І шо? А мільярд років тому взагалі окрім грибів і однокліткових нічого не було. І які мені з цього зробити висновки?vkhavr2 писав: ↑06 квітня 2018, 23:49+===============================================================+Sintez писав: ↑06 квітня 2018, 20:14
Те, що на сьогодні таки не існує нормальних суспільств, не означає що їх не може існувати в принципі. Порівняння з дощем некоректне, бо дощ є нормальним природним явищем, а злочинність і взагалі насилля в суспільстві - НЕнормальний дефект рабовласницької біблійної цивілізації.
Людоїдство було нормальною практикою часів палеоліту, мезоліту та неоліту. На багатьох стойбищах стародавніх людей були знайдені розщеплені людські кістки, де були сліди вискібання кісткового мозку. І в мовах диких племен слово, що означало людину чи свого одноплемінника, було одне.
казка про те як козаки державу будували
Re: казка про те як козаки державу будували

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
+======================================================+Aelit писав: ↑06 квітня 2018, 23:28
нуну. змоделюєм ситуацію. ти вимушений захищаючи себе і свою рожину відстрілюватись від банди нових беркутів - вони зараз нацгвардійці кордовці етс - ну ті що розстріляли в княжичах.
змоелював?. зрозумій. з організацією може успішно - як субєкт - боротись лиш інша організація. всіх інших чекає фінал сашка білого
А я - не один. І у нас є СВОЯ організація -організація озброєних громадян.
ага. супер. )))) потім одні українці прийшли до інших забрали весь хліб і українці - з супербезелітною владою не дожили до весни. напуркуя еліта славним козакам. з елітою не будеш у сусідів тяглом поїздів їх бистрохідних і гноєм (франко)
давай бухти про звенигороджину - якщо з христинівщини мої діди по батькові - то з тальнівщини - по матері)))
давай бухти про звенигороджину - якщо з христинівщини мої діди по батькові - то з тальнівщини - по матері)))
+======================================================+Sintez писав: ↑06 квітня 2018, 23:52Ну цитат і я можу насмикати.
А свої думки у тебе єсть?
Ну от дивися. Ми отут у порушення всіх демократичних принципів послали нах "природні права людини" й громадянство (тобто можливість вибирати чи пробувати бути обраним у модери) дали виключно на основі "волюнтаризму" СВОЇМ - тобто тим, хто або сам заснував цю площадку, або був запрошений засонвниками. Цей "волюнтаризм" зпровокував деяке бурлєніє говн з боку тих, хто того громадянства не отримав. Так що "неравєнство" (з точки зору "прав") є. Однак нічого поганого я напримєр у ньому не бачу. Навпаки, ми якраз УБЕЗПЕЧИЛИСЯ від спроб всяких придурків типа Вуйки зіпсувати щось. Так що краще? "Права" придурків творити куйню (ілюстрація - стара площядка, що перетворюєцця на цвинтар) чи безпека суспільства (у даному випадку інформаційна безпека форуму)?
У мене нема протиріччя з наведеною цитатою.
+===========================================================================+Sintez писав: ↑06 квітня 2018, 23:57І шо? А мільярд років тому взагалі окрім грибів і однокліткових нічого не було. І які мені з цього зробити висновки?vkhavr2 писав: ↑06 квітня 2018, 23:49
+===============================================================+
Людоїдство було нормальною практикою часів палеоліту, мезоліту та неоліту. На багатьох стойбищах стародавніх людей були знайдені розщеплені людські кістки, де були сліди вискібання кісткового мозку. І в мовах диких племен слово, що означало людину чи свого одноплемінника, було одне.
Що ВСЕ в наших руках: що збудуємо - те і буде.
+============================================================+Aelit писав: ↑07 квітня 2018, 00:01ага. супер. )))) потім одні українці прийшли до інших забрали весь хліб і українці - з супербезелітною владою не дожили до весни. напуркуя еліта славним козакам. з елітою не будеш у сусідів тяглом поїздів їх бистрохідних і гноєм (франко)
По хліб змогли прийти лише совки у 1932-му, і лише після повного роззброєння народу.
Давай бухти та 3.14зди далі, які всі в гівні, а ти єдиний - весь в білому. Тільки ніхрєна не робиш,
окрім бухтіння та 3.14здіння.
Звичайно. Те, що душа людина після смерті фізичного тіла кудись переміщуєцця, для мене уже не гіпотеза, занадто багато вже накопичилося матеріалів котрі це підтверджують. Але звичайно вони ніфіга не "наукові"", да. Містика всяка, совпадєнія, коротше кажучи. Ніякої "об'єктивності", "перевірюваності" й "повторюваності" немає й близько.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
+==============================================================+Sintez писав: ↑07 квітня 2018, 00:07Звичайно. Те, що душа людина після смерті фізичного тіла кудись переміщуєцця, для мене уже не гіпотеза, занадто багато вже накопичилося матеріалів котрі це підтверджують. Але звичайно вони ніфіга не "наукові"", да. Містика всяка, совпадєнія, коротше кажучи. Ніякої "об'єктивності", "перевірюваності" й "повторюваності" немає й близько.
Ну, а тоді питання: А що таке душа? Бо я дав визначення для практичного застосування.
так я ж і кажу - в 19 році раділі безилітній владі над своїм городОм , а в 32 слухняно вимерали . . тому що козацького роду.
