатам і хочеться вернутись додому. Вона вся на емоціях і не розуміє, що війну можна закінчити тільки двома способами-або перемогти, або здатися. Є й ще третій, бойова "нічия", але тут він малоймовірний, бо українці воювати не хочуть, а для Хуйла нічия дорівнює поразці. він уже й так переміг, бо Україна про Крим вже й не заікається. але ж хочеться більшого. Тим більше коли проти тебе сплошниє "толстовці". Моніка війну не припинить, у неї інші плани-всьо продать і змитись, його для того дяді з МВФ туди й ставили. Помилка Віри-чисто дитяча, коли дитина в ляльковому театрі вважає куклу-маріонетку живою істотою, з власними почуттями та думками.
Перемены нужны и от них никуда не уйти. Для начала всё таки хотелось бы получить ответ на вопрос по многочисленным банам. Баны один за другим и вопросы накапливаются.
1. Почему в мой адрес можно написать что угодно, а я ответить тем же не могу? Если и отвечаю, то отправляют в бан. И это не первый раз.
2. Почему до сих пор нет объяснений по бану "за брехню"?
3. Почему за хамство или оскорбления банят только определённые ники, а на остальных это не распространяется?
1. Почему в мой адрес можно написать что угодно, а я ответить тем же не могу? Если и отвечаю, то отправляют в бан. И это не первый раз.
2. Почему до сих пор нет объяснений по бану "за брехню"?
3. Почему за хамство или оскорбления банят только определённые ники, а на остальных это не распространяется?
- Pestilence
- Чефхелфер
Проблема, можливо, в тому, що "чучєло" і "упоротий нєдоносок" - Інгваром вважаються за спеціальну, дипломатичну термінологію, і вагому аргументацію в дискусії, і т.д.