Так. При чому це чим далі тим менше приховують.
Тимошенко
Re: Тимошенко

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А по-твоєму, попи, кроплячі "святою водою" танки й автомати, служать Богові?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Жодне відео не йде. Перші три тільки картинка четверте без звуку.
Це тільки у мене?
Це тільки у мене?
Останнє працює
Можливо десь у мене глючить...

Можливо десь у мене глючить...
Трохи каламутне інтерв'ю.
Юля не поїхала до Мюнхена, і говорить з України, таке враження, там, де про війну.
Юля не поїхала до Мюнхена, і говорить з України, таке враження, там, де про війну.
"Авторитет" Комаровський завляв свого часу, що домашні відвідування лікаря - це совєцький маразм.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- DSMechanic
Зараз схоже провалились обидві структури, треба переосмислити. Як прокоментував Славік Ашнар
Щоб там не було, але трохи до соціалізації відкотятсяЕпідемія коронавіруса так налякала весь світ не через його смертельність.
Вона продемонструвала, що до скільки-небудь значного спалаху віруса світова медицина не готова.
Потерпів крах один із базових постулатів досі у нас модної неоліберальної теорії, що комерціалізація критично значущих галузей призведе до їх бурхливого розвитку і зробить їх достатньо міцною, щоб протистояти будь-яким подіям на ринку.
Натомість комерціалізація медицини та освіти призвела до того, що комерційна медицина замість охорони здоров'я сконцентрувалась на продажах медичних препаратів - сиречь, як і завжди буває, опікувалась лише короткою і надкороткою ринковою кон'юнктурою. Стратегічних рішень комерційна медицина не породила.
DSMechanic писав: ↑ ...............................................................................................................................................
Щоб там не було, але трохи до соціалізації відкотятся
Або - повиздихають.

У ролику зі СС, рекомендую, спеціально, подивитися момент, приблизно, на 1.15, коли Юля спитала Лєща про півмільйона зарплати, той почав викручуватися, і оператор показав крупний план, де Юля, дуже жваво і безпосередньо, як учениця третього класу, робить різні вирази обличчя.

- DSMechanic
Карочє, у Мілофонова одна ізвіліна - інвестор, інвестиції, етк. Тридцять років розкрадали... А хто тобі, сцуко, сказав, що не крастимуть ті "інвестиції"?
Кортоше, ясно. Основна спеціалізація чуваків - складно й безперервно ляпати язиком. Наскільке їхнє ляпання відповідає реальності - пофік. "Рейтинги" й "відсотки" замість реальних показників. "Росте" будівництво. Порівняно із яким роком? І яким боком тут уряд, якщо забудовники приватні?
Кортоше, ясно. Основна спеціалізація чуваків - складно й безперервно ляпати язиком. Наскільке їхнє ляпання відповідає реальності - пофік. "Рейтинги" й "відсотки" замість реальних показників. "Росте" будівництво. Порівняно із яким роком? І яким боком тут уряд, якщо забудовники приватні?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!