Може вони й повинні. Але щоб розуміти, потрібна дрібничка - УМ. МОСК. А у пацанів єсть тільки спинномозкові хапальні інстинкти.DSMechanic писав: ↑Хто винен що з олігархату у нас фактично тільки Юля оцінила роль держави? Он типу розумний Беня, давно б почав платити податки і був би відносно поважним баригою. А так привів, на цей раз не абстрактно, а реально "куклу", ака знову щось мутить проти нього, а на відміну від попередників йому вже і тікати кудись стрьомно - суди у амерів і бритів - невідомо яка країна може заарештувати і видати.
Так що цілком конткретні люди, які впливають на людську думку, повині розуміти що без власної бази, навіть з грошима, вони нікому не треба, роздінуть. Ладно, це великі і спірна тема.
Газовые платежки
Re: Газовые платежки

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
Фигня. Суммарно га плюс доставка нихрена не дешевле. Мало зеленого, надо цыфирки с процентами еще зеленее делать
Я смотрю по своим платежкам.Так и есть.Это отопление-ТЭЦ,Теплосеть..Не путай с газом.Pestilence писав: ↑ Фигня. Суммарно га плюс доставка нихрена не дешевле. Мало зеленого, надо цыфирки с процентами еще зеленее делать
- Pestilence
- Чефхелфер

Стоит счетчик тепла на дом.Каждый месяц вывешивают калории и сумму за 1 кв метр.
Каждый дом в моем микрорайоне платит по разному.
В моем доме это 22,4,а в соседнем(у подруги)-27,2.Разница в этажности там 5 этажка,у меня 10.

- Pestilence
- Чефхелфер
А на картинке про индивидуальное отопление. И картинка вранье - нихрена не дешевле.Фрося писав: ↑ у меня централизованное отопление.И оплата действительно ниже.
Стоит счетчик тепла на дом.Каждый месяц вывешивают калории и сумму за 1 кв метр.
Каждый дом в моем микрорайоне платит по разному.
В моем доме это 22,4,а в соседнем(у подруги)-27,2.Разница в этажности там 5 этажка,у меня 10.
Все составляющие, из которых сформирована платежка за тепло, будут расписаны детально и доступны на отдельном сайте и в приложении "Дія"-СМИ
Я так поняла,тепло отдельно,газ отдельно.
Я так поняла,тепло отдельно,газ отдельно.

