Верховна Рада с президентом Зеленським.
Re: Верховна Рада с президентом Зеленським.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

- DSMechanic
У Зеленського хочуть воду в Крим пустити? Прощупують реакцію?
https://www.obozrevatel.com/ukr/politic ... osieyu.htm
https://www.obozrevatel.com/ukr/politic ... osieyu.htm
Народний депутат України від "Слуги народу", голава бюджетного комітету Верховної Ради Юрій Арістов озвучив ідею заробляти, продаючи воду в анексований Крим.
Пробний шарик, як завжди.
Стандартний цикл підготовки каналу має починатися, десь, у березні - квітні, тоді буде видно.
А до того моменту - вже все має бути вирішено.
Насамперед - політично, і організаційно.
P.S.
Отже, згадуючи Андрія Віленовича Сенченка, хтось, таки, взяв $20.000.000.

Стандартний цикл підготовки каналу має починатися, десь, у березні - квітні, тоді буде видно.
А до того моменту - вже все має бути вирішено.
Насамперед - політично, і організаційно.
P.S.
Отже, згадуючи Андрія Віленовича Сенченка, хтось, таки, взяв $20.000.000.

Участь в голосуванні - є формою колаборації
і по скіко - 1 грн за 1 л?DSMechanic писав: ↑ У Зеленського хочуть воду в Крим пустити? Прощупують реакцію?
- DSMechanic
Тут сам факт домовленостей цікавий і чи піде на це Зеля. Хоча по факту невідома взагалі технічна можливість поновити - стан як каналу, так і насосних станцій, які 6 років без діяльності стоять. Я пам'ятаю що спочатку канал не скільки перекрили, скільки зупинилась перша насосна станція з боку Криму.
Плюс вже переорієнтувались фермери - як кримські, так і херсонські - пуск води, крім політичної складової, може ще по ним ударити.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

куди?DSMechanic писав: ↑ Плюс вже переорієнтувались фермери - як кримські,ударити.
я думав вони вже повиздихали
- DSMechanic
Не можу дати справку за всих, але читав что частина виїхала, частина зайнялись іншими культурами, не знаю що саме. Багато води йшло на рис, що само по собі було дурною ідеєю.
Плюс наче в херсонській області отримали додаткову воду.
Так що тут ще питання - там вода в принципі треба? Хоча наче тримаються поки на грунтовій, яка залишалась, відповідно коли виберуть її буде питання про регіони де зараз "вситачає".
як так думаю по плану від Сівашу до сімферополя - природна запретка.
жить тока будуть по ЮБК.
а як стане скрутно - то відрижуть до херсону
жить тока будуть по ЮБК.
а як стане скрутно - то відрижуть до херсону
Його взагалі не перекривали. Оскільки Крим знаходиться вище рівня Дніпра, достатньо відключити насоси.DSMechanic писав: ↑Тут сам факт домовленостей цікавий і чи піде на це Зеля. Хоча по факту невідома взагалі технічна можливість поновити - стан як каналу, так і насосних станцій, які 6 років без діяльності стоять. Я пам'ятаю що спочатку канал не скільки перекрили, скільки зупинилась перша насосна станція з боку Криму.
Плюс вже переорієнтувались фермери - як кримські, так і херсонські - пуск води, крім політичної складової, може ще по ним ударити.
- DSMechanic
Це мабуть зробили, щоб просто спистить бабло на будівництві. Бо згідно законів фізики, вода самотьоком вгору не піде.
- DSMechanic
А кого воно ... ? Нехай елітних собак продадуть, єслі шо.DSMechanic писав: ↑ Плюс вже переорієнтувались фермери - як кримські, так і херсонські - пуск води, крім політичної складової, може ще по ним ударити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Telecaster
ні ... мені от цікаво... шо вам ще треба показати доказати довести
щоб ви прозріли....
це наднаціональна мафія - всьо! (демони)
щоб ви прозріли....
це наднаціональна мафія - всьо! (демони)
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019