я кажу що єдиний шлях позитивних для нашого народу змін - це шлях морально ментальної еволюції. інакше зникнем як роса на соці - в історично короткій перспективі - екстраполюй нинішню депопуляцію з урахування вікової піраміди і подальшого деградування економіки медицини освіти і того ж морально ментального
я кажу що єдиний шлях позитивних для нашого народу змін - це шлях морально ментальної еволюції. інакше зникнем як роса на соці - в історично короткій перспективі - екстраполюй нинішню депопуляцію з урахування вікової піраміди і подальшого деградування економіки медицини освіти і того ж морально ментального
"Влада" - ще одна незрозуміла категорія. Якщо не було "еліти", то яка така "влада"? Кого над ким?vkhavr2 писав: ↑06 квітня 2018, 23:55+====================================================+Aelit писав: ↑06 квітня 2018, 21:45
блін я вам вже більше року кажу що українці не здатні генерувати еліту - тому таке лайно постійно в "керівництво держави"
ця функція "усвідомлює пропаганду спільного блага і справедливого закону, як суттєву необхідність" і є функція еліти - яку українці просто не здатні генерувати - саме тому ніколи не мали своєї едржавності - та й зараз те що є - просто примха заходу - щоб знову не утворилась імреія зла ( мордор в союзі з істерлінгами - істерлінги це ми) а ви мені що кравчукки пороешкни винні - вони є плоть від плоті мерзость від мерзость продажність від продажності підлість від підлості населення - і саме тому населення їх визнає. а інших не визнає та й немає інших. фізично нізвідки взятись
А я тобі більше року кажу, що не треба власні вади переносити на весь народ. Історія Українського Вільного Козацтва це доводить. На Звенигородщині у 1917-1921-х роках була безелітна влада. Мій дід казав, що то були найкращі роки для життя.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
давай про душу зернаSintez писав: ↑07 квітня 2018, 00:07Звичайно. Те, що душа людина після смерті фізичного тіла кудись переміщуєцця, для мене уже не гіпотеза, занадто багато вже накопичилося матеріалів котрі це підтверджують. Але звичайно вони ніфіга не "наукові"", да. Містика всяка, совпадєнія, коротше кажучи. Ніякої "об'єктивності", "перевірюваності" й "повторюваності" немає й близько.
ХЖВСУ
Якщо окрім стволів у вас є лише чужі цитати, то стволи вам не допоможуть. При потребі вас зіткнуть лобами з іншим таким же озброєним натовпом. І продавтимуть набої обом сторонам, доки ви не вифігачите одне одного до ноги.vkhavr2 писав: ↑07 квітня 2018, 00:00+======================================================+Aelit писав: ↑06 квітня 2018, 23:28
нуну. змоделюєм ситуацію. ти вимушений захищаючи себе і свою рожину відстрілюватись від банди нових беркутів - вони зараз нацгвардійці кордовці етс - ну ті що розстріляли в княжичах.
змоелював?. зрозумій. з організацією може успішно - як субєкт - боротись лиш інша організація. всіх інших чекає фінал сашка білого

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
СпойлерРозкрити
vkhavr2 писав: ↑07 квітня 2018, 00:00Aelit писав: ↑06 квітня 2018, 23:28
+======================================================+
[/quote]
які ваші результати?
Його й не може бути, бо цитата невідомо про що. Нмд, звичайно.vkhavr2 писав: ↑07 квітня 2018, 00:02+======================================================+Sintez писав: ↑06 квітня 2018, 23:52
Ну цитат і я можу насмикати.
А свої думки у тебе єсть?
Ну от дивися. Ми отут у порушення всіх демократичних принципів послали нах "природні права людини" й громадянство (тобто можливість вибирати чи пробувати бути обраним у модери) дали виключно на основі "волюнтаризму" СВОЇМ - тобто тим, хто або сам заснував цю площадку, або був запрошений засонвниками. Цей "волюнтаризм" зпровокував деяке бурлєніє говн з боку тих, хто того громадянства не отримав. Так що "неравєнство" (з точки зору "прав") є. Однак нічого поганого я напримєр у ньому не бачу. Навпаки, ми якраз УБЕЗПЕЧИЛИСЯ від спроб всяких придурків типа Вуйки зіпсувати щось. Так що краще? "Права" придурків творити куйню (ілюстрація - стара площядка, що перетворюєцця на цвинтар) чи безпека суспільства (у даному випадку інформаційна безпека форуму)?
У мене нема протиріччя з наведеною цитатою.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
+=======================================================================+Sintez писав: ↑07 квітня 2018, 00:11"Влада" - ще одна незрозуміла категорія. Якщо не було "еліти", то яка така "влада"? Кого над ким?vkhavr2 писав: ↑06 квітня 2018, 23:55
+====================================================+
А я тобі більше року кажу, що не треба власні вади переносити на весь народ. Історія Українського Вільного Козацтва це доводить. На Звенигородщині у 1917-1921-х роках була безелітна влада. Мій дід казав, що то були найкращі роки для життя.
Люди ДОМОВЛЯЛИСЯ між собою як краще жити гуртом. Тому совок так нищив всяку пам"ять про Українське Вільне Козацтво, бо життя показало, що нема потреби в иліті чи керівної ролі партії.
+======================================================+
[/quote]
які ваші результати?
[/quote]
+=========================================================+
До нас не лізуть.
+===============================================================+
Це була відповідь на питання: "А які права?". Ось я і написав.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
чудова демонстарція "моя хата скраю"
зи до мене теж не лізуть і я не у вашій організації.
тобі знайоме - що найпростіше щось подолати - це оочолити
зи до мене теж не лізуть і я не у вашій організації.
тобі знайоме - що найпростіше щось подолати - це оочолити
+==============================================================+
Озброєна спільнота відрізняється тим, що вміє домовлятися. Бо "природній відбір". Дурні зі зброєю довго не живуть...