- Pestilence
- Чефхелфер
Пошли они...чмошники...пусть хоть пателивизарю их зачитывают в алфавитном порядке...мне-то что с этого пользы?
Якщо шукати корені цієї проблеми, то, вірогідно, влада, маючи реальні дані з областей, вже зрозуміла, що тарифний грабунок викликав нормальну реакцію - масовий, повальний перехід на альтернативні джерела енергії, вугілля, дрова, електрику, теплові насоси, т.д.
Тепер, щоб зберегти, у співставному вигляді, потік кешу з монопольної тарифно - газової ренти, і уникнути шкандалю і соціального вибуху, через вже абсурдне подальше зростання тарифу, для тих, хто ще залишився на централізованому опаленні - будуть пропагувати індивідуальне, у спробах скинути відповідальність вниз, на самих манюпасів. А тариф на газ, потім, можна ще піднімати.
Обкладуть податками і акцизами продаж котлів, ліцензії на право монтажу, виготовлення, на теплові насоси, кондишени, піднімуть ціну електроенергії.
Проте, все це - ніколи не буде еквівалентно єдиному, потужному, стабільному потоку дурної газової грошви, яким можна легко маніпулювати, бо приход - із Росії і земляних дірок приватної приналежності, хімічний склад - маніпульований так же легко, як ціна, відключення неплатників відпрацьовано до деталей.
Цей процес вже зайшов далеко, і призведе, без сумніву, до зрушень, в українських політичних структурах. Ми побачимо, постфактум, хто купував собі присутність у політиці і владі за надуті газові гроші.
Воленс-ноленс, самоходом, пішла та сама демонополізація теплопостачання, про яку багато говорено, та й тільки того. Вона, як вода, знайшла інші шляхи, прорила нові русла, і залишила велику, монопольну, хабарницьку, здирницьку централізовану теплоенергетику - висихати й іржавіти, як непотріб.
Жалко людей, в яких не буде вибору, які залишаться на централізованому, вже під шапочний розбор.
Але, це буде вже тільки результат, задавненої хвороби.
Тепер, щоб зберегти, у співставному вигляді, потік кешу з монопольної тарифно - газової ренти, і уникнути шкандалю і соціального вибуху, через вже абсурдне подальше зростання тарифу, для тих, хто ще залишився на централізованому опаленні - будуть пропагувати індивідуальне, у спробах скинути відповідальність вниз, на самих манюпасів. А тариф на газ, потім, можна ще піднімати.
Обкладуть податками і акцизами продаж котлів, ліцензії на право монтажу, виготовлення, на теплові насоси, кондишени, піднімуть ціну електроенергії.
Проте, все це - ніколи не буде еквівалентно єдиному, потужному, стабільному потоку дурної газової грошви, яким можна легко маніпулювати, бо приход - із Росії і земляних дірок приватної приналежності, хімічний склад - маніпульований так же легко, як ціна, відключення неплатників відпрацьовано до деталей.
Цей процес вже зайшов далеко, і призведе, без сумніву, до зрушень, в українських політичних структурах. Ми побачимо, постфактум, хто купував собі присутність у політиці і владі за надуті газові гроші.
Воленс-ноленс, самоходом, пішла та сама демонополізація теплопостачання, про яку багато говорено, та й тільки того. Вона, як вода, знайшла інші шляхи, прорила нові русла, і залишила велику, монопольну, хабарницьку, здирницьку централізовану теплоенергетику - висихати й іржавіти, як непотріб.
Жалко людей, в яких не буде вибору, які залишаться на централізованому, вже під шапочний розбор.
Але, це буде вже тільки результат, задавненої хвороби.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Бандерятко Lisa
@iGQbndo56ajjTL4
·
19 ч
Прийшла платіжка за газ за січень 2020р. Ціна вже з ПДВ та з доставкою 5,86 за кубометр. Щось я не чую коментів від порохоботів та інших зрадойобів. Все ж ціна зменьшена майже на 3 грн за кубометр ( 8,50 за часів мародера) - (5,86 зараз)=2,64 грн за кубометр зменьшено
Бандерятко Lisa
@iGQbndo56ajjTL4
·
17 ч
. Я говорю за газ конкретно. В мене приватний будинок, який я опалюю газовим опаленням. Ось така ціна зараз на газ.
@iGQbndo56ajjTL4
·
19 ч
Прийшла платіжка за газ за січень 2020р. Ціна вже з ПДВ та з доставкою 5,86 за кубометр. Щось я не чую коментів від порохоботів та інших зрадойобів. Все ж ціна зменьшена майже на 3 грн за кубометр ( 8,50 за часів мародера) - (5,86 зараз)=2,64 грн за кубометр зменьшено

Бандерятко Lisa
@iGQbndo56ajjTL4
·
17 ч
. Я говорю за газ конкретно. В мене приватний будинок, який я опалюю газовим опаленням. Ось така ціна зараз на газ.
- DSMechanic
А нічого що міжнародна ціна - 100 баксів?
- Pestilence
- Чефхелфер
Стісняюся спрасіть - А ОХРЕНЕННЕ ЗДОРОЖЧЕННЯ ГАЗУ ВЖЕ ПРИЙНЯТНО І Є НОРМОЮ?
Ви, я бачу, проти зільоної економіки ???

Хочете розхитати її підвалини ???
- Pestilence
- Чефхелфер
Pestilence писав: ↑Это не зеленая економика. Ниточки выше, что при порохе что при зе никто на них не рыпается, а только исполняют волю. Вопрос - чью?
Та, зрозуміло, що це - доїльний апарат, прилаштований до української економіки і українського суспільства.
Кожна правляча команда, зелена, чи шоколядна, обслуговує той апарат, забезпечує план по валу.
І організовує заспокоєння манюпасів, шутками, жестикуляцією, виступами в оригінальному жанрі.
За ці послуги - їм гарантують "зовнішню легітимність", сохранність майна і грошей, розміщених на Заході.
Це - їхній спосіб життя і накопичення капіталу.
Дедалі - все більше несумісний із нашим.
Нада вже шото рішать.
Артисти оригінального жанру, із вираженієм своєго літса - все дорожче нам обходяться.
Вже виносять і розпродають фамільне срібло, меблі, закладають землю, хату, і майбутнє дітей на десяток поколінь наперед.
А ЦЕ ШО?DSMechanic писав: ↑ А нічого що міжнародна ціна - 100 баксів?